Manastirka
Buduća legenda
- Poruka
- 31.392
Treba li da sa mužem ide i u lov,...na divljač i na utakmice?Ako ne ide u teretanu sa muzem zna se sta trazi tamo.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Treba li da sa mužem ide i u lov,...na divljač i na utakmice?Ako ne ide u teretanu sa muzem zna se sta trazi tamo.
Nego sta, iza uspesnog muskarca stoji zena puna podrske.Treba li da sa mužem ide i u lov,...na divljač i na utakmice?![]()
Nego sta, iza uspesnog coveka stoji zena puna podrske.
Da bude spoter, osmatrac i da psuje majku sudiji.
Daće joj pre i pare za šoping,...samo da ne ide. Trust me.Nego sta, iza uspesnog coveka stoji zena puna podrske.
Da bude spoter, osmatrac i da psuje majku sudiji.
Kad psuje majku sudiji ne osecam se toliko lose sto sam puko pola plate na tiket.
Kad psuje majku sudiji ne osecam se toliko lose sto sam puko pola plate na tiket.
Kako znate?saglasan.....![]()
pa ako se digne znaci da je "vreme"..... zar ne?Jbg, kako to da udate uvek nađu vremena za ljubavnike a oženjeni nikad ne nalaze vrem za ljubavnice, samo kada se njima digne?![]()
Pametnice.pa ako se digne znaci da je "vreme"..... zar ne?
ma...ja ljubavnice nikada nisam zapostavljao....Pametnice.
A njoj kad se digne se ne računa?
Ne, prvo on to uračunava ali kada mu malo dosadi onda više ne računa.
To je lepo. Ali ako ih imaš više? Kako nađeš vremena?ma...ja ljubavnice nikada nisam zapostavljao....![]()
simultano.....To je lepo. Ali ako ih imaš više? Kako nađeš vremena?
zato što im je partner dao do znanja da će da je otkači ako se usvinjizgrožena saznanjem da moja omiljena fitnes influenserka ima muža, a pritom i mačku, morala sam da pitam za mišljenje. hvala
Ne voliš mačke iz nekog razloga?a za mačku, pa opšte je poznato da mačka služi singl ženama kao zamena za ljubav muškog uda, imati mačku kao udata žena zvuči dosta besmisleno, ne treba ti mačka sad, imaš muž
Dakle kad se udate je. bes dupe nek se i rastroćka... Muz je "zbaren" i to je to? Ostatak zivota?pa ne razumem zbog koga ide u teretanu? zbarila je muža, udala se, za koga trenira zadnjicu?
Mačka kao zamena za ljubav prema ku. rcu?a za mačku, pa opšte je poznato da mačka služi singl ženama kao zamena za ljubav muškog uda,
Tvrd. I još ponešto.Stara srpka poslovica kaze “tvrd K mir u kući”, nikakve macke i ostale pm.![]()
zgrožena saznanjem da moja omiljena fitnes influenserka ima muža, a pritom i mačku, morala sam da pitam za mišljenje. hvala
Sto bi volela nesto sto nju ne voli.Ne voliš mačke iz nekog razloga?
zato što im je partner dao do znanja da će da je otkači ako se usvinji
a mačka je tu zbog nežnosti koju ne dobija od muža/partnera
ja samo dajem jednu opciju šta bi neko tamo možda uradioTo je previse strogo, ucitelju. Ne preporucujem. Dovoljno je da kazes "Ja bih voleo to i to" i ako ona voli tebe, i smatra da dobija dovoljno od tebe, pokusace da ti isto ispuni. Nema potrebe da je plasis raskidom.
Moja je krenula sama u teretanu, ja joj rekao da ne mora i da ne treba i da je bolje da nadje neku zenstveniju fizicku aktivnost i to samo zbog sopstvenog zdravlja ( ne zbog lepote, tu ne mora nista da dira. )
Macku nemamo. Ne bi je imali ni u ludilu. Kakvo crno dobijanje paznje od macke?
Mačka kao zamena za ljubav prema ku. rcu?
O leb te ebo.