Zayebano..zzene..

Jel vam se deshava da istripujete da ste trudne? shta radite, jel odmah uzimate test, jel tripujete da ste vec u drugom mesecu zbog stomaka, a to u stvari bila nadutost pred mecu..muka vam je na pomisao na hranu, gadite se svega shto je inache normalno, spava vam se 24h dnevno :confused:

paa.. nisam nikad bila trudna , al tripujem i to između ostalog , ajme menii..

Jel vam se deshava da istripujete da ste trudne? shta radite, jel odmah uzimate test, jel tripujete da ste vec u drugom mesecu zbog stomaka, a to u stvari bila nadutost pred mecu..muka vam je na pomisao na hranu, gadite se svega shto je inache normalno, spava vam se 24h dnevno :confused:

BIlo je i takvih momenata ranije... ma svašta ti može doći "iz glave", čovek sebe žestoko može ubediti u štošta :). Najbolje je tad odmah uzeti test i mirna si ..

pored dve zastite, ako se kondomu nista nije desilo nema razloga da tripujem....i sa tabletama dobijes tacno u sat, pa nema tripovanja :) a i inace, ako ne pukne kondom koji moj ima da se tripujem...a bez zastite nikad....

pa sigurno ne bi sedela dva meseca tripujuci se... ako mnogo kasni meca a postoji sansa da sam zakevila isla bih na test...

sto jednostavno kad moze komplikovano :roll:

a inace nikad mi se nije desilo da se toliko utripujem...

desava se ponekad, i mislim da nema zenske kojoj se to nije desilo, da kasni meca par dana i da se zbog toga malo tripujem jer postoji neka sansa al ne panicim toliko jer jer em je sansa jako mala em ne dam sebi da se toliko utripujem jer ljutsko telo nije sat

P.S
em se ne ebes..:(

Ne.Da sam ikada posumnjala,otisla bih kod lekara, i odmah resila dilemu, ne bih čekala toliko dugo...Ponašam se veoma odgovorno,kada je moje repoduktivno zdravlje u pitanju..nije se sa tim šaliti...Nikada sebe nisam dovela u situaciju da imam odnos bez zaštite, samim tim nema zbog čega da brinem,i da se kako ti kažeš "tripujem" zbog takvih stvari. :)

Desava se ,naravno jer su simptomi skoro pa isti pred mecu i trudnicki :roll:
Mada,kad sam ostala trudna prvi put nisam ni pomislila da jesam ,sve dok mi doktor nije potvrdio..Jos sam bila u cudu-:"Pa,kako ***?":lol:
Njegov odgovor je bio vise nego ocigledan.

Back