- Poruka
- 23.620
Али одбијеш увидјети да постоји нешто што јесте реална истина.nikad za sebe nisam tvrdio da sam u pravu, samo pokušavam biti objektivan jer ako navijam za zvezdu, biće mi to najbolji fk a realno nije ali za mene jeste
kapiš?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Али одбијеш увидјети да постоји нешто што јесте реална истина.nikad za sebe nisam tvrdio da sam u pravu, samo pokušavam biti objektivan jer ako navijam za zvezdu, biće mi to najbolji fk a realno nije ali za mene jeste
kapiš?
nisam takvog stanovništvaАли одбијеш увидјети да постоји нешто што јесте реална истина.
Niti jednog Izrael je taj MesijaNa papiru a papir trpi sve. Tora je puna proroštava o Hristu na koje rabini zatvaraju oči.
Halucinacije krscanskih narcisoida.Zašto bi se tražili tumači Jevreja? Tora je napisana kao dio Starog zavjeta čija je osnovna poruka bio dolazak Mesije Spasitelja Isusa Hrista. Stoga se i Tora tumači kroz otkrivenja Novog zavjeta.
Tako što pre svega ne razmišljaju mnogo o tome. A oni koji razmišljaju ne veruje stvarno u sve što piše u Svetom pismu. Ta grupa koja zaista veruje u TE i sve ono što piše u Svetom pismu, pa ne znam, jedino objašnjenje je da je šizofrena.Kako objašnjavate to da hrišćani veruju u teoriju evolucije?
Kao obrazovani su i savremeni ljudi, pa ih je blam da veruju
u kreaciju? Ili ih je samo sramota da kažu u šta veruju zaista?
Onda i nisu hriscani, niti pravi vernici... nego imaju etiketu hriscana.Kako objašnjavate to da hrišćani veruju u teoriju evolucije?
Kao obrazovani su i savremeni ljudi, pa ih je blam da veruju
u kreaciju? Ili ih je samo sramota da kažu u šta veruju zaista?
Kao recimo?Kad bi vernici znali sta sve religija uci rekli bi da vise nisu vernici
Marljiv ti je taj bog bio. Jel radio preko dana samo ili i noćnu?Ти хришћани су срамота. Стиде се Светог писма. Не може се служити и Богу и мамону. Или, или. Не може и једно и друго. Сада је 7532. година од стварања света. Еволуција не постоји. Бог је свет створио у шест дана а седми дан је одмарао. Ко каже супротно је против Светог писма и против Бога.
po bibliji zemlja je najstarije nebesko telo
Nije najstarije po bibliji.
Upišah se od smijeha. Jel ima u tim vjerskim bukvarima još ovakvih viceva
koliko hoćeš
Upišah se od smijeha. Jel ima u tim vjerskim bukvarima još ovakvih viceva
Zapravo nema ni jedniog vec su svi ti vicevi deo bujne humoristicne mashte "vernika"poput tebe...koliko hoćeš
što poput meneZapravo nema ni jedniog vec su svi ti vicevi deo bujne humoristicne mashte "vernika"poput tebe...
On sebe ismijava nije svjestan togaZapravo nema ni jedniog vec su svi ti vicevi deo bujne humoristicne mashte "vernika"poput tebe...
Izvadilo te iz Egipta a ti se vratio preko boga sunca Konstantina opet tamo.što poput mene
pa nisam ja izmislio da sam izveo milion duša, životinja, nameštaj, vozila...iz egipta i pri tom razdvojio more da maj pipl prođe sa sve prtljagom a robovlasnike podavio
jeste u snu i vašim glavamaIzvadilo te iz Egipta a ti se vratio preko boga sunca Konstantina opet tamo.
Sljakaj Kale ne kukaj sljakaj za Faraona
U javijeste u snu i vašim glavama
A dobro to je morao zbog posla , subotom je radio prvu u stolarskoj radionici, pa šefu nije odgovaraloПри дан или дан један је несумњиво била недеља, а Бог је одмарао у суботу. После је Исус променио дан одмора из суботе у недељу