Završena proizvodnja Fijata 500l za 2019.

а ви мислите да су Срби неспособни да направе Српски еко френдли аутомобли за ЕУ тржиште , нови , модерни еко френдли ЈУГО ..

нико више у ЕУ не вози огромне аутомобиле , него неке мале да се провуку кроз гужву и да не загађују околину

Danas u EU ne prolazi auto sa 0 zvezdica na NCAP. i bez serva.
 
могао је вероватно да потегне добро , да је био мало болешљив био би у логору али , свакако би завршио у логору

.циљ је био заробљеника искористити ,исцрпити и онда елиминисати ..
arbajtovao 5 godina u jednom selu, amerikanci su ušli u to selo i popisali sve zarobljenike...ostali su još oko mesec dana, pa onda za Jugoslaviju...tada je prvi put probao čokoladu i koka-kolu...za koka-kolu je pomislio da je to kiselo vino...davali im američki vojnici
 
Pa eto kad je to tako lako, taman se rešite svih ovih od 0h radnog iskustva u realnom sektoru i postavite ljude koji su nešto radili u životu..
E vidis to je nastavak pogresnog...
Zaboravljas ko je dobijao priliku da mu ne bude 0h radnog staza na upravljackim pozicijama..
Kriterijum radnog iskustva je totalno nevazeci u Srbiji , to iz prakse kazem..
Druga stvar su neki cudni ljudi i zene koji su kao stalno pod drogama a obicno ne uzimaju drogu...Neka cudna grupa ljudi, sve im smeta, svi su losi radnici ako kazu da rade nesto, nesto kao pekmezeri i pekmezice.
Takvi i kad rade ne rade...Ne znam kako to da objasnim.
Ako bih rekao da su usporeni u smislu mentalnog razvoja, pogresio bih, ali jesu usporeni po svim elementima rada.

U Srbiji ko uzima iskustvo kao kriterijum, on ustvari ne dobija nista.
A opet se to stalno trazi, jer od onih bez iskustva mozes da naletis na nevidjeno glupe ljude....Nesto slicno kao kad dobijes dete koje hoce sve da guta, pa ne mozes da ga ostavis samog...tako ni ove ne smes da ostavis same da nesto rade, uvek nesto cudno rese da urade..

Jedino vazi ako ti kaze neki radnik tezak, da je bio zaposlen kod neke poznate robovske firme i to na duze vreme...
Tada je ta robovska firma i naucila i sigurno trpela rad ovog roba...
Postoje koristi od robovskih firmi ako znas koje su...
Na zalost to su kapitalisticke metode, ali kad imas narod koji sve zna i sve laze, onda sta ces drugo...

Tu npr ja imam problem , jer sam naleteo par puta na robovlasnika vlasnika, i covek mi da test zadatak, nesto prosto, i ja to odradim tako sto skinem sa neta parce infoa kao pattern, parce koda kao pattern i brzo sklopim sve u bez greske zavrsni proizvod.
Medjutim, covek ne zeli to, nego zeli roba, tj da rucno kucas svaki karakter, tj da budes daktilograf bez ikakve prituzbe...
I onda tek imas sliku srpskog radnog trzista, nekvalifikovane poslodavce i nekvalifikovane radnike, i samo se poslusnost i lukavstvo ceni i isplati...
 
Poslednja izmena:
Цениш да су Кинези комунисти?

Јесу, мало сутра.
Pa jesu neka drustvena diktatura, ne komunizam, sigurno ne socijalizam, a samoupravni socijalizam ni u ludilu.
Nisu kapitalizam iako prihvataju kapitalisticko uredjenje privrede.
Ustvari prihvataju trgovinsko uredjenje privrede, ne kapitalisticko, ali to ljudima izgleda isto...a kinezima je trgovina oduvek bliska, a kapital oduvek stran...
 
Тако то иде кад дозовеш стране инвеститоре , они ће се покупити и отићи и то сви пре или касније

Зар су Србија није у стању да има своју индустрију и да производи аутомобиле ,

нпр то могу бити квалитетни нови српски аутомобили типа еколошки подобни који би се извозили у земље ЕУ

не разумем да нема идеја , радници би се вратили са искуством из Немачке где црнче за ситниш ..

ДОВОЂЕЊЕ ТКЗ СТРАНИХ ИНВЕСТИТОРА ВОДИ У ПРОПАСТ


U Vieni je pre neku godinu bio objavljen jedan konkurs za neki poveci objekat koji finansira drzava.
Posle "prvog kruga" izbora , u drugi krug su usli 3 arhitekte sa svojim predlozima. Komisija je "pretresala" projekte punih 6 meseci .............u medjuvremenu jedan arhitekt dozivi srcani udar i odapne pa se njegova Firma povukla sa konkursa. Druci arhitekt je zapao u teske bracne probleme (zena mu se pocela svalerisati) pa je podneo razvod braka..........i istovremeno povukao sa konkursa. Preostao je samo jedan arhitekt koji je naravno dobio projekat za izvodjenje sa cenom koja je bila mnogo visa od prethodne dvojice.

Da povezemo stvari: U svetu americkog-turbo liberalnog kapitalizma sva su sredstva dozvoljena u borbi za profit. KOJA CE BUDALA RIZIKOVATI SVOJ ZIVOT DA SE U SRBIJI POJAVI SA IDEJOM I INVESTICIJAMA ZA PROIZVODNJU "SRPSKOG" AUTOMOBILA ?
Naravno, profesionalnog kapaciteta Srbija ima ali nas ministar za industriju (ako mu padne na pamet da podrzi ovakav program domace auto-industrije) u novinama ce sutradan procitati da je na njegovom komjuteru otkriveno mnogo pedofilskih filmova...........jos od 2005.................a podaci su dobiveni od americke agencije NSA zaduzenu za spijuniranje privatnosti gradjana cele planete (na taj nacin je pre nekoliko godina nasela i MERKELKA)......slicna afera "sa prisluskivanjem" je bila aktuelna i u Makedoniji pre 5-6 godina, kada je NSA dala ZAEVU 20 000 podataka o prisluskivanju osoba u MAKEDONIJI .......sto je bio POCETAK PADA PRO-RUSKE POLITIKE CRVENKOVSKOG I GRUEVSKOG.
Vratimo se na "domaci teren".
Ped.dofil ministar ce morati da da ostavku a buduci ministar , poucen primerom svog prethodnika, odmah ce stopirati ideju o proizvodnji "srpskog automobila".................ne zato sto je i on ped.ofil, vec zato sto je, kad je imao 12 godina, ukrao hemijsku olovku nastavniku geografije......................STO JE NSA UREDNO ZABELEZILA I ARHIVIRALA.

daklem, razvoj srpke auto-industrije je moguc , al samo u sklopu KRAJSLERA (znaci L500 sa dodatim SR) ...............ili, ko sto je DACI-ji dozvoljeno da ima sopstvene modele automobila ali samo uz dozvolu RENOA koji je te automobile NAMERNO OPTICKI I TEHNICKI DEFORMISAO KAKO BI, RADI POREDJENJA, PODIGAO CENU I PRODAJU SOPSTVENIH RENO-MODELA. ................i kao kada Milosevic pred izbore dovede protivkandidate CISTACICU, TAKSISTU, VOZACA KAMIONA...................pa onda naravno svi glasaju za Milosevica.
 

Back
Top