- Poruka
- 62.443
Zasto kod nas kradu svi; od predsednika drzave, preko profesora, lekara, obucara, seljaka, pandura, vojnika, do rudara i cistacica u javnom WC-u?
Zasto smo mi tolika bagra?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kradu i marinci toalet papir na nosačima aviona .Zasto kod nas kradu svi; od predsednika drzave, preko profesora, lekara, obucara, seljaka, pandura, vojnika, do rudara i cistacica u javnom WC-u?
ima vas dosta i napolje tj preko. procentualno vise nego ovde
pa hebem li ga zasto ste bagra. posten svet se svaki dan pita zasto ste takvi.
zezam se. stoli nas bojko za vas
Više od polovine svih crnaca bez završene srednje škole naći će se iza rešetaka u nekom periodu svoga života. Masovno lišavanje slobode takvog obima, kojem je teško naći pandan u ljudskoj istoriji, jedno je od ključnih obeležja naše zemlje danas, ako ne i ključno, kao što je to bilo ropstvo 1850. godine. Štaviše, više crnaca danas je u kandžama krivično-pravnog sistema – u zatvoru ili na uslovnoj slobodi – nego što ih je onda bilo u sistemu robovlasništva. Uopšteno govoreći, više ljudi se nalazi pod nadzorom zatvorskih čuvara u današnjoj Americi – više od šest miliona – nego što ih je bilo u Staljinovim gulazima, na njihovom vrhuncu. Grad zatvorenih i strogo čuvanih, Grad zatvorenika, sada je drugi po veličini u SAD. Rastuća stopa hapšenja poslednjih nekoliko decenija podjednako je zapanjujuća kao i broj ljudi koji su osuđeni na zatvorske kazne: 1980. godine, bilo ih je 220 na svakih sto hiljada Amerikanaca; 2010. godine ovaj broj se povećao za više od tri puta – na 731. Nijedna druga država na svetu nije ni blizu ovog broja. U poslednje dve decenije, sredstva koja je država izdvajala za zatvore povećala su se šest puta u odnosu na ona izdvojena za visoko obrazovanje
Koji posten svet u Srbiji, jesi li ti blesav? Ima ih celih 0,05 posto.
Зато што смо Европљани, они су такви, а ми ништа нисмо бољи од њих...Zasto kod nas kradu svi; od predsednika drzave, preko profesora, lekara, obucara, seljaka, pandura, vojnika, do rudara i cistacica u javnom WC-u?
Можда зато што су нам ово идоли?
U poslednja dva mandata,bulumenta na vlasti je enormno krala.
U tenderima,bez tendera,u privatizacijama....
Kada su se zdrave firme prodavale bud zašto,radnici raspušteni,
ispravne mašine završavale u Rusiji,Kazahstanu....ili otpadu.
Mnogo su se obogatili,narod rabucali,vojsku sjebali i sve ostalo....
Prvo,prioritet svih prioriteta,sprečiti svakoga ko je sumnjiv da napusti zemlju.
Drugo,osnovati ekipu u koju će ući ekonomski eksperti,policija i tužilaštvo.
Sve,sve i sve sumnjivo preispitati.Do najsitnijih pojedinosti....
Otkriće se tu toliko pljačke koliko normalan čovek ni zamisliti ne može....
Radi se o korupciji,koja bi i Nemačku ekonomski uzdrmala...
Ne juriti veštice,ali procesuirati svakoga kome se dokaže krivica.
I puniti zatvore.
Osloboditi ovo društvo banditizma !
Zbog cega je Srbija puna lopina?
Zasto kod nas kradu svi; od predsednika drzave, preko profesora, lekara, obucara, seljaka, pandura, vojnika, do rudara i cistacica u javnom WC-u?
Зато што на власти није био господин Томислав Николић него нека гладна, лоповска банда.
Beli,nisam SNS,ali razmišljam na sledeći način.То ти је тек лопина. Покрао је мандате СРС.
Svugde u svetu ko krade ide u zatvor, a samo u Srbiji ko krade ide u vladu. Za toliko ljudi se i javno otkrilo da kradu, tri dana se pricalo o tome, i posle pojo vuk magarca, sto rekao narod.