Da li treba biti dobrica prema muskarcima ili otrovnica ili i jedno i drugo?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izgubljena:Muskarci su najdivnija stvorenja i treba biti divan prema njima,ali moras pustiti i malo otrova da se ne opuste previse.
g-rock:za muskarca je potrebno od svega po malo, jer dobije li necega previse....sigurno ce pobeci
Izgubljena:g-rock:za muskarca je potrebno od svega po malo, jer dobije li necega previse....sigurno ce pobeci
Sve smo mi manje vise hladne i drzimo sve pod kontrolom dok se ne zagrijemo dobro a onda im udovoljavamo i "gazimo sebe"
Otrovnica 8) 8) 8) 8) 8) ...Luna:Da li treba biti dobrica prema muskarcima ili otrovnica ili i jedno i drugo?
Je.bi ga nisam ja matora kao ti,pa da budemapotekarka:Kao i sa decom - dobra, pravedna i stroga :wink:
Zasto ste ljudi napali na apotekarku?!BEOGRADJANKA '89:Je.bi ga nisam ja matora kao ti,pa da budemapotekarka:Kao i sa decom - dobra, pravedna i stroga :wink:
dobra,stroga,pravedna,divna,prelepa... da kacim svoje slike po netu!!!! Toliko bolesna nisam,pa i kad budem imala decu ne verujem da cu bas toliko odlepiti...
GOSTCHA:Evo kako stoje stvari kod mene:
Dok sam bila hladna prema njemu,ravnodusna,okrutna,
vise me je cenio..
Kada sam mu ''ogolila'' svoje srce,
kad je shvatio koliko ga volim,
stanje se promenilo iz korena...
Sada sam ja ta,koja ugadja,trpi i prelazi preko
svega..
Ugadjam mu na sve moguce nacine!
Koliko puta sam ''zgazila'' sebe,da zbog toga
osecam samoprezir..
Ali Boze,volim ga i plasim se rastanka..
Kajem se sto sam mu dozvolila da vidi kakva sam
u dusi,pa sad ispastam..
Neznam koliko cu jos trpeti sve ovo :?
Zato,mislim da je bolje bilo u pocetku,kada sam glumila hladnocu i nezainteresovanost..
Valjda cec se srediti stanje,mada cisto sumnjam
Pozdrav za sve
Nellii:Tako to obicno biva! Ali ja opet nemam srca da budem totalni kreten prema nekome, narocito ne kad me taj neko gleda kao Boginju!GOSTCHA:Totalno, ali totalno isto iskustvo. Dok sam bila hladna i rezervisana i maksimalno ga zezala on je trcao kao kuce zamnom, kada me je konacno osvojio krenuo je da se ponasa kao taj tvoj. Da ne pricam o gazenju same sebe i samoprezir. Ali presao je i tu granicu i sada sam opet samo svoja a on neka nadje drugu ribu koja je mazohisticna dusica.
To je inace bilo i prvi put da sam dozvolila sebi da se totalno otvorim prema nekom decku, i eto lose sam prosla. Sve prethodne veze gde sam bila mnogo puta i djubre su bile mnogo bolje i ti momci i dan danas zale zamnom. Nije li to ironicno?
chokolada:Zasto ste ljudi napali na apotekarku?!BEOGRADJANKA '89:Je.bi ga nisam ja matora kao ti,pa da budemapotekarka:Kao i sa decom - dobra, pravedna i stroga :wink:
dobra,stroga,pravedna,divna,prelepa... da kacim svoje slike po netu!!!! Toliko bolesna nisam,pa i kad budem imala decu ne verujem da cu bas toliko odlepiti...
Svako ima pravo da zivi i radi kako hoce i kako mu odgovara! To i jeste problem sa ovom nasom drzavom svi guraju nos tamo gde ne treba. Ja zivim na severu Evrope i tamo nikoga ne boli **** za komsiju a kamoli za ljude sa interneta! Ljudi hodaju debeli, (ne pazeci sta ce obuci), svi su razliciti i niko ne pravi frku oko toga. I da znate da je tako najbolje! Yebo te u Jugi bi te kamenovali ako imas 2 kile viska a obuces nesto neprikladno.
Sta vas boli dupe za to sta apotekarka (ili bilo ko drugi) radi?
Jel` vas to nekako povredjuje? NE!
Smetaju vam njene slike? NEMOJTE IH GLEDATI!
Nervira vas kao osoba? NE CITAJTE NJENE PORUKE!
I eto resili ste problem. To je mnogo bolje nego da upropastite sve i jednu yebenu temu glupavim svadjanjem koju svako zaboravi iste sekunde kad izadje sa foruma.
Ljudi zivite i pustite druge da zive!
A sada odgovor na temu. Treba biti oboje. Sve zavisi od toga kakav je muskarac i od same situacije u kojoj se nalazite! Ali ipak mozda treba biti malo vise dobar i sladak. :wink:
Nellii:I moj je mene gledao kao Boginju, kao i svi ostali pre njega, ali samo dok sam bila losa...cim sam postala dobra okrenuo je neko drugo lice..
Neka hvala, radije sam onda losa a oni dobro postupaju samnom.
Dina:Nellii:I moj je mene gledao kao Boginju, kao i svi ostali pre njega, ali samo dok sam bila losa...cim sam postala dobra okrenuo je neko drugo lice..
Za svaku vezu je potrebno dvoje. Zar uvek mora da bude jedna dobra jedna losa strana? Mozda jednostavno, u tom slucaju, ljudi ne odgovaraju jedno drugom. Ako si dobar covek, ako si dobra prema prijateljima, zasto onda da budes losa prema onome koji bi trebao da ti bude mnogo vise od toga? Ostani malo misticna za njega, odvoji neki deo vremena samo za sebe (makar u to vreme gledala TV ili sedela s drugaricom u parku), neka on ne zna bas sve o tebi - ali nikad nemoj da budes losa prema njemu.
Dina:Nellii:I moj je mene gledao kao Boginju, kao i svi ostali pre njega, ali samo dok sam bila losa...cim sam postala dobra okrenuo je neko drugo lice..
Za svaku vezu je potrebno dvoje. Zar uvek mora da bude jedna dobra jedna losa strana? Mozda jednostavno, u tom slucaju, ljudi ne odgovaraju jedno drugom. Ako si dobar covek, ako si dobra prema prijateljima, zasto onda da budes losa prema onome koji bi trebao da ti bude mnogo vise od toga? Ostani malo misticna za njega, odvoji neki deo vremena samo za sebe (makar u to vreme gledala TV ili sedela s drugaricom u parku), neka on ne zna bas sve o tebi - ali nikad nemoj da budes losa prema njemu.