Zavodnica

Nellii:
GOSTCHA:
Evo kako stoje stvari kod mene:
Dok sam bila hladna prema njemu,ravnodusna,okrutna,
vise me je cenio..
Kada sam mu ''ogolila'' svoje srce,
kad je shvatio koliko ga volim,
stanje se promenilo iz korena...
Sada sam ja ta,koja ugadja,trpi i prelazi preko
svega..
Ugadjam mu na sve moguce nacine!
Koliko puta sam ''zgazila'' sebe,da zbog toga
osecam samoprezir..
Ali Boze,volim ga i plasim se rastanka..
Kajem se sto sam mu dozvolila da vidi kakva sam
u dusi,pa sad ispastam..
Neznam koliko cu jos trpeti sve ovo :( :?
Zato,mislim da je bolje bilo u pocetku,kada sam glumila hladnocu i nezainteresovanost..
Valjda cec se srediti stanje,mada cisto sumnjam :?:
Pozdrav za sve :)

Totalno, ali totalno isto iskustvo. Dok sam bila hladna i rezervisana i maksimalno ga zezala on je trcao kao kuce zamnom, kada me je konacno osvojio krenuo je da se ponasa kao taj tvoj. Da ne pricam o gazenju same sebe i samoprezir. Ali presao je i tu granicu i sada sam opet samo svoja a on neka nadje drugu ribu koja je mazohisticna dusica.
To je inace bilo i prvi put da sam dozvolila sebi da se totalno otvorim prema nekom decku, i eto lose sam prosla. Sve prethodne veze gde sam bila mnogo puta i djubre su bile mnogo bolje i ti momci i dan danas zale zamnom. Nije li to ironicno?

hahahah...A ja vece koze od vas dve na ovom forumu nisam video....
Vi bez pardona volite da neko trchka oko vas kao kuche???
Svaka koja je oko mene "trchkala" nije od mene dobila ni minut paznje...

Sve u svemu, svodi se na to da nemate trunke mozga u glavama, a bogami ni vashi izabranici...hahaha, voone

rastamann:
Nellii:
GOSTCHA:
vise me je cenio..
svega..
osecam samoprezir..
u dusi,pa sad ispastam..
Zato,mislim da je bolje bilo u pocetku,kada sam glumila hladnocu i nezainteresovanost..

Totalno, ali totalno isto iskustvo. Dok sam bila hladna i rezervisana i maksimalno ga zezala on je trcao kao kuce zamnom, kada me je konacno osvojio krenuo je da se ponasa kao taj tvoj. Da ne pricam o gazenju same sebe i samoprezir. Ali presao je i tu granicu i sada sam opet samo svoja a on neka nadje drugu ribu koja je mazohisticna dusica.
To je inace bilo i prvi put da sam dozvolila sebi da se totalno otvorim prema nekom decku, i eto lose sam prosla. Sve prethodne veze gde sam bila mnogo puta i djubre su bile mnogo bolje i ti momci i dan danas zale zamnom. Nije li to ironicno?

hahahah...A ja vece koze od vas dve na ovom forumu nisam video....
Vi bez pardona volite da neko trchka oko vas kao kuche???
Svaka koja je oko mene "trchkala" nije od mene dobila ni minut paznje...

Sve u svemu, svodi se na to da nemate trunke mozga u glavama, a bogami ni vashi izabranici...hahaha, voone

HAHAHAHAHA :D
e neka si im rekao...
:D

apotekarka:
Kao i sa decom - dobra, pravedna i stroga :wink:

Hej apotekarka , iako te cesto napadaju
vecinu tvojih postova odlikuje ono sto mislim i ja
prosto i jednostavno u zivotu dovodi do efektnog.

Iako verovatno postoje razlike u pristupima nekim stvarima,
ovakav pristup je ustvari i najtolerantniji i najobuhvatniji.

Kad pitate nekog ko zna o racunarima , kakvi su racunari,
on ce uprostiti i izdefinisati proste celine koje cine racunare ili bilo koju drugu oblast.

Kad pitate nekog ko se nije snasao u zivotu,
za njega je sve komplikovano,
za onog ko je razumeo koliko su razliciti odnosi i potrebe,
on ce uprostiti ali opet obuhvatiti sve sto je potrebno.

Poenta: ako iz tvoje recenice izostave pravedna,
sve pada u vodu , samo ne odmah.... :lol:
Naravno ako je muskarac licnost.

Nellii:
GOSTCHA:
vise me je cenio..
svega..
osecam samoprezir..
u dusi,pa sad ispastam..

