Zbog Novopazarke fudbaler prešao u islam

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Neno

Buduća legenda
Poruka
25.123

Ko je prelepa Novopazarka zbog koje je čuveni fudbaler prešao u islam: Izgledom oduzima dah, a evo čime se bavi​

1722270641877.png

Čuveni fudbaler je zbog prelepe Novopazarke, Ajle Etemović prešao u islam.​

Bivša manekenka Ajla Etemović bila je fatalna za fudbalera Žote Peleteira, koji je zbog nje promenio veru.
Naime, novinari u Španiji, zemlji koja je poznata kao izrazito rimokatolička zemlja, istraživali su razloge odluke Žote Peleteira (32) da iz katoličanstva pređe u islam. I došli su do neverovatnih podataka.
Nije to ni bogati i uticajni prijatelj iz Kuvajta Fejsal Buresli, ni boravak u arapskom svetu, već ljubav sa jednom ženom iz Srbije. Otkada je doživeo brodolom u braku sa Džesikom Buenom, te raskid veze sa Mirijam Ruiz, Žota Peleteiro našao je sreću pored devojke iz Novog Pazara.

Malo je informacija o ovoj lepotici iz Raške. Rođena je 1991. godine u Novom Pazaru, a već dugi niz godina živi u Amsterdamu u Holandiji.

Lepa Ajla dugo se bavila manekenstvom i modelingom. Radila je velike kampanje za najznačnije brendove iz sveta mode, učestvovala u snimanju nekoliko reklama, a pokušala je da postane filmska zvezda u Indiji.
Iako je rođena kao crnka poslednjih godina je menjala imidž, pa je jedno vreme bila crvenokosa, da bi poslednjih godina odlučila da postane plavuša. Ajla i Žota upoznali su se u oktobru prošle godine i otada su nerazdvojni, a bivši fudbaler na društvenim mrežama deli fotografije svoje drage.

Inače, Žota je nekada igrao za Seltu, Real Madrid i Aston Vilu.

Kurir
Da li je grijeh promijeniti vjeru zbog ljubavi?
Ili to nije jedini grijeh u tome?

Pitali smo astrologe šta prognoziraju za njihovu ljubvav?

Čuveni astrolog Stojko Junivers poznat po svojim nepogrešivim proračunima i predvidjanjima kao što su
- tornado u Americi, ubistvo predsednika u islamskoj zemlji (zaista Iran), protesti zbog litijuma i ćutanje za plate i penzije u zemlji budala,
pobedu Argentine na svetskom prvenstvu i mnoga druga predvidjanja, ekskluzivno za Žotu i Šefiku izjavljuje:

"svedoci smo svetskog trenda sklapanja brakova po modelu - on majmun ona kokoška idealna formula za brak.
Nije prvi put da se pevaljka ili manekenka radije zaljube u fudbalera nego u radnika vodovoda, to june neče da ih mune.
Medjutim ako pričamo o stabilnijim brakovima to su brakovi iz iste kategorije ali na relaciji on policajac a ona kasirka"

Za krstaricu
Stojkov Menidjer

Njegova stvar.

Ja sam prije nekih mjesec i pol u firmi promijenio religiju iz rimokatolik u musliman zbog dodatna dva plaćena dana godišnje.
Nažalost sam ove godine oba Bajrama profulao.
Nisi ti to dobro razumeo - kao kršćanin možeš birati Božić po Starom (Srbi) ili po Novom (Hrvati)
a kao musliman možeš da biraš samo jedan od ta dva bajrama

mnogi ateisti i agnostici izaberu neki datum

Nisi ti to dobro razumeo - kao kršćanin možeš birati Božić po Starom (Srbi) ili po Novom (Hrvati)
a kao musliman možeš da biraš samo jedan od ta dva bajrama

mnogi ateisti i agnostici izaberu neki datum
Čitao sam u zakonu, muslimani u Hrvatskoj imaju pravo na dva dana.
Prvo sam mislio u pravoslavce, ali se nekada drugi dan Uskrsa preklopi, pa bi tu bio na gubitku.
Za Slavu se uvijek dobije slobodan dan, ali poslodavac ga nije dužan platiti.

IMG_20240729_200454.jpg

Čitao sam u zakonu, muslimani u Hrvatskoj imaju pravo na dva dana.
Prvo sam mislio u pravoslavce, ali se nekada drugi dan Uskrsa preklopi, pa bi tu bio na gubitku.
Za Slavu se uvijek dobije slobodan dan, ali poslodavac ga nije dužan platiti.

Pogledajte prilog 1586363
Ja ti kažem da je isplativije biti Srbin u Hrvatskoj
Jedan dan sedmog siječnja i jedan dan za Slavu to je 2 dana
Muslimani i jevreji biraju jedan od dva praznika za jedan dan
Hrvati meri krismasuju i to je to

:rotf:

Ne muljaj!
Piše za svaki od ta dva dana.
Đihadlija sam i gotovo!

☪️🔪🧨🐈
to ti je dvosmislena igra riječi, potrebno je kontaktirati human resorce managera
ako se još nisi sunetio nemoj a ako jesi jer si mislio da ovo znači dva dana može donekle da se popravi ne baš skroz kao ranije ali ljudi ne žale novce na radost plastičnih kirurga

Iebeš život ako ništa ne osjećaš

Poslednja izmena:
Isus je takodje govorio da ljudi ne treba da jedu meso zato sto je to prljava zivotinja.Levitski Zakon 11:7-8 kaže: „I svinja, jer ima papke razdvojene ali ne preživa; nečista da vam je; mesa od njih ne jedite niti se strva njihovog dodevajte, jer vam je nečisto. “
Isus je ustvari govorio da coveka ne kvari ono sto ulazi kroz usta vec ono sto izlazi vani.

Isus je ustvari govorio da coveka ne kvari ono sto ulazi kroz usta vec ono sto izlazi vani.
"Јер му не улази у срце него у трбух, и излази напоље, чистећи сва јела." (Марко 7:19).
Овдје јасно видимо да за хришћане не постоји више подјела на чисту и нечисту храну.

Back