zbog čega zauzete/udate žene nastavljaju da idu u teretanu i imaju mačku

pa ne razumem zbog koga ide u teretanu? zbarila je muža, udala se, za koga trenira zadnjicu?
Dakle kad se udate je. bes dupe nek se i rastroćka... Muz je "zbaren" i to je to? Ostatak zivota?

Vrlo glupo.

a za mačku, pa opšte je poznato da mačka služi singl ženama kao zamena za ljubav muškog uda,
Mačka kao zamena za ljubav prema ku. rcu?
O leb te ebo.

Lepo je njegoš reko zenski mozak - voćka čudnovata...

zato što im je partner dao do znanja da će da je otkači ako se usvinji
a mačka je tu zbog nežnosti koju ne dobija od muža/partnera

To je previse strogo, ucitelju. Ne preporucujem. Dovoljno je da kazes "Ja bih voleo to i to" i ako ona voli tebe, i smatra da dobija dovoljno od tebe, pokusace da ti isto ispuni. Nema potrebe da je plasis raskidom.

Moja je krenula sama u teretanu, ja joj rekao da ne mora i da ne treba i da je bolje da nadje neku zenstveniju fizicku aktivnost i to samo zbog sopstvenog zdravlja ( ne zbog lepote, tu ne mora nista da dira. )

Macku nemamo. Ne bi je imali ni u ludilu. Kakvo crno dobijanje paznje od macke?

To je previse strogo, ucitelju. Ne preporucujem. Dovoljno je da kazes "Ja bih voleo to i to" i ako ona voli tebe, i smatra da dobija dovoljno od tebe, pokusace da ti isto ispuni. Nema potrebe da je plasis raskidom.

Moja je krenula sama u teretanu, ja joj rekao da ne mora i da ne treba i da je bolje da nadje neku zenstveniju fizicku aktivnost i to samo zbog sopstvenog zdravlja ( ne zbog lepote, tu ne mora nista da dira. )

Macku nemamo. Ne bi je imali ni u ludilu. Kakvo crno dobijanje paznje od macke?
ja samo dajem jednu opciju šta bi neko tamo možda uradio :)

Back