Zbog krađe paketa u Srbiji, više nema kupovine preko poznatih svetskih online platformi

NE SVADJAJTE SE!
Ko se svadja?
Slušaj odlomak...

"...osećao je kako gubi dah i kako mu se suši grlo dok se licem približavao prorezu...tiho mu je rekla izvadi i gurni..otkopčao je pantalone....zavuko je ruke u gaće gde drži karticu od bankomata i prislonio otvoru koji sve progutao...počeo je da se znoji...nije dobio željenu povratnu info druge strane....ostalo je zarobljeno unutra..."

Kažem ja - bezceler!

Da, najverovatnije svaku otvore jer carina i ima pravo na to. Uzmu ako im se svidi, ako ne upakuju, zalepe kako stignu i posalju kupcu.
Ma није тачно да отварају. Сваку пошиљку коју сам добио је увек била фабрички затворена. Можда пошта пролази неки скенер, али никада ми пошта није била отворена, па затим поново од стране поштанске царине затворена.

Da , meni ovo deluje kao najrealnija opcija , pokazuje na šta je spala država i javni sektor.
Uostalom dovoljno je pogledati direktorku Pošte ,pa ni ne čudi što su onda oni mastiljari dole takvi .
А за време штрајка, а они су има два три штрајка, тада су наводно комплетну пошту враћали Кини, а опет се питамо ко је враћао ако су у штрајку, дакле ту су цео контигент запленили и очерупали.

Pre su krali sve posiljke sad su namazani pa kradu samo ove posiljke koje nemaju tracking number.

A ove kineske nemaju upravo zato da bi postarina bila besplatna.

Kako ovaj beogradski lopovluk komentarisu advokati zlograda @De_Sisti @Sizif @Motorcyclist @YeOldeJagge @Saliva i njima slicni?

Dokle da citava Srbija ispasta zbog beogradskih lopova?

Zato posiljalac ( prodavac) mora uvek da salje kupljenu robu sa traking numerom, a to naravno kosta silne pare,
narocito iz Kine ili USA. Nisam ja bas sigurna da je srpska posta kriminalna, kriminalniji su kupci koji su kao recimo ti
prokljuvili sistem pa znaju sta je uopste i ta treking numera i mrtvi ladni prijave da nisu robu dobili.

Ja sam znala da postoi, ali u civilizaciji niko ne pazari od njih nista.
Cak i ne postoje u stilu Amazona ili Ebay-a.
a kod ovih bilo sta da kupujes uvek platis postarinu, ili je prodavacvec ukljuci u cenu, ali uvek mozes
da pratis i vidisu koliko sati i kog dana posiljaka stize.
Vole Srbi sve za dzabe pa kad je i za dzabe i onda pokusavaju da varaju.
Zasto bi posta mazjavala neke sitnice koje recimo samo Tihiju trebaju?

Ja sam znala da ostoj, ali u civilizaciji niko ne pazari od njih nista.
Cak i ne postoje u stilu Amazona ili Ebay-a.
a kod ovih bilo sta da kupujesuvek platis postarinu, ili je prodavacvec ukljuci u cenu, ali uvek mozes
da pratis i vidisu koliko sati i kog dana posiljaka stize.
Vole Srbi sve za dzabe pa kad je i za dzabe i onda pokusavaju da varaju.
Zasto bi posta mazjavala neke sitnice koje recimo samo Tihiju trebaju?

lupetas.

Aliexpress je mnogo jaca kompanija od ti hzapadnih drugo i te zapadne prodaju kineske proizvode 90% ali po vecim cenama.

Zato posiljalac ( prodavac) mora uvek da salje kupljenu robu sa traking numerom, a to naravno kosta silne pare,
narocito iz Kine ili USA. Nisam ja bas sigurna da je srpska posta kriminalna, kriminalniji su kupci koji su kao recimo ti
prokljuvili sistem pa znaju sta je uopste i ta treking numera i mrtvi ladni prijave da nisu robu dobili.
Значи ти сада нас оптужујеш да смо лопови, а ми смо годинама куповали и никада није било проблема.

Ja сам имао две наруџбине са бројем за праћење, прошлог лета, дакле пре короне и после штрајка поште, да не буде то изговор за крађу.
Обе су украли наши поштари, чак уопште не окривљујем ни поштанску царину, верујем да су пошиљке уредно стигле у Земун где им се тада губи сваки траг, јер поштари који врше селекцију, то су управо они који су штрајковали (не само због плата, већ и због услова за рад), који раде у тих хладних и штрокавим халама где стоји не брдо, него читаве планине поште и они су из револта почели да масовно краду.

Ја сам се први пут жалио Кинезима, мислећи да они касне и нешто муљају, али онда сам схватио да људи нису криви. Наравно паре ми нису вратили.

a tu rade sns dzukele, zato sto jedino kao clan sns mozes da se zaposlis
Хахахахахахаха па где ти живиш ? хахахахахахахахахахахаха
У пошти је стално отворен конкурс, нико неће да ради.

То је као да кажеш да су возачи у ГСП-у снс џукеле које су преко чланске карте дошле до волана. Па ти да живиш у БГ, знао би да су чак и лечене пијанце примали у ту фирму, колико им недостаје возача.

pa imaju kineske posiljke tracking number

Problem je sto ih kradu beogradski lopovi u tranzitu.

Mi znamo da je posiljka stigla u Srbiju ali tu nestaje.

Значи ти сада нас оптужујеш да смо лопови, а ми смо годинама куповали и никада није било проблема.

