Због чега су Хрвати и даље толико оптерећени Србијом и Србима?

Зашто Хрвати негују Србофобију ?

• Због страха од губитка националног идентитета

glasova: 20 71,4%
  • Из досаде

glasova: 8 28,6%

• Ukupno glasova
    28
Мени се чини да имаш неки проблем чим овде проводиш толико времена покушавајући да убедиш људе у неистину.
Nikoga ne uvjeravam ni u što, niti želim trošiti energiju na to, jer dio onih koji su ovdje ograničenih intelektualnih sposobnosti ni najveći znanstveni autoriteti svijeta ne bi uvjerili ni u što. Samo iznosdim činjenice kadsa smatram da je to potrebno, kako bih parirao očitim neistinama i otvorenim lažima.

Nikoga ne uvjeravam ni u što, niti želim trošiti energiju na to, jer dio onih koji su ovdje ograničenih intelektualnih sposobnosti ni najveći znanstveni autoriteti svijeta ne bi uvjerili ni u što. Samo iznosdim činjenice kadsa smatram da je to potrebno, kako bih parirao očitim neistinama i otvorenim lažima.
Ти пишеш непрекидно и идеш према 30.000 постова.

Samo imitiram vas i vašu logiku.

NE mozes ti nikako imitirat nasu logiku, jer da bi imitirao nasu logiku Hrvatska bi morala bit tvoja domovina, a tvoja domovina nije jednako kao sto nije domovina nijednom Srbinu koji je ovdje zivio...

.

NE mozes ti nikako imitirat nasu logiku, jer da bi imitirao nasu logiku Hrvatska bi morala bit tvoja domovina, a tvoja domovina nije jednako kao sto nije domovina nijednom Srbinu koji je ovdje zivio...

.
Hvala Bogu nije. Ne bi volio da mi je domovina država lažnih kraljeva i ustaša.

Hvala Bogu nije. Ne bi volio da mi je domovina država lažnih kraljeva i ustaša.

Uzitak mi je promatrati kako si iz podrzavanja istjerivanja Hrvata iz bosanske posavine skliznuo u pseudopovijesne lazi srpskih ludjaka o "laznim hrvatskim kraljevima"...

Ovo prvo ti JE govor mrznje po pravilima foruma, a drugo te diskvalificira kao psihicki stabilnu osobu...

Moderator Djavolcic - status "buduca legenda"

.

Back