Zbog čega se Trampu toliko žuri?

na forumu ne pisemo eseje, vec imamo brzu razmenu,

ponekad pisemo i skraceno, kazem amer[ikanac] umesto srbo-amer, amer srpskog porekla, narocito jer ima sijaset tema o trampu i usa, pa da jasno zauzmem stanoviste, eto sada se hvalim, a dok je bio bajden sam se stideo [to tebe svrbi, tu se ne slazemo, tu bih ja tebe trebao da samo uvredim]; takodje imas nasih koji se nikad nece vratiti u otadzbinu, amerika im je sve, a ja sam izmedju...

eto, opet vredjas da su mi postovi glupi, a ne pada ti na pamet da nisi dovoljno pametan da proniknes u brzu razmenu, nisi dovoljno pronicljiv

nas covek, u najsirem kontekstu, objasni, molim te, ovom mom zemljaku, koji navodno nije ni za dems ni za reps, zasto su nam ovi sada omiljieni,a bajdena i njegove klike se gadimo
brza razmena: AKO SMO VAS BOMBARDOVALI :D

brza razmena: AKO SMO VAS BOMBARDOVALI :D
i mene su isto, klinton i bajden, i zato su nam ovi drugi sada omiljeni. a tvoj aljek je cak za tapsanje po ramenu zlocinca klintona platio bese milion ili cak 2, a podeste opsednute cak pedofilijom [pod plastom umetnosti], su mu bili lobisti, kladio se na pedo bajdena cak, jer je "pametan"

dosta toga ima da bi sad kao bili neutralni, razumes li @Foggo sta ja pisam sada?

pisao sam ja o tome jos prosle godine.

ubice ga kamikaza dronom

a posle na scenu nastupa moj omiljeni amerikanac(koliko vec moze smrdljivi amerikanac da mi bude omiljen, naravno)

VancePortrait.jpg.webp
čudna je ta teritorija

naselili su je Evropljani

ali Evropljani imaju drugačije profile i anfase a kada se "karamelizuju" po Americi onda naslednici postanu "kockoglavi" a žene muškobanjaste sa tvrdim vilicama.

izgleda neko prirodno zračenje koje utiče na antropologiju

Postao je predsednik pre mesec i po dana, znači ostaju mu još skoro 4 godine. Pri tom zna da ne može opet da bude izabran što mu daje mogućbost opuštenosti da ne mora da se mnogo ulaguje biračima.

Međutim on nastupa krajnje nestrpljivo u svemu, kako spolja tako i unutra. Kao da mu je ostalo još mesec - dva pa mora brzo da završi.

Šta bi mogao biti razlog? :think:
Opet umire kao i Putin

i mene su isto, klinton i bajden, i zato su nam ovi drugi sada omiljeni. a tvoj aljek je cak za tapsanje po ramenu zlocinca klintona platio bese milion ili cak 2, a podeste opsednute cak pedofilijom [pod plastom umetnosti], su mu bili lobisti, kladio se na pedo bajdena cak, jer je "pametan"

dosta toga ima da bi sad kao bili neutralni, razumes li @Foggo sta ja pisam sada?
Priajtelju,

ja jedino prevodioca da uzmem za ovu recenicu:

...i mene su isto, klinton i bajden, i zato su nam ovi drugi sada omiljeni. a tvoj aljek je cak za tapsanje po ramenu zlocinca klintona platio bese milion ili cak 2, a podeste opsednute cak pedofilijom, su mu bili lobisti, kladio se na pedo bajdena cak, jer je "pametan"

🤔 😀

Mozda neko u Srbiji i pomisli da to ima neku vaznost, ali svako od nas ko je ovde dosao u ovom veku smatra to sprdacinom. Nasa deca ce svakako to drugacije doziveti, jer su rodjena ovde i Ameriku smatraju svojom domovinom, a Srbiju zemljom porekla svojih roditelja.
pa ja s ne vredjam, a objasnio sam ti da se nece svi vracati u srbiju, ti hoces? ako neces, onda si amerikanac, naturalizacija, sta je prblem?
I ova zadnja recenica ti je visak, cista sujeta, samo da eto i ti nesto bezobrazno vratis u razmeni.
ok, vredjaj
- mi da se kajemo jer je nas, ma Boziji THE CHOSEN ONE u sedlu?
izabranik [Boziji ako je ima religioznu konotaciju. a Tramp to rece za sebe, drugi tvrde da zaista to misli - samo ne u religionzom kontekstu, cak i cnn ne sme u analizi da ide toliko daleko, ali mi tram,povci da, mi koketoramo sa idejom, osluskujuci vec glasove da je antihrist, @hm337 nam je postavljao te linkove

Yes, Donald Trump really believes he is 'the chosen one'

https://www.cnn.com/2019/08/21/politics/donald-trump-chosen-one/index.html
https://www.cnn.com/2019/08/21/politics/donald-trump-chosen-one/index.html

Priajtelju,

ja jedino prevodioca da uzmem za ovu recenicu:
ti si prosto neobavesten dovoljno da bi diskutovao
...i mene su isto, klinton i bajden,
za vreme bombardovanja sam bio u srbiji
i zato su nam ovi drugi sada omiljeni.
mislim na republikance, i na vensa koga je @pertowic naveo
a tvoj aljek je cak za tapsanje po ramenu zlocinca klintona platio bese milion ili cak 2
to su svi culi, mislim od vikiliks, srbija nikad nije demantovala ta placanja klinton fondaciji, dosta medija je preneklo informaciju, cini mi se od onog us sekretara bivseg koga su dems isto progonili ...
, a podeste opsednute cak pedofilijom, su mu bili lobisti, kladio se na pedo bajdena cak, jer je "pametan"

