Young Sheldon
Zainteresovan član
- Poruka
- 272
Šta mislite o ovome. Sad ne znam koliko je informacija pouzdana, ali deluje jezivo da je čovek tako detaljno mogao predvideti šta će se danas dešavati.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Naravno, kao što i oružje nije smrtonosno dok osoba koja njime ne upravlja odluči da nekome oduzme život. To se podrazumeva. Nego me interesuje kako je moguće da ovako nešto kaže i pogodi u toj meri.tehnologija nije zla sama po sebi
zavisi da li je koristimo za dobro ili zlo
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////
pesma iz osamdesetih ili sedamdesetihzato sam ti poslao tekst pesme
pogledaj zadnju strofu
Postali smo kameni ljudi. Odgovaramo ljudima sa "hahaha" a ne pomeramo jedan mišić na svom licu jer nam nije ni smešno. Otupeli smo.Ко је лик не знам, али је лобања само таква. Додуше, помало ме ни не чуди. Ако се узме у обзир да је нет на западу постала нормална појава деведесетих, овај баја је већ тад био у моду и раду око целе приче. Ми смо сељана која је почела масовно да се дигитално описмењује пре десет година, тик мало јаче.
Danasnja zavisnost nije zlo nego totalni debilizam, maltene u rangu Daunovog sindroma samo na nivou cele populacijetehnologija nije zla sama po sebi
zavisi da li je koristimo za dobro ili zlo
Имаш цупишке којој ако не одговориш на питање са смајлијем она мисли да си нешто љут?! Ето докле иде то заглупљивање. Људи су постали испрограмирани и неприродни. Не пробуди се и не истегне као човек већ се хвата за телефон да прелиста друштвене мреже. Стварно болесно.Postali smo kameni ljudi. Odgovaramo ljudima sa "hahaha" a ne pomeramo jedan mišić na svom licu jer nam nije ni smešno. Otupeli smo.
A ovaj drugi veruje da mi umiremo od smeha, pa mu to mami osmeh na lice.
Meni je tiktok mnogo jeziva stvar. Tu se može baš dobro pogledati jedna celokupna svest današnje generacije.Danasnja zavisnost nije zlo nego totalni debilizam, maltene u rangu Daunovog sindroma samo na nivou cele populacije
nekad su ovakvi sluzili za sprdnju a danas cine 100% stanovnistva
![]()
Fora je da su pre chitali novine:Ljudi, video je sprdnja, vidi se iz aviona da je skoro snimano...Ne skidajte Simpsone jos sa trona.
![]()
![]()
Nadji izvor kada je video snimljen. Slika videa odgovara tako nekom starijem vremenu. Ali ako nadješ originalni izvor, pokaži.Ljudi, video je sprdnja, vidi se iz aviona da je skoro snimano...Ne skidajte Simpsone jos sa trona.
![]()
![]()
Ne sudi po koricama...Nadji izvor kada je video snimljen. Slika videa odgovara tako nekom starijem vremenu. Ali ako nadješ originalni izvor, pokaži.
A ja ti opet kažem nadji mi potvrdu da je to zaista tako. Bukvalno dokaz, crno na belo odakle taj snimak. Ovako ti pričaš bezveze.Ne sudi po koricama...Video je filovan ironicnom stend-ap komikom, probaj da ukljucis vijuge pre nego sto se zaletis s klipovima.
![]()
![]()
Druze, dokaz ti je jedna mozdana vijuga.A ja ti opet kažem nadji mi potvrdu da je to zaista tako. Bukvalno dokaz, crno na belo odakle taj snimak. Ovako ti pričaš bezveze.
Znači nemaš.Druze, dokaz ti je jedna mozdana vijuga.![]()
![]()
Čak ne znaš ni šta sam ti rekao upravo. Rekoh ti da nemaš dokaz, a ne moždane vijuge.. Prati šta pišem..O, brate boziji, imam vise od jedne..!![]()
Ama znam sta si rekao,Čak ne znaš ni šta sam ti rekao upravo. Rekoh ti da nemaš dokaz, a ne moždane vijuge.. Prati šta pišem..