Nikola Tajland
Aktivan član
- Poruka
- 1.090
Imas netŠta znači uopšte "lustracija"?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imas netŠta znači uopšte "lustracija"?
Ja mislio tmda si ozbiljan....ok.
Da bude više klikova ?Ja mislio tmda si ozbiljan....ok.
Nego daj to svijim recima.
Sta god.Da bude više klikova ?
OK, to je opšti zaključak,..Све је то иста банда. Сви су се накрали, што им је и био једини мотив да се дочепају власти.
Bolje rečeno šta podrazumeva? Po kom osnovu ti nekome možeš da zabranoš bavljenje politikom ako je on slobodan građanin?
Pitaj me nešto o biljkama ... tamo su stvari mnogo jasnije . I puno sam bolji u onomBolje rečeno šta podrazumeva? Po kom osnovu ti nekome možeš da zabranoš bavljenje politikom ako je on slobodan građanin?
Bliza ti je tematika.Pitaj me nešto o biljkama ... tamo su stvari mnogo jasnije . I puno sam bolji u onom
Manje ili vise.Све је то иста банда. Сви су се накрали, што им је и био једини мотив да се дочепају власти.
Ово друго. И ДС је у свом првом програму када је основана у децембру 1989 - званично регистрована у лето 1990-те - тупила о измишљеној "угрожености Срба ван Србије" и у том првом програму лагала народ како су границе између република "само админстративне" премда су још у папирима Другог заседања АВНОЈ-а републике биле јасно дефинисане као федералне државе (шта је уосталом установила и Бадинтерова комисија и нико се одавде није званично побунио против налаза Бадинтерове комисије из простог разлога јер је то била истина) и "ако се републике одвајају, оне не могу са собом да поведу српски народ који се у тим републикама затекао" и сличне бљувотине. На оснивачкој скупштини им је почасни гост био рехметли Добрица Ћосић, "отац нације" и идејни творац пропасти Србије деведесетих ратовањем за "Србе ван Србије." Зоран Ђинђић је био Босанац који је посећивао Радована Караџића на Палама и слао писамца подршке Ратку Младићу, обојица у Хашком трибуналу правоснажно осуђеним за најтеже ратне злочине, четворогодишњу опсаду и гранатирање Сарајева и геноцид у Сребреници. Тзв. "српски национализам" који је излазио из ДС-а био је "умеренији" само зато што по реторици није био онај тзв."српски национализам" Шешељев и СРС.Da li je DS uopste sranka koja zeli da se bavi Srbijom ili SOS/radikalski prilepak kao Milica Zavetnica?
Zato što su i oni krali i muljali. I to više od SPS. Kad bi se sad poteglo kako je izvršena privatizacija i koliko je tu država oštećena jedno 70% DS bi završilo u zatvoru. Otkud Čedici pare da kupi Fidelinku?Rekao....
Jesi.
I nisi objasnio.
Ako imas svu vlast u rukama - ZASTO NE MENJAS VEC PRISVAJAS OD LOSIH PRETHODNIKA a imas mogucnost da nesto uradis.
To nisi rekao a to je jedino bitno.
Ubsvakom slucaju uzivaj
Vidi.Ово друго. И ДС је у свом првом програму када је основана у децембру 1989 - званично регистрована у лето 1990-те - тупила о измишљеној "угрожености Срба ван Србије" и у том првом програму лагала народ како су границе између република "само админстративне" премда су још у папирима Другог заседања АВНОЈ-а републике биле јасно дефинисане као федералне државе (шта је уосталом установила и Бадинтерова комисија и нико се одавде није званично побунио против налаза Бадинтерове комисије из простог разлога јер је то била истина) и "ако се републике одвајају, оне не могу са собом да поведу српски народ који се у тим републикама затекао" и сличне бљувотине. На оснивачкој скупштини им је почасни гост био рехметли Добрица Ћосић, "отац нације" и идејни творац пропасти Србије деведесетих ратовањем за "Србе ван Србије." Зоран Ђинђић је био Босанац који је посећивао Радована Караџића на Палама и слао писамца подршке Ратку Младићу, обојица у Хашком трибуналу правоснажно осуђеним за најтеже ратне злочине, четворогодишњу опсаду и гранатирање Сарајева и геноцид у Сребреници. Тзв. "српски национализам" који је излазио из ДС-а био је "умеренији" само зато што по реторици није био онај тзв."српски национализам" Шешељев и СРС.
