"Zbog ponašanja Kine države će razmisliti o Huaveju"

Da se ne lažemo, nije ni on daleko od sličnog mišljenje o Srbiji, nego griješite obojica.

Није баш океј стављати знак једнакости између Носфија и овог вепра.

Мораћеш да се једног дана отарасиш потребе за изналажењем оправдања за бунцања народа честитог.

A to sa mnozinom znaci da bi ga drugi priklali, ili cete to onako srpski domacinski svi zajedno?
Nego, od kud ti zelja da koljes ljude?

Да ли си запазила шта је уствари претходило том..није клање(то је и он сам рекао)..него нешто друго,ајде сад..? :D
Претходиле су глупости,али глупости изречене и то од факултетски образованог човека како ће:
"Кина да нестане за 3 године и како ће Русија да буде распарчана за..тај неки период".

И како човек да му парира,и како да будеш имун на очигледне лажи које он просипа јер то ,што прича,
то не долази из уста неког полуписменог..него,већ речено, особе са претходно стеченим Знањима...

Знањима,које да постоји добра Воља,Он би нас требао да просветли а не да се измотава ту са нама.
Значи,он нас вређа.
То бре шваба,непријатељ.

Да ли си запазила шта је уствари претходило том..није клање(то је и он сам рекао)..него нешто друго,ајде сад..? :D
Претходиле су глупости,али глупости изречене и то од факултетски образованог човека како ће:
"Кина да нестане за 3 године и како ће Русија да буде распарчана за..тај неки период".

И како човек да му парира,и како да будеш имун на очигледне лажи које он просипа јер то ,што прича,
то не долази из уста неког полуписменог..него,већ речено, особе са претходно стеченим Знањима...

Знањима,које да постоји добра Воља,Он би нас требао да просветли а не да се измотава ту са нама.
Значи,он нас вређа.
То бре шваба,непријатељ.

Nema veze sta je ko rekao, jednostavno je strava i uzas da nekome pretis klanjem zato sto je nesto rekao
protiv Kine ili Rusije.

Није баш океј стављати знак једнакости између Носфија и овог вепра.

Мораћеш да се једног дана отарасиш потребе за изналажењем оправдања за бунцања народа честитог.
Daleko su oni od znaka jednakosti.
Nosfi nikome nikada ni u šali (?) nije prijetio, a ovo sa kamama je dno dna.

U Srbiji ga nikakav nož neće čekati, pa ne znam šta da mu se u Njemačkoj desi.
Da se ne lažemo, nije ni on daleko od sličnog mišljenje o Srbiji, nego griješite obojica.

Кад си ме наљутио пре неког времена одлучио сам да се више не дописујем са тобом, али те нисам ставио ни на какав блок јер сам увек имао поштовање за тебе.

Али данас си успео да ставиш знак једнакости између мене( "Мог Аутошовинизма" или како год) и некога ко је рекао да ће да ме кастрира и прода ако се опет појавим у Србији.

Нисам знао да је таква ментална гимнастика и релативизација безобразлука могућа , али се испоставило да јесте.

Стиди се.

U Srbiji ga nikakav nož neće čekati, pa ne znam šta da mu se u Njemačkoj desi.

To ti njemu obecavas, garantujes, znas da bi bilo tako?
Zar ti ne zazvone sva zvona u glavi kada procitas ovako nesto da
vidis da je vrag odneo shalu, da za to nema nikakvog opravdanja, da bi
recimo u ovom slucaju sada lik morao biti banovan barem na mesec dana.

To ti njemu obecavas, garantujes, znas da bi bilo tako?
Zar ti ne zazvone sva zvona u glavi kada procitas ovako nesto da
vidis da je vrag odneo shalu, da za to nema nikakvog opravdanja, da bi
recimo u ovom slucaju sada lik morao biti banovan barem na mesec dana.

Да, али у глави цењеног колеге Пети Лигамент, ја имам један минус јер сам Аутошовиниста, а овај други има плус јер је Добри Припадник народа. Дакле, он води два поена, али кад напише нешто што не одговара његовим финим и господственим стандардима, добија минус два поена.

Па смо квит.

То је тај високоморални еквивализам.

:zkez:
EVrFoD8WAAEfEPt

Управо у том Вухану се налазе многобојне стране фирме,укључујући и стране лабораторије.
Нема никакве логике да би се Кинез тиме бавио јер нема интереса за нечим таквим зато што му је цео Свет под шапом.

