- Poruka
- 98.702
nisam upoznala zenu koja ne voli alfa muzjakeE sad mnogi bi rekli, treba da budes musko. Ti iniciras i predvodis. Ja na to tako ne gledam. Jer ako cu da budem musko, onda cu biti alfa, a to za nju znaci da tu nema mono veze.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisam upoznala zenu koja ne voli alfa muzjakeE sad mnogi bi rekli, treba da budes musko. Ti iniciras i predvodis. Ja na to tako ne gledam. Jer ako cu da budem musko, onda cu biti alfa, a to za nju znaci da tu nema mono veze.

Zavisi kakva aktivnost.ako sam dobro razumela aktivnost te zamara![]()
prvo odvaljivanje pa sopingOna bi da se igraju lutkicama i da idu zajedno u shoping a on bi da je odvali od K.... ako sam ha dobro to razumela

Pa da.prvo odvaljivanje pa soping![]()
Pa mozemo i sa lutkicama ali da tu bude malo i uzbudljivo. Ne sad kao ja sam kent ona barbi i onda pijemo caj i razgovaramo.Ona bi da se igraju lutkicama i da idu zajedno u shoping a on bi da je odvali od K.... ako sam ha dobro to razumela
Manje igraj i vici, predji na delaPa mozemo i sa lutkicama ali da tu bude malo i uzbudljivo. Ne sad kao ja sam kent ona barbi i onda pijemo caj i razgovaramo.
Ne ne. Ona je barbi a ja sam big faking trol koji je vezao za ogromni falus i igtam oko nje i vicem: uga chaka uga chaka.
Jesi ti od onih: "Ajme mene sa cim se ti zanimas" ?Manje igraj i vici, predji na dela
e tako, resile smo mu problemPa da.
Treba samo da se dogovore oko rasporeda aktivnosti i nema problema.
Kolega napokone, neorganizovani ste.

Pa mora ponekadI od kada su teme na ljisu toliko ozbiljne![]()
Jesi probala raso od kiselih krastavaca, kad vec nema od kiselog kupusa?Ajmo zajedno, **** me....
Ne znam ni koji moj sam pila toliko.
A paula mi pise eseje, nikako da mi sazme u 2 recenice![]()
Ja sam od onih, deder predji na stvar vec jednom, nemoj da me zamlacujesJesi ti od onih: "Ajme mene sa cim se ti zanimas" ?
a jbg, malo kompromisa ti ne bi skodiloE vidis @Stevcina zabica o tome se radi. Vidis gore primer.
Nisi nisiJa sam od onih, deder predji na stvar vec jednom, nemoj da me zamlacujes
Kompromisi shkrompromisi.a jbg, malo kompromisa ti ne bi skodilo
Zato si bila a ne jos uvek si sa njim.@MrNapokon moram priznati da te u neku ruku i razumem
imala sam jednog sa kojim mi je samo seks bio u glavi
a on bi da prica i da se seta i svasta jos nesto
i stas, kompromis je cudo
Mhm,Nisi nisi
I ko je pobedio@MrNapokon moram priznati da te u neku ruku i razumem
imala sam jednog sa kojim mi je samo seks bio u glavi
a on bi da prica i da se seta i svasta jos nesto
i stas, kompromis je cudo
onMhm,
I ko je pobedio
Msm ja bih bas dobar seks, ne moramo da setamo, ali mozemo da klopamo slasno posle i pustimo neki film

Hehehhee, pa kakav si ti to jarac
pa najbolje da cu godinama samo da se ebemZato si bila a ne jos uvek si sa njim.

teraj ga u majcinuHehehhee, pa kakav si ti to jarac![]()

Sta bi ti falilo hehe.pa najbolje da cu godinama samo da se ebem![]()
Ne znam ja sta ti hoces s godinama. Sta god te radi. Kazem u njegovom primeru. Ti bi jedno od drugo i na kraju...pa najbolje da cu godinama samo da se ebem![]()
pa mora i da se prica, jede, ziviSta bi ti falilo hehe.
Ja bas zelim da je ***** dok ne umrem.
Al bi to bilo lepo