RainbowWoman
Zainteresovan član
- Poruka
- 338
Ja patim od jednog psihičkog poremećaja koji mi je dijagnostifikovan 2016te godine.Sa tatine strane ( on je umro kad sam imala 21 godinu ) imam dva ujaka.Jedan od njih je umro takodje sa ženom,a drugi je bio direktor jednog Doma Zdravlja u Beogradu.Ja ne poznajem Beograd,I ne znam ko je on u tim krugovima tamo ali ima o sebi članak ili dva online da se nadju.Uprkos tome-taj ujak inače neće kontakt sa mnom i nećemo ga ni imati, a od drugog ujaka sin koji je oženjen Amerikankom iz New Hardforda ima dve kcerke-moje necakinje koje ne govore srpski.Deda od te Amerikanke-u njegovoj citulji su svi oni spomenuti, a takodje su koristili rec family ( to sam ja ).Pa se i ja radujem da sam spomenuta-makar i u tom smislu.
Lecila sam se u jednoj bolnici-i nažalost moja da tako kažem zla majka kontroliše svaki potez u mom životu.Ja se jako teško mogu pomiriti sa činjenicom da nemam brak a ni decu-barem ne svoju rodjenu.Moja majka meni brani da ja govorim o tim rođacima bilo kome-i tretira me kao klinku a imam 34 godine već
Kako da se pomirim sa činjenicom da ću imati ovo oboljenje do kraja mog života i da zbog toga nijedan muškarac mene nece za ženu?
Lecila sam se u jednoj bolnici-i nažalost moja da tako kažem zla majka kontroliše svaki potez u mom životu.Ja se jako teško mogu pomiriti sa činjenicom da nemam brak a ni decu-barem ne svoju rodjenu.Moja majka meni brani da ja govorim o tim rođacima bilo kome-i tretira me kao klinku a imam 34 godine već
Kako da se pomirim sa činjenicom da ću imati ovo oboljenje do kraja mog života i da zbog toga nijedan muškarac mene nece za ženu?