Ок, која страна фирма је власник конкретно ове лабораторије, која се бави истраживањем коронавируса:
https://en.wikipedia.org/wiki/Wuhan_Institute_of_Virology

Уколико Ви загинете,коме ће Кинез да продаје своју робу коју хтели-не хтели,приморани сте да купујете,јер је Кинез:
-најприступачнији
-уколико одбијете,пусти доларе и оне обвезнице на тржиште-колико сутра сте у банкроту!

Прво, са киме се ти конкретно свађаш? Ко су ти "ви" које помињеш?
Друго, ја конкретно радим за страну фирму која се преоријентисала са једног кинеског добављача на другог европског добављача, јер је јефтинији. Иста фирма је радила са кинеским фирмама, а у исто време водила парницу против друге кинеске фирме због крађе патентираних ствари (и добила пресуду за xxx милиона долара због тога). Тако да ствари нису црно-беле.
Неће Кинези да раде за мале паре зато што воле, него зато што морају. Онога тренутка када не морају, биће скупљи од свих западних компанија.

Да сам ја Кинез,ја не бих био тако благонаклон према Вама.
Сутра бих вам наместио банкрот.

И ко ће онда куповати кинеску робу?

Zasto bi Kina pustala virus U KINI - koji interes ima od toga? I onako je pobedjivala zapad - sve na posteno.... Ekonomski diplomatski kako god okrenes...
Jedini ko je imao interes od sirenja korone u Kini je zapad tj CIA tj Amerika . Da pokusa da povrati izgubljeni prestiz i uticaj i moc....

Нико не тврди да су Кинези намерно пустили вирус. Нико чак не тврди да су вирус пустили случајно, мада је то такође веома вероватно.
Поента је само у томе шта је ККП радила након што је вирус већ био раширен. А ту је засијала комунистичка бирократија у правом светлу.
Са друге стране није ни европска ни америчка бирократија много боља, али чињеница је да нису први који су доносили одлуке.

ПС трагично је кад се сложим са Носфератуом или Победоносцем, али овога пута су у праву.

Ispizdeli tesko !
Rekoh pre da je EU prihvatila njihovu ponudu ispostavilo bi se da je 5G lekovit.

Ovo je cisti ekonomski rat protiv kine !
Zalosno je sto se ne biraju srestva
Po starom jenkijevskom pravilu : Cilj opravdava sredstvo
Могу само да се сагну Кинезима. У Европи се накнадно опаметили, па тркељају о самодовољности у моменту када "жути" снабдјевају читав свет. Контам да је Кина отишла предалеко и да је тешко могу зауставити. Јбт, није ли Нострадамус прорекао о жутима, а наш бивши президенте о "жутим људима на Морави"? :lol:

ПС трагично је кад се сложим са Носфератуом или Победоносцем, али овога пута су у праву.

Да, празник је сваки дан на којем можеш да се сложиш са овим што хоће да коље и кастрира.

То је онда пун погодак и прави благдан.

Могу само да се сагну Кинезима. У Европи се накнадно опаметили, па тркељају о самодовољности у моменту када "жути" снабдјевају читав свет. Контам да је Кина отишла предалеко и да је тешко могу зауставити. Јбт, није ли Нострадамус прорекао о жутима, а наш бивши президенте о "жутим људима на Морави"? :lol:
Posmatra svet nemocno tu ekspanziju kine i valda su sad resili da preduzmu nesto !
Ja se secam davno kad mi je jos baba 60 godina govorila , sve je ok dok ne krenu zuti !

Od kad sam na forumu amerika i EU propadaju i nikako da propadnu.
Što se tiče gospode,koja navija ,da Kina bude gospodar sveta ...... teško nama svima ,ako se to ostvari.
Kako bi svet bio lepse mesto da nema ama bas nikakvog gospodara !
No to je nesto podanicko u ljudima , da ga jednostavno traze jer ne znaju za bolje !

Кад си ме наљутио пре неког времена одлучио сам да се више не дописујем са тобом, али те нисам ставио ни на какав блок јер сам увек имао поштовање за тебе.

Али данас си успео да ставиш знак једнакости између мене( "Мог Аутошовинизма" или како год) и некога ко је рекао да ће да ме кастрира и прода ако се опет појавим у Србији.

Нисам знао да је таква ментална гимнастика и релативизација безобразлука могућа , али се испоставило да јесте.

Стиди се.
Kao što sam već rekao, daleko ste vi od bilo kakvog znaka jednakosti.

Ti, naravno, možeš da umisliš da sam rekao da si i ti neki koljač i preprodavac neistomišljenika, tvoja stvar, ali srećom nisi.

