Zavođenje

kako se reči pogrešno shvate kada je neko nadrkan od rane zore

da li sam uopšte rekao da lomim kičmu, da spaljujem dušu ili grizem srce.

pročitaj ponovo izmedju redova, ako si shvatila odlično, ako nisi, ne brini, godine su pred tobom.
jedino godine ne mogu da ti umanje mržnju prema muškarcima, koja je patološka.
šteta, ali nije kasno za tebe. nade uvek ima...

Izludjivanje duse si rekao?a sta je to igra reci?pa to je jos gore,nego lomnjenje kicme........ja ne govorim bukvalno,nego u prenesenom znacenju......
Odakle tebi ,da ja mrzim muskarce?svasta.........ja im samo ne dam da se bahate,a inace ih obozavam........:dontunderstand:

Izludjivanje duse si rekao?a sta je to igra reci?pa to je jos gore,nego lomnjenje kicme........ja ne govorim bukvalno,nego u prenesenom znacenju......
Odakle tebi ,da ja mrzim muskarce?svasta.........ja im samo ne dam da se bahate,a inace ih obozavam........:dontunderstand:

i ja govorim u prenosnom značenju. a kada me neko nagazi onda mu vratim.
ne treba da se izvinjavaš, već si zabrljala od početka.
žene su mi slabost i volim ih. ali ih ne obožavam jer i bogove mnogi obožavaju pa kada im se želje ne ostvare promene i veru i boga.
ako toliko idealizuješ muškarce to je korak od toga da ih mrziš.

Čitam ja malopre u nekim novinama, kao savet, kako se zavodi...ali ne muškarac ženu, nego žena muškarca:confused:....ono kako treba da stojiš, šta da radiš rukama, kako treba da ti stoje rukavi:lol:...i tako to...ja sam uvek mislila da to sve ide spontano ali ..prc...sad ispade da je sve namontirano.:(

Pitanje za sve, naravno kao i uvek....kako vi zavodite i da li volite da zavodite ili da budete zavedeni?;)

Pricom. Noge, ruke i sl. samo treba da budu na broju i u urednom stanju.

Back