Zavodnici ili dobrice?

Nedavno sam bila na jednoj svadbi..znate kako to već ide...i sad sve su se djevojke oduševile jednim mojim bratićem za kojeg pouzdano znam da je sklon varanju...veseljak, super izgleda, flert u malom prstu....a za drugog bratića koji isto tako jako dobro izgleda ali je mirnije naravi, ozbiljniji...zainteresovala se samo jedna djevojka....Kako je to moguće?......Birate li vi svojim razumom ili čulnim utiscima?.........
pa ja ne znam sta je ovde cudno, ljudi bolje reaguju na one koji se dostupnije ponasaju, jer se i sami opustenije pored njih osecaju. ja volim i jedne i druge kako kad sam raspolozena :)))

Nedavno sam bila na jednoj svadbi..znate kako to već ide...i sad sve su se djevojke oduševile jednim mojim bratićem za kojeg pouzdano znam da je sklon varanju...veseljak, super izgleda, flert u malom prstu....a za drugog bratića koji isto tako jako dobro izgleda ali je mirnije naravi, ozbiljniji...zainteresovala se samo jedna djevojka....Kako je to moguće?......Birate li vi svojim razumom ili čulnim utiscima?.........

ono sto je nama dobro ono sto je po opstim kriterijumima dobro ne mora biti i individualno dobro
a kad smo vec kod toga ti sto izgledaju super na lebac da ih mazes i sve savrseno...tu sestro nesto ozbiljno ne stima a cuci u potaji i ceka da iskoci

I sta je tu cudno? Tako je od kad je sveta i veka..pogotovo ako su tinejdzeri u pitanju

Naravno da je moguce. Veliki procenat zena su curke koje traze da ih neko zabavlja i da im prodaje sarene laze, posle kad odnese djavo salu, onda kuku lele...ljudi su povrsni, a koliko, cesto ostanem bez teksta...:lol:

meni se uvek sviđaju mirniji. :)

e, a koje je godište taj brat? :p
hihi

Razumom mogu da odlucim s kim necu... A da bih nekoga htjela, ipak je potrebno i da mi cula prorade... E, kad se to desi, onda razum vidi sta ce...
Mada, najbolje je kad se desi da sretnem nekoga kome, htjela - ne htjela, ne mogu da odolim...
Samo sto se to skoro nikad ne desava... :neutral:

iskljucivo dobrica nesvesna (ili polusvesna) svog prijatnog izgleda...cist, prirodan, spontan, ni naivan, a ni lukav, veran. eto takav = i.s.

Hmm... Moj razum ne igra nikakvu ulogu u mom ljubavnom zivotu. Da je tako, nikad se ne bih upustila u vezu na daljinu, imala 3 iz vladanja zbog njega, ma, radila svasta nerazumno sto mi je u tom trenutku (a taj trenutak jos traje) bilo sasvim, sasvim razumno ;) Verujem svojim culima i slepo im se prepustam jer, ja sam hedonista :) Ako pozelim jos jedan par sandala koje ce mi isprazniti novcanik-kupim ih, ako pozelim decka dalekog i-ha-haaaj zbog kojeg ne spavam, ne jedem, ma ne znam vise ni kako se zovem-budem sa njim. Kada sam ga srela, to je bila ljubav na prvi pogled (dopao mi se fizicki-nenormalno). E, a kada sam mu upoznala i karakter, tu je vec pocelo ludilo :) Mada, on je i sarmantan+duhovit i ozbiljan u isto vreme. Sta da vam kazem, cudan koktel osobina :)

Eh,a ako izgled vara?
Otkud znate da je taj na oko lep momak nije neki manijak koji cuva glave u frizideru?:lol:
Mada,da otklonite sve dileme,tu sam ja,skoro dvostruko fakultetski obrazovan,i sportski tip i posvecen sportu i finansijski nezavistan iako fiksno nezaposlen(sto znaci da imam tu i tamo viska vremena),sta cete vise?:hahaha:
Ma salim se ja malo(mada je istina ovo sto napisah),samo sledite svoj dobar ukus i svoje srce(ono zna najbolje),a od mene bezite,jer sam hodajuca katastrofa.:lol:

Jedna ali vredna.

Eh,a ako izgled vara?
Otkud znate da je taj na oko lep momak nije neki manijak koji cuva glave u frizideru?:lol:
Mada,da otklonite sve dileme,tu sam ja,skoro dvostruko fakultetski obrazovan,i sportski tip i posvecen sportu i finansijski nezavistan iako fiksno nezaposlen(sto znaci da imam tu i tamo viska vremena),sta cete vise?:hahaha:
Ma salim se ja malo(mada je istina ovo sto napisah),samo sledite svoj dobar ukus i svoje srce(ono zna najbolje),a od mene bezite,jer sam hodajuca katastrofa.:lol:

...slazem se, samo ne glave :sad2: vec gomilu gacica, brushaltera, ruzeva,....u nekoj kesi u ormanu za uspomenu i diskreciju jer je diskrecija jako bitna , mislim devojke vole diskretne momke a ne hvaljivdzije :)

...slazem se, samo ne glave :sad2: vec gomilu gacica, brushaltera, ruzeva,....u nekoj kesi u ormanu za uspomenu i diskreciju jer je diskrecija jako bitna , mislim devojke vole diskretne momke a ne hvaljivdzije :)

Slazem se ja.Sto diskretnije,to produktivnije.
A kome i trebaju te stvari,sto glave,sto gacice,brusevi i ostalo?:think: Uspomene su zakopane duboko u memoriji,i samo diskretan momak ume da iz toga crpi zivotnu energiju i dobro raspolozenje.;)

Slazem se ja.Sto diskretnije,to produktivnije.
A kome i trebaju te stvari,sto glave,sto gacice,brusevi i ostalo?:think: Uspomene su zakopane duboko u memoriji,i samo diskretan momak ume da iz toga crpi zivotnu energiju i dobro raspolozenje.;)

Pa samo sam se nadovezala na ono sto si napisao s tim da to glave u frizideru me podseca na american psycho...pa reko da ublazim .
Kome trebaju :think:...pa znas ono koliko god da se tajna cuva retko kad se desi da ne ispliva neki dokaz tipa gacice ,...i slicno :lol:

Pa samo sam se nadovezala na ono sto si napisao s tim da to glave u frizideru me podseca na american psycho...pa reko da ublazim .
Kome trebaju :think:...pa znas ono koliko god da se tajna cuva retko kad se desi da ne ispliva neki dokaz tipa gacice ,...i slicno :lol:

Da,dosta ljudi cuva razne inkriminisuce dokaze,nikad ne znas na sta mozes da naidjes kada kod nekog u gostima odes po pivo.:neutral:

Back