Zbog krađe paketa u Srbiji, više nema kupovine preko poznatih svetskih online platformi

Nece da carine cak ni po tim cenama vec mi traze da prilozim fakturu sa tim najjacim naduvanim cenama koje su uspeli da nadju sto ja naravno ne mogu da uradim.

Ovo nije prvi put. Jos jednom su me opljackali na isti nacin ja nasao neki pametni sat na akciji tipa u 50% cene i kupio oni mi ga racunali po najvisoj mogucoj koju su uspeli da nadju plus mi u osnovicu za carinjenje dodali i transportne troskove da nakarikaju sto je moguce vise.

Mada tad su mi ipak ponudili da platim tu uvecanu carinu ali tad sam porucio robu ko fizicko sada kao pravno lice.

To je ta sorta lopovska gore birokratska beogradska. Samo vam je pljacka gradjana i maltretiranje naroda na umu. Nema kod vas ni ljubavi ni empatije ni casti ni postenja.

Beogradski drzavni organi tj ljudi koji tamo rade su dno dna. Najveci sljam. Lopovi po zatvorima su za te tvoje ljaljane gospoda. Vi ste legalizovali pljacku.
DHL nije beogradska firma.
Sigurno ti niko ne traži novu fakturu, ako se ne slažu sa priloženom, naplatiće po svojoj proceni i to je to. Nešto nam ne govoriš.

Ja imam jos drugi problem sa lopinama sa carine. Narucio neku robu iz Kine poslata DHL-om. Roba stigla, poslao sve papire za carinjenje. Carinarska mafija nije zadovoljna cenom koju sam ja platio za tu robu. Smatraju da vredi vise , i odbijaju da izvrse carinjenje i ako sam dostavio sve sto su trazili fakturu, izvode iz banke o placanju robe ma sve.

Vrednost robe 880 dolara.

Vec mi 2 meseca drze tu robu na carini.

Kome da se zalim?

Beogradjaniiii vi nemate dusu

A da sam dao mito carinili bi mi sa 0% stopom carine ko Kinezima koji drze robne kuce po Srbiji....

Eto to vam je Srbija kojom upravlja bagra iz Beograda.

Aha...To "ma sve" govori stvarno sve a tvoja prica je mal'ko suplja. Malo vise ustvari.

to mi nikako nije jasno??
I ebay ti zaracuna carinu , neku kada placas. A opet koj su oni da oni odredjuju carinu, pa makar i okvirno?
I sta ako te ostete i naplate vise nego sto bi to uradila sluzbena carina?
Pa valjda se znaju carinske stope.

Istina? Nisam u toku.
Pazi sad sam hteo da narucim iz de ili au, i da mi stigne ono klasika svejedno njihova nasa posta....sipak....200e minimum postanski troskovi i to sa sajta prodavnice.....i to naravno dhl...nisu ni oni sisali vesla, tj pokupili politiku sa neta, ne razmisljaju , cim smrdi mora da ima nesto kvarno..

Zašto sad ne mogu da šalju preko DHL-a? Ja druge opcije nemam. Ne kapiram.
IMG_20210730_084046.jpg

Back