Zavodnici ili dobrice?

Nedavno sam bila na jednoj svadbi..znate kako to već ide...i sad sve su se djevojke oduševile jednim mojim bratićem za kojeg pouzdano znam da je sklon varanju...veseljak, super izgleda, flert u malom prstu....a za drugog bratića koji isto tako jako dobro izgleda ali je mirnije naravi, ozbiljniji...zainteresovala se samo jedna djevojka....Kako je to moguće?......Birate li vi svojim razumom ili čulnim utiscima?.........

Eto
to lepo znači da su 90% devojaka guske :lol:
a onih 10% očajnice :lol:

mislim, to je bio procenat na svadbi, taman posla da je uopšteno :mrgreen:

Birate li vi svojim razumom ili čulnim utiscima?
За почетак чулним. Касније се упали и разум. Ако се поклопи то двоје ОК, ако не, идемо даље.
Да је само разум у питању, могли би да се венчавамо преко огласа :lol:
Што да се смарамо и трошимо паре на упознавање, зар не?

®:
Khm, khm... kako se pro®očanstva primaju, Žeks? :mrgreen:

et Violet - Bolje biti p(av)ijan nego star :mrgreen:

R - veoma ide dobro prorocanstvo :) hvala na uticaju
javlja se jedan
emblem1.jpg

Nedavno sam bila na jednoj svadbi..znate kako to već ide...i sad sve su se djevojke oduševile jednim mojim bratićem za kojeg pouzdano znam da je sklon varanju...veseljak, super izgleda, flert u malom prstu....a za drugog bratića koji isto tako jako dobro izgleda ali je mirnije naravi, ozbiljniji...zainteresovala se samo jedna djevojka....Kako je to moguće?......Birate li vi svojim razumom ili čulnim utiscima?.........

Pipanjem.

ako trazis samo seks i povrsnu vezu, normalno je da se neces cimati oko nekog
kao sto je taj drugi bratic

Back