- Poruka
- 3.639
Evo gledam ima gomila tema i uvek isti ateisti raspravljuju o religiji,sta je tu po sredi?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo gledam ima gomila tema i uvek isti ateisti raspravljuju o religiji,sta je tu po sredi?
Zanimljiva je, i zanimljivo je pitanje zbog cega toliko ljudi veruje u nju.
Nema viska !Od viska glava ne boli ...
Totalna glupost.Uopste me ne zanima posebno ono sto vernici ovde imaju da kazu.Ako me nesto zanima poslucacu neke relevantne ljude.Da,ali mi interesantno sto vas to onda interesuje,koji su vasi motivi ako vam je sve to poznato i neinteresantno,sta vas tera da o tome raspravljate,ako ne neki unutarnji strah?
Totalna glupost.Uopste me ne zanima posebno ono sto vernici ovde imaju da kazu.Ako me nesto zanima poslucacu neke relevantne ljude.
e bas je to razlog
- - - - - - - - - -
Ja ipak mislim da se oni boje da veruju,jer imaju neki strah..
Budizam je vera,gde od neceg ides da budes nista,znaci bezpredmetno.
- - - - - - - - - -
Kakav je to odgovor?
Oni sa unutrašnjim strahom slijepo vjeruju jer se ne usude posumnjati .Da,ali mi interesantno sto vas to onda interesuje,koji su vasi motivi ako vam je sve to poznato i neinteresantno,sta vas tera da o tome raspravljate,ako ne neki unutarnji strah?
Oni sa unutrašnjim strahom slijepo vjeruju jer se ne usude posumnjati .
Ja tvrdim da Isus nije božji sin . Da imam unutrašnji strah to ne bih smio ni pomisliti .
Jasan.Iz aviona se vidi da tendiciozno postavljate iste teme samo drugacije formulisane..
Koja je poenta postavljati pitanje, kada ti već imaš odgovor?
Ti si ateista?Pazi svako moze reci sta god oce,ali da li je u pravu? Nije.
- - - - - - - - - -
pa ko uglavnom postavja o Bogu,nego li ateisti, odskora si ovde
- - - - - - - - - -
Da potvrdim.
Da potvrdim.
Ti si ateista?
Probaj da postaviš pitanje na ovaj način: šta traže ljudi koji nisu psiholozi, na psihologiji, ili šta traže ljudi koji nisu političari, na forumu politika...
Probaj da postaviš pitanje na ovaj način: šta traže ljudi koji nisu psiholozi, na psihologiji, ili šta traže ljudi koji nisu političari, na forumu politika...
ju sacuvaj Boze i zakloni