🤔 😀
znas da braca podesta rade lobiranje, pa ih i vlada srbije odabrala da kao lobiraju u americi? ranije su za klimatske promene lobirali, agende koje se sada sa trampom odricemo?
znas da imaju art po kuci, ali sa golisavom decom? to je sada nestalo sa neta, ili ne mogu da nadjem, ali nije ovo
https://abcnews.go.com/Internationa...se-sketches-kidnap-suspects/story?id=20563026

Maddy McCann Cops Release Sketches of Several Possible Kidnap Suspects​

to su skice, foto roboti, pljunuta braca podesta, i to svi znaju, samo nemamo dokaza MI AMERI DA IH CAPIMO

Poslednja izmena:
Postao je predsednik pre mesec i po dana, znači ostaju mu još skoro 4 godine. Pri tom zna da ne može opet da bude izabran što mu daje mogućbost opuštenosti da ne mora da se mnogo ulaguje biračima.

Međutim on nastupa krajnje nestrpljivo u svemu, kako spolja tako i unutra. Kao da mu je ostalo još mesec - dva pa mora brzo da završi.

Трамп је типичан западни капиталиста који је навикао да га беспоговорно слушају и да нико не сме да му се супроставља. Како води своје фирме, дрско, бескрупулозно и силеџијски, тако жели и да води државу.

Мани лично је драго да је изабран за Председника јер са њим никад није досадно. Таквог и заслужују због свег зла које су починили широм света. Он није класичан политичар; понављам, државу хоће да води као и своје фирме. Захтева беспоговорно извршавање својих наредби и да му се сви клањају. Међутим, у политици такве ствари ретко пролазе.

Зашто му се жури? Па једноставно да може рећи да је баш он зауставио рат (као што је и обећавао). Уз то му је и намера да извуче из Украјине све што се још извући може па да се и на тај хвали својим успехом.

Иначе, јуче је признао да је управо он слао оне ракете Украјини за време свог првог мандата. Дакле, као и сваки други амерички председник, што се тиче вањске политике, никакве разлике. Уништавају шта год могу због својих себичних интереса.

Е, што се тиче Зеленског, тај је навикао да му сви титрају јајца и да се он шепури где стигне. Такво понашање код Трампа не пролази јер он мора да буде у центру пажње те да буде управо како он жели. Свако супростављање код Трампа изазива напад беса.

Siznuo jos krajem prvog mandata kada je postalo jasno da nije favorit za sledeceg predsednika ovo sto sada radi je osveta Bajdenu i Americi jer je uveren da su se demokrate svetili njemu nakon Bajdenovog dolaska u Belu kucu, ebu ga manijkalne psihoze.

Siznuo jos krajem prvog mandata kada je postalo jasno da nije favorit za sledeceg predsednika ovo sto sada radi je osveta Bajdenu i Americi jer je uveren da su se demokrate svetili njemu nakon Bajdenovog dolaska u Belu kucu, ebu ga manijkalne psihoze.
Da, nije on baš čist ni po tom pitanju. Čini mi se kao da ni on sam nije baš ubeđen da će dočekati kraj ovog mandata.

O tome se i radi, Tramp je sad Putinu dao vetar u leđa. Potpuno je nejasno zašto. Ili ga se plaši, ili prave neki dil (protiv Kine), ko će ga znati. Svakako je ispao šonja. Kao fora, idem da zaustavim rat, onda Putina zaobiđe i iživljava se na Zelenskom. Jadnije ne može biti. Koja je tu njegova računica da radi tako, ko će ga znati. Kod Trampa je teško predvideti namere jer njegovi potezi nisu delo logičnog razmišljanja nego pre neke neuračunjivosti.
Celog zivota se ponasa kao razmazeno deriste, egomanijak bez granica.

bankrot amerike je iza coska

mora da se brzo deluje

Jedan od razloga je taj što trenutno njegovi imaju većinu i u kongresu i u senatu. Izbori za kongres (predstavnički dom) su na dve godine, to je inače mesto u kome se donose novi zakoni i još mnogo važnih stvari se dešava tu, i zato mu je cilj da postigne što više obećanih ciljeva, da bi opet imali dobar rezultat na izborima koji se održavaju već 2026. godine. Neke stvari može da postigne izvršnim uredbama, ali mu je cilj da se te stvari pretoče u zakone koje će kongres usvojiti, a senat potvrditi.
Stoji, pokusava i ustav da menja onom uredbom da deca emigranata rodjena u Americi nisu Amerikanci.

Tramp nije Amerika.
Nije ali to je njihova agenda 😑
Seti se avganistana,vijetnama etc...
Cini mi se 63 su organizovali ubistvo juznovijetnamskog predsednika i doveli poslusne generale...
Tramp nije amerika ali predstavlja ameriku.ozbiljni ljudi kada nesto takvo planiraju konsultuju obavestajne podatke i to ne ovako kao ja i ti vec imaju sluzbe koje samo to rade.
Vec sam pisao da bajden verovatno nije ni citao to(njegova administracija je drugo)

Back