Zavodnici ili dobrice?

Ma manje više gorka iskustva. Uvek kad sam bio skot prema ženama, volele su me i poštovale. Kad sam bio dobar i pažljiv, tražile su više i manje su me poštovale. I pored toga što ovo nije pravilo, generalno smatram da treba biti čvršće ruke sa ženama, i svoju pažnju im posvetiti samo kad debelo zasluže. To je moje mišljenje posle poprilično velikog uzorka.

PS. Ako te takvi inspirišu na ljubav i davanje, mogu ti reći da te čekam čitavog života. Mada, mislim da je praksa drugačija.

Ziv je Bgda, umro nije :super: a mi te vec oplakali na Politici :mrgreen::zcepanje:

Nego, da nemas ti afiniteta prema skotovima pa ti se cini da si zrtva?:neutral:

ja volim dobrice, fine i nezne...
uvek na kraju ispadnu savrseni u svakom smislu u odnosu na tzv. zavodnike...
oni posebni i zanimljivi koji nemaju potrebu da budu u centru paznje po svaku cenu, uvek su tu negde blizu, ko zna da ih nadje i oseti dobija pravo blago.:D
i ovde se dobrice mesaju sa nekim tupsonima koji dozvoljavaju da ih riba zajebava...
dobrica je neko ko nije isfoliran, ko kaze sta misli i sta zeli, ne igra neke glupe maco igre...ali to ne znaci da nije pametan i da ne ume da se postavi prema zeni...

Poslednja izmena:
ja volim dobrice, fine i nezne...
uvek na kraju ispadnu savrseni u svakom smislu u odnosu na tzv. zavodnike...
oni posebni i zanimljivi koji nemaju potrebu da budu u centru paznje po svaku cenu, uvek su tu negde blizu, ko zna da ih nadje i oseti dobija pravo blago.:D
i ovde se dobrice mesaju sa nekim tupsonima koji dozvoljavaju da ih riba zajebava...
dobrica je neko ko nije isfoliran, ko kaze sta misli i sta zeli, ne igra neke glupe maco igre...ali to ne znaci da nije pametan i da ne ume da se postavi prema zeni...

Podrzavam post.
Ima puno mazohista medju zenama i one vole to grubo ponasanje.
U samom naslovu teme je vec losa postavka jer treba da se bira izmedju dobrica (koji nisu zavodnici) i zavodnika (koji nisu dobrice) a tome se iskljucuje mogucnost da dobrica moze da bude zavodnik.
Dakle, ne bi bilo lose kad bi se diskusija prosirila na ovo pitanje:
Zavodnici zlice ili zavodnici dobrice? Pa cemo onda stvarno videti sta je bolje.:mrgreen:

Podrzavam post.
Ima puno mazohista medju zenama i one vole to grubo ponasanje.
U samom naslovu teme je vec losa postavka jer treba da se bira izmedju dobrica (koji nisu zavodnici) i zavodnika (koji nisu dobrice) a tome se iskljucuje mogucnost da dobrica moze da bude zavodnik.
Dakle, ne bi bilo lose kad bi se diskusija prosirila na ovo pitanje:
Zavodnici zlice ili zavodnici dobrice? Pa cemo onda stvarno videti sta je bolje.:mrgreen:

Dobrice uvek:ok:.

Nisam bas siguran da se osecaju sigurno pored ovih dobrica..sto je na prvom mestu prioriteta za izbog alfa muzjaka

bas se pored dobrica osecaju sigurno, sa ovim nikad ne znas na cemu si, jer upravo i mami uglavnom laznom slikom mocnog muzjaka, cim je nesto napadno i upadljivo, obicno kad se zagrebe ispod uglancane povrsine, brzo se sve urusava...
ovi dobri na prvi pogled mozda i ne deluju zenama ludilo upravo jer se ne razmecu, ali mi koje ih volimo scepacemo ih pre nego se ove sto jure za alfa muzjacima osveste :bye::cool:
a takvi kao sto sam rekla su skriveno blago, samo ako im das sansu da ti to pokazu i dozvolis im da se oslobode svojih stega ;)

Poslednja izmena:
Nedavno sam bila na jednoj svadbi..znate kako to već ide...i sad sve su se djevojke oduševile jednim mojim bratićem za kojeg pouzdano znam da je sklon varanju...veseljak, super izgleda, flert u malom prstu....a za drugog bratića koji isto tako jako dobro izgleda ali je mirnije naravi, ozbiljniji...zainteresovala se samo jedna djevojka....Kako je to moguće?......Birate li vi svojim razumom ili čulnim utiscima?.........

Uvek biram onoga ko mi je veci izazov.

Pa dobro aj onda sto su te dobrice sami a oloshi setaju po 5 kres kombinacija..nash kolko treba da zena sazri..izdegustira i iskulira te brze momke da bi uplovila u mirnu luku s nekim mirnim normalnim

pa diskutabilno je i kakve su te zene sto ih olosi setaju kao kres kombinaciju...:think:
imas i zene koje se takmice sa drugim zenama iz ciste sujete, da sebi dokazu da su nesto posebno i bolje, pa je maco muskarac izazov jer je uvek okruzen zenama...
ali gledala sam takve price, na kraju su ostajale povredjene i u suzama, dok su ove koje vole ove fine bile srecne u divnim vezama...i voljene vise nego sto ove sto jure olos mogu i da sanjaju...
ali sujeta je strasna stvar i nekad vaznija od ljubavi.

Poslednja izmena:
Nedavno sam bila na jednoj svadbi..znate kako to već ide...i sad sve su se djevojke oduševile jednim mojim bratićem za kojeg pouzdano znam da je sklon varanju...veseljak, super izgleda, flert u malom prstu....a za drugog bratića koji isto tako jako dobro izgleda ali je mirnije naravi, ozbiljniji...zainteresovala se samo jedna djevojka....Kako je to moguće?......Birate li vi svojim razumom ili čulnim utiscima?.........

Draper_Herbert_James_Lancelot_and_Guinevere.jpg

Ne samo to, vec je drugi imao i solidnu kolicinu novca..
Dok ljubavnik je bio: veseljak, super izgleda, flert u malom prstu..

Back