Због чега сте на Крсти?

cao @mina68 :heart:

bas mi je nesto tuzno i pusto mesto postala Krsta, ne znam ni otkud ja ovde, nesto me povuklo...izgleda da stara ljubav zaborava nema :lol:
Нема, и ја сам се зато вратила :heart:
И баш ми је лепо кад се још неко врати, само што некако сви дођете на кратко, видите да је пусто и одете...можда, када бисте се задржавали мало дуже, па повучете једни друге...
Скоро је била @dive, тако на кратко.

Zahvaljujući Krsti, mnogo uspomena imam kojih verovatno ne bi bilo da nisam bila ovde. Većina njih su lepe, neobične, neverovatne, ima onih tužnih ali sve je to život.
Događaji koji su usko vezani za ovaj forum u mnogome su mi život učinili interesantnijim.
Bilo bi nezahvalno da ga zaboravim. I zavirim ponekad da vidim da li još neko od ekipe od pre 20 god zaviri kao ja, da vidim kakva je danas klima, da li se i dalje rasprave vode oko istih tema, da pokupim malo komplimenata na staru slavu...tako... :mrgreen:

Obilazeci razne forume iako za ovaj znam odavno resila sam malo da vidim kako ovde funkcionisu stvari.
Jako slicno forumima na kojima sam diskutovala s tim sto ima mozda i previse svadja na malom prostoru.
Teme su manje vise univerzalne ljudi su manje vise pristojni i za sad mi se dopada gde sam se ukotvila.
Lepo je videti i iz postova procitati da su ljudi koristili "Forum" i kao mesto gde su se upoznavali, druzili, zavoleli i sve sto zivot nosi....
Za sada mi se dopada obitavanje ovde

Obilazeci razne forume iako za ovaj znam odavno resila sam malo da vidim kako ovde funkcionisu stvari.
Jako slicno forumima na kojima sam diskutovala s tim sto ima mozda i previse svadja na malom prostoru.
Teme su manje vise univerzalne ljudi su manje vise pristojni i za sad mi se dopada gde sam se ukotvila.
Lepo je videti i iz postova procitati da su ljudi koristili "Forum" i kao mesto gde su se upoznavali, druzili, zavoleli i sve sto zivot nosi....
Za sada mi se dopada obitavanje ovde
Добро дошла :heart:

Na krstaricu sam došla u periodu kad je moj život odlučio da piše roman, pa sam pokušavala da skrenem misli i razmišljam o različitim temama, čitam razmišljanja ljudi koje ne poznajem, sklapam slike u glavi, pogađam kako će ko odgovarati, reagovati... Često me pojedini komentari oduševe, neki nasmeju a zbog nekih ostanem zapanjena sa upitnikom iznad glave....
Ukratko, to je to.

Увек се нађу људи вредни поштовања. Само су мање видљиви, јер су у мањини.
Али, свако некад убоде добар пост.
И због тог поста ја читам све.
Некад се смејем, некад изнервирам, некад сам равнодушна, али прочитам.

Na krstaricu sam došla u periodu kad je moj život odlučio da piše roman, pa sam pokušavala da skrenem misli i razmišljam o različitim temama, čitam razmišljanja ljudi koje ne poznajem, sklapam slike u glavi, pogađam kako će ko odgovarati, reagovati... Često me pojedini komentari oduševe, neki nasmeju a zbog nekih ostanem zapanjena sa upitnikom iznad glave....
Ukratko, to je to.
Bolji odgovor je tražim razbribrigu i razonodu

Back