Zavisnost od video igara

E priča jedan drug,buraz mu druga gimnazije i po ceo dan od ujutru do uveče je spreman da igra taj Warkraft...Onako kaže zamrači sobu i igra,ne mož ga digne sa stolice...I pita ga drug nešto sasvim obično,a ovaj mu odgovara- A Warkraft... :eek: I kaže samo možeš o tome da pričaš sa njim...Dete poblesavilo...

Dovedi mu prostitutku , ali nemoj neku shto je shkart , nego lepu i mladu .

Poznati gejmerski citat : "Mogu da prestanem kad hocu , samo shto necu da prestanem."

Ako stvarno sedi na kompu preko 15h i pika kanter , ili ce postati prefesionalac , ili mu stvarno treba pomoc .
Ja sam ranije skoro svaki dan oko 5-6 sati pikao igrice , al me proshlo , mozhda ce i tvog druga.

Josh poznatiji: "I don't need to get a life, I'm a gamer, I have lots of lives. " ((:

Da stvar je u organizaciji...ali brale dzabe ti sve to ako ne umes da se snadjes....i GrimReaper sta seres da imas prosek 5.00 skeniraj diplomu pa postavi lazovcino jedna tupava! a da sam na tvom mestu izlupao bih mu tastaturu o glavu i tebi i njemu i gadjao vas monitorom (moli boga da nije crt) !!!HAhahhahahhhhaha a a a a:hahaha::hahaha::per::per::per::per::per:

Da stvar je u organizaciji...ali brale dzabe ti sve to ako ne umes da se snadjes....i GrimReaper sta seres da imas prosek 5.00 skeniraj diplomu pa postavi lazovcino jedna tupava! a da sam na tvom mestu izlupao bih mu tastaturu o glavu i tebi i njemu i gadjao vas monitorom (moli boga da nije crt) !!!HAhahhahahhhhaha a a a a:hahaha::hahaha::per::per::per::per::per:

Lol, koji si ti retard glupi, shta imam od toga da se hvalim preko foruma, a tje mi ispuca qr da skeniram diplomu za random virtuelnog tarda.

Monomax i GrimReaper mozete da mi ga izduvate lepo! Haha... ja se zajebavam ovde a vi nesto pokusavate... Pa Grim ti da imas prosek ti bi i skenirao doplomu da vidimo nego si slepac pa nemas! A Grim idi muvaj nesto a ne ovde da pises nebuloze...evo meni sad riba obradjuje **** dok pisem ovo...haha e slepci jedni!

Monomax i GrimReaper mozete da mi ga izduvate lepo! Haha... ja se zajebavam ovde a vi nesto pokusavate... Pa Grim ti da imas prosek ti bi i skenirao doplomu da vidimo nego si slepac pa nemas! A Grim idi muvaj nesto a ne ovde da pises nebuloze...evo meni sad riba obradjuje **** dok pisem ovo...haha e slepci jedni!

Hahahahahahahha...koji si ti jadnik...dali ti stvarno mislis da covek kojem riba sipu pika komp...budala.....kako si ti jadan ajde bezi odavde postaces predmet sprednje..

Gle, opet se javlja ovaj. Jel si ti retardiran ili imash ADHD? Boli me qr da dokazujem tebi, jednoj nebitnoj budali sa random internet foruma, da sam ja imao takav i takav prosek ili da sam radio to i to. A devojku imam, hvala lepo. Aj ti okachi screen te devojke koja ti duva, "frajeru", inache tjesh da ispadnesh isti takav lazhov, kakvim druge nazivash.

Monomax ako nisi primetio Grimm je rekao sto bi se ovde dokazivao ja kazem kako jeste ! hahaha Monomax ti si jedan retard tupavi sa malim qurcicem koji nikad nije **** ribu tako da cuti i idi nabij u zemlju i cekaj zemljotres HAHAHA u al si glup ebem ti sve...!!!! hAHHAAAA:per::per::per::zcepanje::zper::hahaha::):D

Back