Zbog kojih ste razloga prekidali druženja, veze, brakove?

Kosta2

Legenda
Poruka
65.144
Možda je razlog uvek bio isti, možda je svaki put bio drugačiji?

Jednostavno je ljubav nestala i vi ste se udaljili?
Nije želeo/la druženje s vašom familijom i društvom?
Svaki dan bi zapišao/la dasku u veceu (da neko ne pomisli dasku za peglanje :mrgreen:)?
Nije imao/la dosta para za vaše potrebe?
Bio/la je slab u krevetu?
Bio/la je ljubomoran/na?
Vi ste bili ljubomorni?
Nije znao/la da kuva?
Bio/la je neuredan/a i aljkav/a?
Osećali ste se intelektualno inferiorni?
Dojadilo vam je više njegovo/no AJME ČIME SE TI ZAMARAŠ?
Ništa važno, jednostavno vam je dopizdeo/la?

Ili neki sasvim drugi razlog?

:)

Imam podosta godina i poznanstava bez uspeha, tako da je bilo više okidača.
Neki su me davili pogrešnim pričama u pogrešno vreme, tipa-ja 17, a on mi priča kako je upravo kompletirao kuhinju i-što ne dođem da pogledam.
Ja sam sa 17 godina hiljaditi deo procenta bila zaintrigirana kuhinjom u nečijoj kući.
Neki su mi bili... gnjavatori: Zove čovek na svakih pola sata da me informiše šta radi (Sad sam igrao fudbal sa Jankom i Markom, idem da se tuširam pa ću da jedem... Da l' da jedem kupus ili boraniju? Posle ću da dremnem.).
Jedan mi je slagao odeću na krevet da mi pokaže šta će sutra da nosi i uredno svako veče pitao da izaberem između dve majice ili dva para cipela. :hahaha1:
Bože sačuvaj!
Pa onda poruke: ''Gde si?'' 100X na dan.
''Brate, tu sam gde sam bila i prvi put kad si me pitao!''

A neki su prosto činili da se na ulici ne osećam ponosno ako me ljudi viđaju sa njima.

Ima još ponešto, ali ovo mi je random palo na pamet i baš mi je nešto sad to sve smešno i glupo... Tad mi je bilo isto-smešno, glupo i dosta za prekid upoznavanja.

uglavno zato što to više nije bilo to i samo smo se udaljili emotivno ili su počeli da nas interesuju drugi ljudi i ostali smo u pristojnim odnosima uglavnom(sa nekima idalje imam povremeno kontakt,sa nekima ne)

Samo jednu vezu sam prekinuo jer je cura bila katastofalno ljubomorna i posesivna...i manipulativna i ta veza nije bila nimalo zdrava po mene i čak je i raskid bio dramatičan i traumatičan

Mozda zvuci smesno ali meni je kod par ljudi, nekada prilicno bliskih, ovo definitivno uticalo da im se vise ne javljam i da nisam tu. I ne zalim uopste. :cool:
B99B1D82-CFEA-41CC-8C7D-003D90DF5278.jpeg

Hm, sviđa mi se tema ))
Nisam do sada razmišljala da li se može naći zajednički imenilac za sve moje raskide, ili priblžno zajednički

Mislim, a od toga bežim, je da posle nekog vremena nešto počne da me nervira kod njega... i onda ja to jedno vreme stavljam ispod tepiha, ali to ostaje tu... i onda samo počnem da budem sve tiša, sve ozbiljnija, prestajem da se šalim, postajem zabrinutija i zamišljenija, to taj vidi, različito reaguju, ali sve se svodi na isto... ja se prosto povučem kad tad. Nekada ta osoba sama kaže ajde sad je gotovo, a nekada čeka mene to da uradim.
A sad, šta počne da me nervira... ne znam tačno. Ali sam znala još od moje 20 i neke da nikada neću imati brak (što se ispostavilo tačnim), jer se uvek to dešavalo.. da me nešto nervira, ili da se zbog nečeg ne osećam dobro... prvo dođe osećaj, a kasnija analiza bude obično nebitna. Osećaj je to.

Pustim moju muziku, i on kao-smara se, bleji, što smo pustili to đubre.
Đubre, je l'?
A šta nije đubre?
Blejač običan, ne oseća muziku nego čeka da nešto bude planetarni hit kao Despasito da bi rekao-E, ovo je dobra pesma!
🤢
Ne razumem ljude koji ulaze u neku vezu a potpuno razliciti ukusi po pitanju muzike ,kod mene je to osnovno ,ne mogu ja da slusam metal i rok a druga osoba grand bullshit to ne ide ,barem nesto priblizno ali totalno razlicito nekako ne ide…onda su i pogledi na zivot razliciti ,stavovi …

Moje veze uglavnom su se zavrsavale preseljajem, ali racunajuci kakav mi je zivotni stil nista neobicno. Ponekad nisam zbog toga ni pocinjao vezu, kad znam da ne mogu da je odrzim kako bi trebalo, ustvari kako bih ja hteo da izgleda. Ostale su se uglavnom gasile same od sebe, bez patetike i teskih reci. A sa kontrol frikovima, ljubomornim i posesivnim i ne ulazim u vezu, tako da nisam imao takvih neprijatnosti.

Back