Reefer
Starosedelac
- Poruka
- 172.676
DHL nije beogradska firma.Nece da carine cak ni po tim cenama vec mi traze da prilozim fakturu sa tim najjacim naduvanim cenama koje su uspeli da nadju sto ja naravno ne mogu da uradim.
Ovo nije prvi put. Jos jednom su me opljackali na isti nacin ja nasao neki pametni sat na akciji tipa u 50% cene i kupio oni mi ga racunali po najvisoj mogucoj koju su uspeli da nadju plus mi u osnovicu za carinjenje dodali i transportne troskove da nakarikaju sto je moguce vise.
Mada tad su mi ipak ponudili da platim tu uvecanu carinu ali tad sam porucio robu ko fizicko sada kao pravno lice.
To je ta sorta lopovska gore birokratska beogradska. Samo vam je pljacka gradjana i maltretiranje naroda na umu. Nema kod vas ni ljubavi ni empatije ni casti ni postenja.
Beogradski drzavni organi tj ljudi koji tamo rade su dno dna. Najveci sljam. Lopovi po zatvorima su za te tvoje ljaljane gospoda. Vi ste legalizovali pljacku.
Sigurno ti niko ne traži novu fakturu, ako se ne slažu sa priloženom, naplatiće po svojoj proceni i to je to. Nešto nam ne govoriš.