Da pojasnim onda do kraja, ovaj koljač nije reprezent Srbije i Srba, ali vidim da već i @Rayela ide sa tom pričom kako su bezumni koljači sinonim za Srbe.
Mogu li mu garantovati? Ko sam ja da mu garantujem bilo šta? Ali jedno mogu, ovakva priča nije priča većine, i Nosferatu to dobro zna.

Što se banova tiče, ranije su prijetnje ovog tipa bile trajni ban, ali to je već stvar moderatora.

Strašno kakav totalitarizam u Kini. Amerika je mala maca za ono što će Kina biti, to ni Orvel ne bi opisao:

https://www.blic.rs/vesti/svet/kako...-ljudi-pravi-zamorcice-pod-apsolutnom/p0wnmd8

KAKO JE KINA SAHRANILA PRIVATNOST Jeziv zakon od ljudi pravi zamorčiće pod apsolutnom kontrolom VELIKOG BRATA

Još jedan dokaz da ništa neljudskije od komunizma, makar i našminkanog, ne može gore biti, jer u Americi još uvek imaš kakvu takvu slobodu, da budeš Amiš , da budeš van sistema, da govoriš o teorijama zavere, da budeš ovakav ili onakav, dok Kina saseca sve u korenu, samo jednoumlje i veličanje partije je moguće.

Kao što sam već rekao, daleko ste vi od bilo kakvog znaka jednakosti.

Ti, naravno, možeš da umisliš da sam rekao da si i ti neki koljač i preprodavac neistomišljenika, tvoja stvar, ali srećom nisi.

Da pojasnim onda do kraja, ovaj koljač nije reprezent Srbije i Srba, ali vidim da već i @Rayela ide sa tom pričom kako su bezumni koljači sinonim za Srbe.
Mogu li mu garantovati? Ko sam ja da mu garantujem bilo šta? Ali jedno mogu, ovakva priča nije priča većine, i Nosferatu to dobro zna.

Što se banova tiče, ranije su prijetnje ovog tipa bile trajni ban, ali to je već stvar moderatora.

Дакле, у целој овој причи, имамо корисника који мени из чиста мира прети кастрацијом и клањем,

али лоша партија сам ипак ја.

Ментална гимнастика у целој причи је: Зато што сам ја једва дочекао да се овако нешто напише да бих цео Српски Народ прогласио за кољачки,

иако се то БУКВАЛНО није догодило, нити смо Рајела или ја то ИГДЕ написали, и ради се у потпуности о твојој конструкцији.

Веома Чојствено.

Дакле, у целој овој причи, имамо корисника који мени из чиста мира прети кастрацијом и клањем,

Ментална гимнастика у целој причи је: Зато што сам ја једва дочекао да се овако нешто напише да бих цео Српски Народ прогласио за кољачки,

иако се то БУКВАЛНО није догодило, нити смо Рајела или ја то ИГДЕ написали, и ради се у потпуности о твојој конструкцији.

Веома Чојствено.
Da.

Ako samo upotrebiš drugi ključ, i umesto onoga što su te učili: ("SRJ je nešto najlepše") probaš s činiocem "SRJ je nešto najgore," odjednom sve ima smisla.

Janpi te napao jer je pristaša SRJ, a 5.LJ ga je podržao jer je pristaša SRJ.

Веома Чојствено.
Ti bukvalno ne možeš biti loša partija ovdje.
Nisi prijetio ni klanjem ni preprodajom.

Strašno kakav totalitarizam u Kini. Amerika je mala maca za ono što će Kina biti, to ni Orvel ne bi opisao:

https://www.blic.rs/vesti/svet/kako...-ljudi-pravi-zamorcice-pod-apsolutnom/p0wnmd8

KAKO JE KINA SAHRANILA PRIVATNOST Jeziv zakon od ljudi pravi zamorčiće pod apsolutnom kontrolom VELIKOG BRATA

Još jedan dokaz da ništa neljudskije od komunizma, makar i našminkanog, ne može gore biti, jer u Americi još uvek imaš kakvu takvu slobodu, da budeš Amiš , da budeš van sistema, da govoriš o teorijama zavere, da budeš ovakav ili onakav, dok Kina saseca sve u korenu, samo jednoumlje i veličanje partije je moguće.
Nije mi jasno odkud to zgrazavanje nad Kinom kad jenki takve stvari rade odavno
Po cemu je to kod jednih OK kod drugih nije ???
Pa sta ovde radi Aleksandar Vucic , zar to isto nie za osudu

P.S: I ovo mi smesno prememaganje za neko virtuelno klanje :hahaha:i tako 2 strane

Back