Pa vi ste sebe izdefinisale kao poslovni projekat, zadatak cilj(zasluzi me).
Zatim sablonski prilaz ,koji ne ukljucuje osobine partnera, kao da je on automat za kafu.
Saberite ta prva dva i imate srecno resenje samo u poslovnom dogovoru.
Kod ostalih ili cete dobiti osvetu povredjene muske sujete, ili cete kad je vec kasno (ovo je jako cest slucaj) zapeti iz petnih zila da sacuvate ono sto je vec strulelo i onda nemate meru pa cak gazite po sebi. Ali.....

Nisam hteo da pricam o hirovima i mentalnim crvicima
jer oni iz vaseg ugla nemaju puno veze sa vezom ili ih posle veze brzo zaboravite.

Hajde da se foliramo,mi sa marsa , vi sa venere.

Nellii:
GOSTCHA:
vise me je cenio..
svega..
osecam samoprezir..
u dusi,pa sad ispastam..

Pa, ja se izvinjavam, ali zar nije poenta veze potpun mir unutrasnji, kao i mir sa partnerom. A ne ubijanje sebe i laganje njega da je sve u redu. Dosta sam prosla i zao mi je sto Vam na ovj nacin otvaram oci, ali meni to ne izgleda kao dvoje ljudi koji trebaju da budu zajedno. Zamisli tek kako je njemu koji MORA da oseti to sta ti sebi cinis zarad nastavka veze (nejasan mi je razlog toga, jel se plasis da prihvatis istinu i da uvidis da jednostavno bi ti bilo prelepo da budes sa nekim sa kim smes da budes bas ono sto jesi i da volis sebe zbog toga??)... i to je malo hm, ali besmisleno.
Nazalost, to nije zdrava veza. Srecno sa skupljanjem hrabrosti i uvidjanja sta je najbolje za tebe, jer... ipak ti sebi treba da budes najbitnija. Ako ti ne pazis na sebe, ko ce???

cmok

Mozda zvuci kao neki klishe....verovatno i svaka od nas to misli u pocetku (dok ne shvatimo da je taj klishe tuzno istinit)....ZENE mislim da je skoro svaka od nas imala to iskustvo da se njen "muskarac" ponasha kao lovac,pas tragac a katkad i nezni dzentlmen sve dok se mi ponashamo kao da svakog trenutka mozemo da okrenemo svoja preplanula ledja i odemo...same, sa drugim ili sa prijateljima nije bitno....Sustina je sledeca...sve dok iole imash stav prema njemu "Ko te shisha moj vidik interesovanja i zivota se ne zavrsva na tebi" i sve dok on ima osecaj da pored sebe ima nesto sto i ne mora da bude sa njim u to bolje po tebe!!!! ZIVA ISTINA LJUDI :lol: ( a vi muskarci ste tako knjishki predvidivi da je to katkad smeshno.... :wink: ) ...bez uvrede....ipak ste slatki 8)

Ipak nemoj da se opustis i pretvoris nas u sablon.
Inace sledi birokratija i dosada.
Pusti nas da budemo kuvari , mesari , slikari , vajari . Da uzivamo u trudu ,bas kao i vi u tome da budete nas najomiljeniji zacin, nasha najsladja sunkica, nashe "nebesko plavetnilo" , nash hram umetnosti.
Ljubi Vas i pozdravlja Tuzni Patak

P.S. Za bukvaliste savet , uclanite se u neko udruzenje feminista...

Tuzni_patak:
Ipak nemoj da se opustis i pretvoris nas u sablon.
Inace sledi birokratija i dosada.
Pusti nas da budemo kuvari , mesari , slikari , vajari . Da uzivamo u trudu ,bas kao i vi u tome da budete nas najomiljeniji zacin, nasha najsladja sunkica, nashe "nebesko plavetnilo" , nash hram umetnosti.
Ljubi Vas i pozdravlja Tuzni Patak

P.S. Za bukvaliste savet , uclanite se u neko udruzenje feminista...
Naravno da bih se prepustila u ulozi "nebeskog plavetnila" i "najomiljenijeg zacina" ali nebesko plavetnilo je upravo zanimljivo zato sto je tako atraktivno neistrazeno i slobodno a zacin posle nekog vremena kao i svaki parfem postane rutina ukusa i mirisa...Samo sam htela da kazem da je caka u tome "Biti uvek malo misteriozan i nedokuciv...donekle naravno" to je ono sto uzbudjuje zar ne :lol: 8)

Back