letnjekiše
Iskusan
- Poruka
- 6.142
Кад имаш партнера, треба ти кецеља и варјача.
И она рукавица којом се отвара рерна.
tako je. i 3k evra mesečno ako si muško
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Кад имаш партнера, треба ти кецеља и варјача.
Ništa lepše. Samo za to je potreban neko ko će i da snabde namirnicama i ostalim potrebama.Кад имаш партнера, треба ти кецеља и варјача.
A mačke su dobre i za miševe i pacove.
Ništa lepše. Samo za to je potreban neko ko će i da snabde namirnicama i ostalim potrebama.
A mačke su dobre i za miševe i pacove.
Reci mi kako to mislis da ti macka nadoknadjuje kur.ac....pa da. ako će žena da bdije pred šporetom, a pritom kuća da miriše na jasmin i pačuli, taj muž će morati da donosi pare u kuću
Još jedan s parolom kako sa 1000 dindzi da promenim zivotKad psuje majku sudiji ne osecam se toliko lose sto sam puko pola plate na tiket.
Reci mi kako to mislis da ti macka nadoknadjuje kur.ac....
Normalno.znala sam. lepo sam rekla da postoji jasna veza između mizoginije i mržnje prema mačkama, i da je pitanje vremena kad će biti naučno dokazano
Pogledajte prilog 1455630
ovaj ćelavi neka spava u miru znajući da ako vidim da na putu leže polumrtav on i mačka, dolazim po mačku
I pređeš još par puta napred-nazad preko njegaznala sam. lepo sam rekla da postoji jasna veza između mizoginije i mržnje prema mačkama, i da je pitanje vremena kad će biti naučno dokazano
ovaj ćelavi neka spava u miru znajući da ako vidim da na putu leže polumrtav on i mačka, dolazim po mačku
Zlobno, nema šta.ako ima 40, njene realne bračne godine su 55
šta ima da se pretvara da je mlađa
I pređeš još par puta napred-nazad preko njega![]()
znala sam. lepo sam rekla da postoji jasna veza između mizoginije i mržnje prema mačkama, i da je pitanje vremena kad će biti naučno dokazano
Meni je bio najjači kad su ga zblokali na svim mrežama, sem TkToka, pa je mogao samo tamo da guriče.desna ruka= trgovina ljudima
leva ruka = pimpovanje
najjače je tvitovao dok je bio u zatvoru, to je tek bilo puno patosa
Ali ćelava budala nekad ume da bude i smešan, onaj Peterson je stravičan udav. Gumenu patkicu bi utušio.
ima dobrih deadpan humor momenata, to mu se mora priznati. ali to je samo kap kvaliteta u okeanu njegove odvratnosti
Zanimljivo je da je konvertovao u Islam. I sad ovaj neki uvrnuti trend s citanjem Kurana...
https://www.theguardian.com/books/2...chel-houellebecq-review-satire-islamic-france
Citao sam je cim je objavljena, ni pomislio da bi ikad 1% od svega moglo da se ostvari. Ne mislim ni sada, iako...