Ja сам имао две наруџбине са бројем за праћење, прошлог лета, дакле пре короне и после штрајка поште, да не буде то изговор за крађу.
Обе су украли наши поштари, чак уопште не окривљујем ни поштанску царину, верујем да су пошиљке уредно стигле у Земун где им се тада губи сваки траг, јер поштари који врше селекцију, то су управо они који су штрајковали (не само због плата, већ и због услова за рад), који раде у тих хладних и штрокавим халама где стоји не брдо, него читаве планине поште и они су из револта почели да масовно краду.

Ја сам се први пут жалио Кинезима, мислећи да они касне и нешто муљају, али онда сам схватио да људи нису криви. Наравно паре ми нису вратили.

Хахахахахахаха па где ти живиш ? хахахахахахахахахахахаха
У пошти је стално отворен конкурс, нико неће да ради.

То је као да кажеш да су возачи у ГСП-у снс џукеле које су преко чланске карте дошле до волана. Па ти да живиш у БГ, знао би да су чак и лечене пијанце примали у ту фирму, колико им недостаје возача.
Pazi, nema logike da nestaju samo iz Kine.

To je vas potkrao neki EAU skemer

pa imaju kineske posiljke tracking number

Problem je sto ih kradu beogradski lopovi u tranzitu.

Mi znamo da je posiljka stigla u Srbiju ali tu nestaje.

Ma ne sme da postoji kradja. Ovako Kinezi funkcionisu po Nemackoj:
Robu salju kontejnerima, ai onda u Hamburgu ili gde vec ta roba se
salje primaocima sa nekim DHL-om. Hermes-om , DPD, UPS ili vec kako,
aii mora da postoji i traking broj od Hamburga do primaoca. Nsu ni Nemci
posteniji od tebe, na licu mesta i oni prijaei da robu nisu dobili i dobiju pare nazad.
To su sve neke sitnice vednost 2-5 evra, sluze samo da unistavaju ovaj svet.

Кинеске фирме, крађе, лечени пијанци, ГСП у Београду, Поштари који краду пакете са лубрикантом, бичевима и дилдоима јер немају шта да једу, Тихи...

Одох да попијем нешто за смирење.
Hello xanax my old friend...

Мира Петровић
Биографија

Пословодство
Мира Петровић, в.д. директора Предузећа

Мирјана Предојевић, извршни директор
Биографија

др Владимир Димитријевић, извршни директор
Биографија

Милош Ђурић, извршни директор
Биографија

Марија Недељковић - Правдић, извршни директор
Биографија

Нела Бојовић, шеф Кабинета
Бојана Николић, директор Функције услуга
Јелена Фишћан, директор Функције поштанске мреже
Душан Динић, директор Функције информационих технологија, електронских комуникација и развоја
Веселинка Тотић, директор Функције економских послова и набавки
Драгана Бојовић, директор Функције правних послова и управљања непокретностима
Гордана Симоновић Живковић, директор Функције управљања кадровима и корпоративне одговорности
Рајко Баралић, директор Пратеће функције интерне ревизије
Мирјана Рафаел, директор Пратеће функције стратегије и процене пословног ризика
др Милан Борота, директор Пратеће функције безбедности и заштите

Надзорни одбор
Надзорни одбор обавља надзор над пословањем Предузећа.

Чланови Надзорног одбора
Бориша Шаренац, дипл. ек. – председник Надзорног одбора
Биографија

Миодраг Грдинић, дипл. прав.
Биографија

Жељко Калаба, дипл. ек.
Биографија

Вук Петијевић, маст. инж. грађ.
Биографија

Душан Вранић, дипл. ек.
Биографија

OD SEKRETARICE DO DIREKTORKE: Kako je Mira Petrović bez fakulteta stigla na čelo "Pošte Srbije"
2607
mira-petrovic-RAS-srbija-p-dimitrijevic_800.jpg

Foto: P. Dimitrijević / RAS Srbija
Nova direktorka "Pošte Srbije" Mira Petrović, kadar PUPS, na ovu poziciju je došla iako nema odgovarajuću stručnu spremu.

I to nije sve. Vlada je imenovala funkcionerku PUPS na čelo "Pošte", a na predlog Nadzornog odbora ovog javnog preduzeća. Sve ovo bi moglo da bude makar formalno legitimno da u Nadzornom odboru nije brat Petrovićeve, inače direktor "Sava centra", Dragan Grgurević.

Sada šezdesetogodišnja Petrovićeva svoju karijeru počela je na mestu sekretarice presednika PUPS Milana Krkobabića, a dogurala je da bude njegova naslednica na mestu direktora "Pošte Srbije". Krkobabić je poziciju u "Pošti" nerado napustio, ali nije mogao istovremeno da bude i ministar i direktor. Dugogodišnja bliska saradnica lidera PUPS Mira Petrović došla je na njegovo mesto sa pozicije specijalnog savetnika u "Pošti" i platom od 186.588. dinara.

U zvaničnoj biografiji na sajtu Skupštine Srbije, jer je Petrovićeva i poslanica PUPS, piše da je specijalista strukovni ekonomista. To praktično znači da je direktorka u poznim godinama završila školovanje, i to po Bolonji. Međutim, to znači i da nema fakultet, a koji je obavezna stručna sprema za rukovodeću poziciju u ovakvom JP.

Vlast, inače, neprestano ponavlja da neće biti stranačkih zapošljavanja i da su konkursi obavezni.

Back