Zavodnici ili dobrice?

Nedavno sam bila na jednoj svadbi..znate kako to već ide...i sad sve su se djevojke oduševile jednim mojim bratićem za kojeg pouzdano znam da je sklon varanju...veseljak, super izgleda, flert u malom prstu....a za drugog bratića koji isto tako jako dobro izgleda ali je mirnije naravi, ozbiljniji...zainteresovala se samo jedna djevojka....Kako je to moguće?......Birate li vi svojim razumom ili čulnim utiscima?.........

Zato shto su devojke praznoglave i vataju se kom som na bucku :D

Nedavno sam bila na jednoj svadbi..znate kako to već ide...i sad sve su se djevojke oduševile jednim mojim bratićem za kojeg pouzdano znam da je sklon varanju...veseljak, super izgleda, flert u malom prstu....a za drugog bratića koji isto tako jako dobro izgleda ali je mirnije naravi, ozbiljniji...zainteresovala se samo jedna djevojka....Kako je to moguće?......Birate li vi svojim razumom ili čulnim utiscima?.........

Fini i tihi i mirni i ozbiljniji, naravno :)
Jer mi - izgled ni najmanje nije bitan, tačnije fizički izgled me ne može privući muškarcu (ok., može me odbiti ako ima problem sa debljinom, ostalo je sve prihvatljivo), uvek su me smarali likovi koji pokušavaju da budu glavni u društvu i da se stalno nešto dokazuju (nebitno na koji način) - pokazatelj nesigurnosti ili nadmenosti, a pogotovo zato što mi je daleko bitnije da imam šta da pričam sa tom osobom a ne koliko je izdržljiv u sexu (a i ne vidim kako bih to mogla znati ako nisam probala, za obrazovanje i inteligenciju bar odmah ustanoviš) - osvrt na podelu sportista/dobar đak :)
Ali su to sve potpuno gruba objašnjenja, a u životu postoji toliko nijansi između da je potpuno bzvz i ovo što sam napisala :D

A i uvek biram razumom (ako se može uopšte i pričati o biranju kad se radi o ljis odnosima).
Pretpostavljam da me razum odvaja od, npr., nekih drugih primata ili sisara :)

Dobro je biti ne previse miran i stidljiv vec onako hladan i ne pricati mnogo vec znati sta reci i kada. Plus biti duhovit...Devojka koja voli muskarce koji su nadmetni prepotentni i seljacine ili je bila sa takvim iz ciste zabave ili sexa....takvu ne bi ni pogledao...

osetio si se prozvano? :)
posto ja nigde nisam rekla da su svi ljudi koji deluju fino psihopate
nego kad nesto deluje mnogo dobro negde mora opako da skripi..ravnoteza u prirodi ;)
nisam
ali pitam..kad se vec pominje ..psihopata..sta kako..koje vrste..itd..znas vec..ono sto si napisala je bilo u najmanju ruku..generalizacija
uostalom vazi i obrnuto..ako neko deluje komunikativno ..extrovertno..i tome nesto fali ocito..ravnoteza u prirodi..mislim

Evo cisto da se zna. 7 Pametan muskarac moze da glumi facu ali smao da glumi...i treba da glumi ako misli da tako treba. To moze svaki muskarac - pametan...da glumi da je faca, da se tako i obuce itd...ali na kraju znamo svi da devojke - normalne, zele muskarca za koga ce se udati i imati decu sa njim da bude pametan, ne napadan i veran...koji ce da samo nju voli itd. ... . . tako da mi muskarci to znamo i neko glumi a neko ostane jednostavno veciti mladozenja...haha

Ispod mire 300 djavola vire:zper:

Ne znam zasto bi neko imao potrebu da glumi da je nesto sto inace nije?
Razumem sta bi ga povuklo da tako nesto uradi,ali realno jako retko se ima neke konkretne koristi od toga.
Medjutim,cinjenica je da danas te takozvane opasne face dobro prolaze kod nekih devojaka,zasto je tako to samo one valjda znaju.Sto se tice tih muskaraca koji misle da moraju da glume,bolje bi im bilo da jure drugacije devojke.
A te devojke koje su sa tim opasnim facama uopste ne razumem.Prosto je neverovatno dokle su one spremne da idu,eto pre neku godinu sam u sred centra Novog Sada(doduse uvece) gledao tipa kako brutalno samara devojku,a ona mu se jos izvinjava,a kada su neki prolaznici intervenisali,ona im je rekla da se ne mesaju.:think:
Da li je zbog para i slave spremna bas na sve?

Grešiš, uostalom ako imaš gorka iskustva nisu ni sve žene iste.
Takvi me inspirišu na ljubav i davanje.

Ma manje više gorka iskustva. Uvek kad sam bio skot prema ženama, volele su me i poštovale. Kad sam bio dobar i pažljiv, tražile su više i manje su me poštovale. I pored toga što ovo nije pravilo, generalno smatram da treba biti čvršće ruke sa ženama, i svoju pažnju im posvetiti samo kad debelo zasluže. To je moje mišljenje posle poprilično velikog uzorka.

PS. Ako te takvi inspirišu na ljubav i davanje, mogu ti reći da te čekam čitavog života. Mada, mislim da je praksa drugačija.

nisam
ali pitam..kad se vec pominje ..psihopata..sta kako..koje vrste..itd..znas vec..ono sto si napisala je bilo u najmanju ruku..generalizacija
uostalom vazi i obrnuto..ako neko deluje komunikativno ..extrovertno..i tome nesto fali ocito..ravnoteza u prirodi..mislim

da bih s nekim razgovarala potrebno je na prvom mestu da ga zanima sta pisem a ne da me citira radi citiranja...dakle da procita napisano a ne da okrece kako mu je u tom trenutku trip..jer neizrecivo me smara da se objasnjavam po sto puta i da mi neko objasnjava sta sam u stvari ja htela da kazem :neutral:

Ma manje više gorka iskustva. Uvek kad sam bio skot prema ženama, volele su me i poštovale. Kad sam bio dobar i pažljiv, tražile su više i manje su me poštovale. I pored toga što ovo nije pravilo, generalno smatram da treba biti čvršće ruke sa ženama, i svoju pažnju im posvetiti samo kad debelo zasluže. To je moje mišljenje posle poprilično velikog uzorka.

Pa kad si skotić privlačiš žene kojima to prija ili bar one tako misle, ali onda moraš uvek
da stežeš jer su na to navikle i čim se opustiš hvataju priliku za beg ili osvetu;).

Poslednja izmena:
*Violet* koje si godiste? Ovde na ovoj krstarici postavljaju teme i pisu neke devojcice tinejdzerke koje nisu iskusile pravi zivot...Tj. tek treba da sazru mentalno...Tinejdzerke treba da se uzdrze od seksa jer nisu svesne cele situacije i mogu kasnije da zasale zbog toga kada i AKO AKO mentalno sazru ... i naravno ako ne gledaju GRAND....Qq!!!!! :per::per::per::per::per::per:

da bih s nekim razgovarala potrebno je na prvom mestu da ga zanima sta pisem a ne da me citira radi citiranja...dakle da procita napisano a ne da okrece kako mu je u tom trenutku trip..jer neizrecivo me smara da se objasnjavam po sto puta i da mi neko objasnjava sta sam u stvari ja htela da kazem :neutral:
ja ne citam misli..znas.;)
izgleda da ti ni sama ne znas sta si htela da kazes:(

Back