Zbog cega toliko ljudi mrzi moderno vreme i misli da je ranije bilo bolje?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ranije niko nije umirao od raka:idea:kad vec imas modernu tehnologiju onda guglaj koliko sad umiru ali ocigledno ne znas da je koristis,zaglupela te
Kad dođeš dođeš u ovčijem kožuhu i kožnim opancima na gradski trg, popneš se na neki panj i sve ove tvoje bisere tamo ispričaš iz čistog grla, bez megafona na baterije, onda ćeš možda nekom zvučati ozbiljno.
Ovako si samo još jedan od mnogih pajsera koji prde protiv tehnologije, a pri tome se maksimalno služe tom istom tehnologijom.

Kad dođeš dođeš u ovčijem kožuhu i kožnim opancima na gradski trg, popneš se na neki panj i sve ove tvoje bisere tamo ispričaš iz čistog grla, bez megafona na baterije, onda ćeš možda nekom zvučati ozbiljno.
Ovako si samo još jedan od mnogih pajsera koji prde protiv tehnologije, a pri tome se maksimalno služe tom istom tehnologijom.
Tebi dijaboli da zvucim :lol:

Razumem nostalgiju za VHS kasetama , Sega igricama , muzikom osamdesetih itd. ali neki ljudi bas preteruju , pogotovo kod lupetanja da je bilo zdravije pre 100 godina ( iako infekcija od krvave zanoktice je bila vrlo cest uzrok smrti ) itd.
Po meni tehnologija je bolja za skoro sve , za ono za sta nije bolja je potrebna bolja kontrola , sta vi mislite ?
Nema sta da mislim,svetan sam da je ranije bilo bolje.Nije da mrzim ovo novo vreme,moramo se prilagoditi,ali sam proziveo i mnogo lepse vreme nekada.

Medicina u 20 veku je napredovala i oroduzila je zivot i iskorenila mnoge bolesti i to je cinjenica.

Tehnologija je olaksala zivot mnogo, tehnika itd ali sada od nedavno dobija malo zlo skretanje. Pocinje da bude stetna i ljudi se otudjiju i postaju zombirani i zatupljeni medijima.Kapitalizam i surova ljutska pohlepa i trka za novcem izaziva stres kojeg u 20 nije nikad bilo, depreseija i moderne piholoske bolesti koje medicina tretira kljukanjem lekova i nekim hormonima gore dole...Brz nacin zivota drz ne daj, radi radi da platis racune du du plati plati plati druzenje kroz novac stes aaaaa kupi kupi mediji vriste sex sex sex izgledaj dobro ubacili ljude u neku normu koja ne moze da se dostigne i ljudi prave ili iluziju da su u toj normi ili se drogiraju ili umru ili nadju naci da zeznu sistem i postanu elita koja namece norme.

Ljutska svest je ostala ista ali tehnologija je prevazisla ljutsku svest te sad pocinje od nedavno da nastaje haos.Balans je postojao u 20 veku u 21 stvari izmicu kontroli i pocinjemo da se unistavamo i idemo u smeru samounistenja.Dovoljno je da se nadje samo budala koja ce da pritisne dugme.

Tehnologija je tenk a ljutska svest je majmun.

Majmun je usao u tenak bice katastrofa!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back