Према томе, тзв. "српски националисти" из ДС нису могли да лустрирају своје колеге тзв. "српске националисте" из СПС-а и СРС због деведесетих, јер би онда Ђинђић, Мићуновић и остали морали заједно са радикалима и еспеесовцима да и саме себе лустрирају.
To je to.Niti je ekipa iz DS iskreno htela lustraciju (jer ni oni sami koliko god da su se puvakali nisu bili imuni na prijem prebega, znam za konkretan slucaj iz mog rodnog grada da su na lokalnim izborima 2004. godine za predsednika opstine bili kandidovali coveka koji je prethodno cak i posle petooktobarskih promena na republickim izborima u decembru 2000. godine bio izabran za narodnog poslanika, ali na listi SPS, pa je ubrzo dao ostavku na madat), jos su manje to zelele ostale manje strancice DOSa (koje su tek bile pune preletaca svih duginih boja), a bez njih to nije moglo. Djindjicevu i kasnije Zivkovicevu vladu su jace od godinu dana (jos od sredine 2002. godine) bili odrzavali otpadnici iz SPS i Nove Srbije, pa nije mogao da sam sece granu na kojoj je sedeo, ali je time izgubio i sustinski legitimitet u ocima velikog broja gradjana.
Odakle ti kompetencija da procenjuješ štetu za prodaju propalih firmi *Zato što su i oni krali i muljali. I to više od SPS. Kad bi se sad poteglo kako je izvršena privatizacija i koliko je tu država oštećena jedno 70% DS bi završilo u zatvoru. Otkud Čedici pare da kupi Fidelinku?
Fidelinka je bila pre Vucica.Odakle ti kompetencija da procenjuješ štetu za prodaju propalih firmi *
Slobodna procena ?
a, pare je dobio od Vučića za Fidelinku ( tada je ministar bio Saaša Radulović),..
To je ono što znamo,.. (izjavio Radulović, nisu ga demantovali).
zanimljivo bi bilo (meni) Kome su trebale propale firme,... mada nisu sve,...
a ima i što ne znamo,..
a ti ne možeš da proveriš,..Fidelinka je bila pre Vucica.
Mislim
Proveri
Не, него измишљена. У Социјалистичкој Републици Хрватској, Хрватски Срби су били у пуној мери интегрисани у друштво и заузимали су највише позиције у државном апарату, у разним СИЗ-овима, у привреди и привреди - и та република је била у сваком смислу њихова колико и Хрвата. Значи, лаж 100% да су у било чему било закинути, као што је и дрска лаж је да је Туђман "избацио Србе из устава."Ta ugrozenost je bila realna.
Какве везе има НДХ са СР Хрватском?! Каква будалаштина. Било је и у Недићевој Србији више логора (два на територији Београда) у којима је страдало не мање од 60 000 Срба, Јевреја и Рома из Србије, па нико нормалан неће да пореди Недићеву Србију са Социјалистичком републиком Србијом.U NDH nije bilo pokolja?
Није постојала, на жалост, 1990. године ниједна странка која би у свом програму казала "залажемо се да се СР Србија у својим АВНОЈевским границама одвоји од СФРЈ, и да се врати династија Обреновић на престо ако народ на референдуму затражи повратак монархије."Tada je falilo nešto obrenovićevsko, neki oštar rez.
Pa vidi.... ako su nekome oca ili dedu bacili u jamu i zaklali, ako su tvoje dete odveki u Jasenovac a opet zele da ti uvedu Kunu....ima.Не, него измишљена. У Социјалистичкој Републици Хрватској, Хрватски Срби су били у пуној мери интегрисани у друштво и заузимали су највише позиције у државном апарату, у разним СИЗ-овима, у привреди и привреди - и та република је била у сваком смислу њихова колико и Хрвата. Значи, лаж 100% да су у било чему било закинути, као што је и дрска лаж је да је Туђман "избацио Србе из устава."
Какве везе има НДХ са СР Хрватском?! Каква будалаштина. Било је и у Недићевој Србији више логора у којој је страдало не мање од 60 000 Срба, Јевреја и Рома из Србије, па нико нормалан неће да пореди Недићеву Србију са Социјалистичком републиком Србијом.
Da, mogli su bar nekoliko zlocina da kazne ako nisu mogli sve.Ma to nije bitno.
DS je godinu dana posle 5 oktobra imala ama bas svu vlast u svojim rukama. Bez ogranicenja.
Kako je koristila tu vlast na unutrasnjem polju????