Završena akcija spasavanja, 14 osoba stradalo u nesreći u Novom Sadu: Novosađani palili sveće na glavnom trgu, poštu odali i u Beogradu i Valjevu

Na prvom mestu je odgovorna vlast pa onda redom.
eo ti moj neki flash in future...mnogo toga imaju na dusi, da imaju mozga ko sto ga nemaju, ceo aktuelni vrh bi trebao da podnese ostavke.....ako i ovog puta budu izvukli doope da nisu jel oni nista krivi vec broz, lose vreme, ili solak i to naravno sa sampanjcem da proslave kao uvek sto proslavaljaju svako sranje koje naprave a izvuku se, desice se vrlo brzo neka sitna glupost, skroz beznacajna stvar koja na koje smo oguglali, a koja ce izazvati takav potres u srbiji gde ti idioti na vlasti nece ni biti svesni sta se desava jer ce se sve desiti za par dana. a za tih nekoliko dana njihov zivot ce im se izmeniti za 180 stepeni.

to je uvek kontarindikacija svake apsolutisticke vlasti koja izgrade sebe kao sektu unutar drzave. tako su svi pali.

Tragedija!
Porodicama i prijateljima nastradalih upucujem saucesca i zelim im snage da izdrze ove strasne dane. Moze li se ovo prezivjeti? Ne znam...djecica, mladi ljudi, dragi roditelji..
Tu nema rijeci utjehe.
Pa neka neko bar podnese ostavku...ako vec nije nas obicaj da se vrsi harakiri...ili kako to zovu Japanci.

Zato je vesic juce zamalo pustio suzu da ne bude zrtva
Mislim da empatija/ saosjecanje, ovdje ne znaci nista.
Mnogo je nas juce i danas " pustilo suzu".
Ovdje se trazi harakiri...u prenesenom smislu, naravno.

Mislim da empatija/ saosjecanje, ovdje ne znaci nista.
Mnogo je nas juce i danas " pustilo suzu".
Ovdje se trazi harakiri...u prenesenom smislu, naravno.
Kakav harakiri, pa njima ****** ne moze da se odlepi od fotelje jer su neljudi.

Proracun je verovatno bio dobar, ali nesto losiji beton ili armatura koja je mozda jos onda poprimila nesto vlage drasticno menjaju nosivost.
Mozda je nosivost bila i dobra ali su kod renoviranja dodali 10 tona, recimo, pa onda proracun ne vredi nista
Шта год да је нема оправдања и неко мора да одговара, не само оставком, већ и затвором. Убили су људе!

1730575544281.png
1730575549895.png
1730575555285.png
1730575559299.png

Back