Mister
Legenda
- Poruka
- 66.055
zabavljam se oko sat i pola zatim zaboravim sve....teram svoja posla
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zar za sve one godine na Ani nisi mogao bar jednu da smotas?
ne znam ali evo malopre gledam, prva poruka 2014.Разбибрига, размена мишљења, дружење, зезање, информисаност, знатижеља, бег од стварности...шта вас овде држи?
Омашио си тему, али нема везе, схватили смоU samoj stvari, ne bi' vol'o ni da sam partner u'vaćen na bebu ni da 'vatam partnera na bebu, nego bi' vol'o da sam beba. Ali neću da imam kolike.
Samo, da ne omasim temuОмашио си тему, али нема везе, схватили смо![]()
Tako je jedan omašio temu, pa je posle bilo jaooo. Kosu je čup'o, al je bilo prekasno.Samo, da ne omasim temu![]()
Mogu misliti,nisam jednom fulo.Tako je jedan omašio temu, pa je posle bilo jaooo. Kosu je čup'o, al je bilo prekasno.
Па где је то пиће, ја сам данас нешто у елементу...Ima mnogo ljudi i niko me ne gleda popreko kad donesem svoje piće.
žao mi je, doneo sam samo piće i po i dosad sve popio...Па где је то пиће, ја сам данас нешто у елементу...
Пих, какав си...žao mi je, doneo sam samo piće i po i dosad sve popio...
Пих, какав си...
Zar si mislila da od toga može baš 100% da se odustane?cao @mina68
bas mi je nesto tuzno i pusto mesto postala Krsta, ne znam ni otkud ja ovde, nesto me povuklo...izgleda da stara ljubav zaborava nema![]()