baby jane
Buduća legenda
- Poruka
- 44.496
dobri zavodnici

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to je teska optuzba..ne to je kategorija retard
ne znam koliko ja mogu da vidim te dobrice se redovno ispostave kao teske psihopate prekrivene...a oni sto deluju kao psihopate u stvari uopste nisu
Nedavno sam bila na jednoj svadbi..znate kako to već ide...i sad sve su se djevojke oduševile jednim mojim bratićem za kojeg pouzdano znam da je sklon varanju...veseljak, super izgleda, flert u malom prstu....a za drugog bratića koji isto tako jako dobro izgleda ali je mirnije naravi, ozbiljniji...zainteresovala se samo jedna djevojka....Kako je to moguće?......Birate li vi svojim razumom ili čulnim utiscima?.........
Nedavno sam bila na jednoj svadbi..znate kako to već ide...i sad sve su se djevojke oduševile jednim mojim bratićem za kojeg pouzdano znam da je sklon varanju...veseljak, super izgleda, flert u malom prstu....a za drugog bratića koji isto tako jako dobro izgleda ali je mirnije naravi, ozbiljniji...zainteresovala se samo jedna djevojka....Kako je to moguće?......Birate li vi svojim razumom ili čulnim utiscima?.........
ti mirni i tihi su najopasniji.
ne kaze se za dzabe da tiha voda breg roni...
![]()
to je teska optuzba..
sta podrazumevas pod "teske psihopate"?![]()
nisamosetio si se prozvano?
posto ja nigde nisam rekla da su svi ljudi koji deluju fino psihopate
nego kad nesto deluje mnogo dobro negde mora opako da skripi..ravnoteza u prirodi![]()
Dobrice su na ceni uzmeđu ostalog zato što su raritet.
Žene vole dobrice, zato što ih uvek iskoriste. Volite da catepr dobre ljude u vugla, a?
Grešiš, uostalom ako imaš gorka iskustva nisu ni sve žene iste.
Takvi me inspirišu na ljubav i davanje.
nisam
ali pitam..kad se vec pominje ..psihopata..sta kako..koje vrste..itd..znas vec..ono sto si napisala je bilo u najmanju ruku..generalizacija
uostalom vazi i obrnuto..ako neko deluje komunikativno ..extrovertno..i tome nesto fali ocito..ravnoteza u prirodi..mislim
Ma manje više gorka iskustva. Uvek kad sam bio skot prema ženama, volele su me i poštovale. Kad sam bio dobar i pažljiv, tražile su više i manje su me poštovale. I pored toga što ovo nije pravilo, generalno smatram da treba biti čvršće ruke sa ženama, i svoju pažnju im posvetiti samo kad debelo zasluže. To je moje mišljenje posle poprilično velikog uzorka.
Pa kad si skotić privlačiš žene kojima to prija ili bar one tako misle, ali onda moraš uvek
da stežeš jer su na to navikle i čim se opustiš hvataju priliku za beg ili osvetu.
ja ne citam misli..znas.da bih s nekim razgovarala potrebno je na prvom mestu da ga zanima sta pisem a ne da me citira radi citiranja...dakle da procita napisano a ne da okrece kako mu je u tom trenutku trip..jer neizrecivo me smara da se objasnjavam po sto puta i da mi neko objasnjava sta sam u stvari ja htela da kazem![]()