- Poruka
- 98.702
djokaNe znam ja sta ti hoces s godinama. Sta god te radi. Kazem u njegovom primeru. Ti bi jedno od drugo i na kraju...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
djokaNe znam ja sta ti hoces s godinama. Sta god te radi. Kazem u njegovom primeru. Ti bi jedno od drugo i na kraju...

Pa dobro, boze moj...
ali ne pitas se samo tiJa ne bih bas da hebem da umrem. Da hebem da bude lepo i ispunjujuce i ultra hot i ispreplitano. Ali...

Pa naravno, zato se trazi osoba sa istim senzibilitetom, sta ces, u medjuvremenu probas, raskines i to je to. I u ima super momenata.ali ne pitas se samo ti![]()
Pa naravno, zato se trazi osoba sa istim senzibilitetom, sta ces, u medjuvremenu probas, raskines i to je to. I u ima super momenata.

Jos samo malo
A sto tako dramaticno? Ranjeni, skrhani, bili pa vise nisu, odvojili se, pocepali srcad i sl. Vaj vaj vaj? Zar lepi momenti, ako nisu zauvek, moraju da se zavrse na proklinjanje?
ti nisi ni preslusao pesmuA sto tako dramaticno? Ranjeni, skrhani, bili pa vise nisu, odvojili se, pocepali srcad i sl. Vaj vaj vaj? Zar lepi momenti, ako nisu zauvek, moraju da se zavrse na proklinjanje?

Ajmo, sta cekasJa ne bih bas da hebem da umrem. Da hebem da bude lepo i ispunjujuce i ultra hot i ispreplitano. Ali...
Nisam. Ne volim pivo muziku. Jedan period sam provodio druzeci se sa super ekipom u jednom kaficu. Domacinska atmosfera, mjuza cool, zezanje, to se cekalo da prodje 1 i onda samo ostane ekipa, igralo se, super, al brate pivaaaaaaa stos e pilo, na nos mi izaslo .ti nisi ni preslusao pesmu![]()
Pucas u prazno. Zasto?Ajmo, sta cekas
ma neozbiljan siNisam. Ne volim pivo muziku. Jedan period sam provodio druzeci se sa super ekipom u jednom kaficu. Domacinska atmosfera, mjuza cool, zezanje, to se cekalo da prodje 1 i onda samo ostane ekipa, igralo se, super, al brate pivaaaaaaa stos e pilo, na nos mi izaslo .

Jerbo ubijam vremePucas u prazno. Zasto?
istinaOdvukle do jutra....
Neki takvi odnosi su sto puta posteniji i lepsi od standardne veze, ali tu niko nikog ne zavarava i obmanjuje a ume da bude bas ljudski momenat.
Stvarno. Kad god cujem domaci rok i sl asocira me na to. Super ali neki osecaj piva u stomaku.Sunce ti..Hmelj u glavi, ona hoce da djuskamo, da se ljubi a onda negde u 5 ujutru za sankom trni i razmisljam kako cu do taksija.ma neozbiljan si![]()
kad ne umes da stanes na vremeStvarno. Kad god cujem domaci rok i sl asocira me na to. Super ali neki osecaj piva u stomaku.Sunce ti..Hmelj u glavi, ona hoce da djuskamo, da se ljubi a onda negde u 5 ujutru za sankom trni i razmisljam kako cu do taksija.

Pa jeste. Ne umem izgleda. Zato sto mi mnogo lepo i onda sam u fazonu hebes seks, posle cemo ajmo jos parti. I onda...kad ne umes da stanes na vreme
pa lepo sa devojcicom hop u taksi
iz taksija na neki ludacki seks
a ne tako ko ti, nazdrljekas se piva i aj cao, valjda cu da ubodem vrata od taksija![]()