zbog čega zauzete/udate žene nastavljaju da idu u teretanu i imaju mačku

Кад имаш партнера, треба ти кецеља и варјача.

И она рукавица којом се отвара рерна.
Ništa lepše. Samo za to je potreban neko ko će i da snabde namirnicama i ostalim potrebama.

A mačke su dobre i za miševe i pacove.

znala sam. lepo sam rekla da postoji jasna veza između mizoginije i mržnje prema mačkama, i da je pitanje vremena kad će biti naučno dokazano

Screenshot_20231129_215241_com.android.chrome_edit_1015277289322681.jpg

ovaj ćelavi neka spava u miru znajući da ako vidim da na putu leže polumrtav on i mačka, dolazim po mačku

znala sam. lepo sam rekla da postoji jasna veza između mizoginije i mržnje prema mačkama, i da je pitanje vremena kad će biti naučno dokazano

Pogledajte prilog 1455630

ovaj ćelavi neka spava u miru znajući da ako vidim da na putu leže polumrtav on i mačka, dolazim po mačku
Normalno.

Pogledajte prilog 1455630

I pređeš još par puta napred-nazad preko njega 😁

💯

Zanimljivo je da je konvertovao u Islam. I sad ovaj neki uvrnuti trend s citanjem Kurana...

https://www.theguardian.com/books/2...chel-houellebecq-review-satire-islamic-france

Citao sam je cim je objavljena, ni pomislio da bi ikad 1% od svega moglo da se ostvari. Ne mislim ni sada, iako...

'Unemployment is solved by women being forced from the workforce'
:mrgreen:

ništa se ovo ne razlikuje od preporuka forumskih ženomrzaca kako vratiti one income family i time muškarčevu slavu kao jedinog hlebodonosioca

ne znam sta da kažem za islam, koliko god je politički glasan, toliko je iznutra mutav, uopšte mi se ne ukazuje neka njegova unutrašnja suština, koja se iz hrišćanstva još i može iskopati (iako sve manje i manje). do XIII veka je stvarao svet napredniji od hrišćanskog, pa predivni islamski misticizam sufizam, pa kad čitaš Rumija, to rezonuje i posle toliko vekova.. a onda su samo stali, i od tada mrze sve koji nisu

Back