- Poruka
- 98.635
ne da mislim vec sam sigurna da moze...neko, a mozda nekada i jaZar si mislila da od toga može baš 100% da se odustane?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne da mislim vec sam sigurna da moze...neko, a mozda nekada i jaZar si mislila da od toga može baš 100% da se odustane?
Nekako mislim da je navika jaca. Mnogi ne pišu ali svrate, navikli.ne da mislim vec sam sigurna da moze...neko, a mozda nekada i ja![]()
Нема, и ја сам се зато вратилаcao @mina68
bas mi je nesto tuzno i pusto mesto postala Krsta, ne znam ni otkud ja ovde, nesto me povuklo...izgleda da stara ljubav zaborava nema![]()
Dođem da gledam kakvih sve debila ima u Srbiji, između ostalog.
Добро дошлаObilazeci razne forume iako za ovaj znam odavno resila sam malo da vidim kako ovde funkcionisu stvari.
Jako slicno forumima na kojima sam diskutovala s tim sto ima mozda i previse svadja na malom prostoru.
Teme su manje vise univerzalne ljudi su manje vise pristojni i za sad mi se dopada gde sam se ukotvila.
Lepo je videti i iz postova procitati da su ljudi koristili "Forum" i kao mesto gde su se upoznavali, druzili, zavoleli i sve sto zivot nosi....
Za sada mi se dopada obitavanje ovde
Bolji odgovor je tražim razbribrigu i razonoduNa krstaricu sam došla u periodu kad je moj život odlučio da piše roman, pa sam pokušavala da skrenem misli i razmišljam o različitim temama, čitam razmišljanja ljudi koje ne poznajem, sklapam slike u glavi, pogađam kako će ko odgovarati, reagovati... Često me pojedini komentari oduševe, neki nasmeju a zbog nekih ostanem zapanjena sa upitnikom iznad glave....
Ukratko, to je to.
Eto, ti zamisli da sam tako odgovorila, ako će te to razveselitiBolji odgovor je tražim razbribrigu i razonodu
Si...hepi sam ko TV hepiEto, ti zamisli da sam tako odgovorila, ako će te to razveseliti![]()
Видим да опуштено пишеш, претпоставила сам да си и раније била овде...ако није тајна, ник од раније?Dugo nisam bila, pa sam se uželela.
Nažalost, nije bilo načina da se setim starih login podataka.
Neka ostane tajna, ako nije problem.Видим да опуштено пишеш, претпоставила сам да си и раније била овде...ако није тајна, ник од раније?
Уопште није проблем, али драго ми је да си се вратила...Neka ostane tajna, ako nije problem.Ako me niko ne prepozna, onda se ne bi ni ti setila.
takođe...zbog nekih dragih ljudi
forum je mjesto gdje možeš doći
u bilo koje doba dana ili noći![]()