mario80
Legenda
- Poruka
- 70.573
Recimo u srbiji, da umreš u čekaonici jer doktora ni nema u domovima zdravlja.Neke grupe ljudi i dalje ubija i najobicnija infekcija , to je zato sto nemaju srece da se rode u zemlji u kojoj postoji resenje za to.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Recimo u srbiji, da umreš u čekaonici jer doktora ni nema u domovima zdravlja.Neke grupe ljudi i dalje ubija i najobicnija infekcija , to je zato sto nemaju srece da se rode u zemlji u kojoj postoji resenje za to.
Ima i toga , ali pre 500 godina nije bilo ni cekaonica jer nije bilo ni pomoci.Recimo u srbiji, da umreš u čekaonici jer doktora ni nema u domovima zdravlja.
Jel bar kapiras da bi se ubio da ne postoji net,ajde priznaj da ne bi znao sta ce ces sa sobom da imas samo fixni telefonZnaci greska psihijatra , ne psihijatrije.
Idi pogledaj šta sve trpaju u hranu od aditiva i konzervansa danas a nekada samo so. Idi vidi koliko se ljudi leči na onkološkom a koliko pre recimo 30-50 godina.Znaci greska psihijatra , ne psihijatrije.
Imao samo fiksni telefon 18 godina , nista mi nije falilo , ali znam da je sad bolje.Jel bar kapiras da bi se ubio da ne postoji net,ajde priznaj da ne bi znao sta ce ces sa sobom da imas samo fixni telefon
Xaxaxaxa nazalost jeste za tebe bolje a ja sam na planini u brvnari,jel vidis ko laze i ko moze bez modernogImao samo fiksni telefon 18 godina , nista mi nije falilo , ali znam da je sad bolje.
Nikad nisam rekao da je moderno bolje u svakom pogledu , ali opet se vracam na nase poznate licnosti iz ranog dvadesetog veka i ranije , pogledaj uzroke smrti , danas mozes da umres od raka jer mozes da ga dozivis , ranije si umirao pre te prilike u veconi slucajeva.Idi pogledaj šta sve trpaju u hranu od aditiva i konzervansa danas a nekada samo so. Idi vidi koliko se ljudi leči na onkološkom a koliko pre recimo 30-50 godina.
Znači tvoje moderno vreme je obična fekalija.
Razumem nostalgiju za VHS kasetama , Sega igricama , muzikom osamdesetih itd. ali neki ljudi bas preteruju , pogotovo kod lupetanja da je bilo zdravije pre 100 godina ( iako infekcija od krvave zanoktice je bila vrlo cest uzrok smrti ) itd.
Po meni tehnologija je bolja za skoro sve , za ono za sta nije bolja je potrebna bolja kontrola , sta vi mislite ?
Da li si svestan da si na INTERNET forumu i da koristis , struju , kompjuter , verovatno automobil a ne konja itd.Xaxaxaxa nazalost jeste za tebe bolje a ja sam na planini u brvnari,jel vidis ko laze i ko moze bez modernog
Ranije niko nije umirao od rakakad vec imas modernu tehnologiju onda guglaj koliko sad umiru ali ocigledno ne znas da je koristis,zaglupela teNikad nisam rekao da je moderno bolje u svakom pogledu , ali opet se vracam na nase poznate licnosti iz ranog dvadesetog veka i ranije , pogledaj uzroke smrti , danas mozes da umres od raka jer mozes da ga dozivis , ranije si umirao pre te prilike u veconi slucajeva.
Struja je bila i pre 100 godna biseru i za njih je bila modernaDa li si svestan da si na INTERNET forumu i da koristis , struju , kompjuter , verovatno automobil a ne konja itd.
Ili si trol ili ne znam sta
Ranog 20tog veka? Jel tad bilo vhs i gejmboja?!??Nikad nisam rekao da je moderno bolje u svakom pogledu , ali opet se vracam na nase poznate licnosti iz ranog dvadesetog veka i ranije , pogledaj uzroke smrti , danas mozes da umres od raka jer mozes da ga dozivis , ranije si umirao pre te prilike u veconi slucajeva.
Ranije ljudi nisu ni doziveli te godine da umru od raka; ili kada su umirali od raka (u stvari, uglavnom od sepse u najgorim mukama, kao posledica toga sto imaju rak), nisu ni znali da imaju rak.Nikad nisam rekao da je moderno bolje u svakom pogledu , ali opet se vracam na nase poznate licnosti iz ranog dvadesetog veka i ranije , pogledaj uzroke smrti , danas mozes da umres od raka jer mozes da ga dozivis , ranije si umirao pre te prilike u veconi slucajeva.
Postoje fosili koji pokazuju rak kostiju stari desetinama hiljada godina , ne samo kod ljudi nego kod i drugih zivotinja.Ranije niko nije umirao od rakakad vec imas modernu tehnologiju onda guglaj koliko sad umiru ali ocigledno ne znas da je koristis,zaglupela te
Upravo to sam i napisao.Ranije ljudi nisu ni doziveli te godine da umru od raka; ili kada su umirali od raka (u stvari, uglavnom od sepse u najgorim mukama, kao posledica toga sto imaju rak), nisu ni znali da imaju rak.
Naklapas bzvz,idi do neke stanice van grada i pogledaj godista na umrlicama,kad vec ne koristis modernu tehnologiju u kojoj na svakom koraku umiru mladi ljudi ,od one tvoje napredne vakcine za kovidPostoje fosili koji pokazuju rak kostiju stari desetinama hiljada godina , ne samo kod ljudi nego kod i drugih zivotinja.
Ima i toga , ali pre 500 godina nije bilo ni cekaonica jer nije bilo ni pomoci.
Mladi ljud umiru ubedljivo najmanje nego u bilo kom periodu u istoriji. Trolujes.Naklapas bzvz,idi do neke stanice van grada i pogledaj godista na umrlicama,kad vec ne koristis modernu tehnologiju u kojoj na svakom koraku umiru mladi ljudi ,od one tvoje napredne vakcine za kovid
Slazem se,problem je ovisnost o telefonima,igricama itd.Razumem nostalgiju za VHS kasetama , Sega igricama , muzikom osamdesetih itd. ali neki ljudi bas preteruju , pogotovo kod lupetanja da je bilo zdravije pre 100 godina ( iako infekcija od krvave zanoktice je bila vrlo cest uzrok smrti ) itd.
Po meni tehnologija je bolja za skoro sve , za ono za sta nije bolja je potrebna bolja kontrola , sta vi mislite ?
Kakve plitke nebulozeMladi ljud umiru ubedljivo najmanje nego u bilo kom periodu u istoriji. Trolujes.
Isto je , jer pricam o modernom vremenu i svakm vremenu pre modernog , da li pre 250 000 godina u Africi ili pocetkom 20og veka , postoje velike razlike izmedju ta dva perioda ali poredimo sa sadasnjim vremenom.Pricas o neku proslost pre 500 godina, ja mogu da izokrenem i da kazem pre 10000 godina slicno li je?
Tacno. To su sve patologije imanja.Slazem se,problem je ovisnost o telefonima,igricama itd.