chokolada
Iskusan
- Poruka
- 5.245
I to sto kazes!SINDI:heheheh..e sad, da je bio mel gibson, ko zna![]()

I to sto kazes!SINDI:heheheh..e sad, da je bio mel gibson, ko zna![]()
xpajamacax:pa to se pere bwe, ne luftira se![]()
MA ja bih zavirio, cisto da vidim na koju ga stranu pakujuchokolada:Ovde kod mene je letos doputovalo puno skota na neku fudbalsku utakmicu i razmileli su se po gradu u sve tim suknjama.Meni je to bilo smesno i nijednog trenutka nisam pozelela da im zavirim pod suknju.
![]()
Pisas, a ne skidas.Psihologue:ZENE koja je prednost suknje u odnosu na pantalone?
Psihologue:ZENE koja je prednost suknje u odnosu na pantalone?
geisha:pa bolje nam se luftira **** u suknji, a i plus kako bi reklamirali nase lepe noge kad bi nosili pantalone....![]()
BRAVO!chokolada:Mislim da ne bih dosla u iskusenje da muskarcu zavirim pod suknju jer mi smesno izgledaju u istoj. A i pogled na polni organ nekog levog tipa me uopste ne privlaci.![]()
![]()
Vise mi je seksi lep muski glas, ruke, pogled... Na to mogu da se napalim ali na sam neciji visuljak ispod suknje, ne!![]()
geisha:Zene ovde u Britaniji gledaju muskarcu pod suknju (kad nose one skotske karirane kiltove). Da li bi ste i vi, kad bi nasi muskarci na Balkanu poceli da nose suknje?![]()
geisha:Zene ovde u Britaniji gledaju muskarcu pod suknju (kad nose one skotske karirane kiltove). Da li bi ste i vi, kad bi nasi muskarci na Balkanu poceli da nose suknje?![]()
ma ja kontam da te suknjice nebi bile karirane vec karArane!nikodim:Gejsa ponovo jase.
Tesko da bi muskarci na Balkanu pristali da nose suknje, nebitan je dezen... Oni malobrojni bi uspesno sluzili za podsmehivanje a ne verujem da bi se bilo koja devojka usudila da u takvoj situaciji pogleda pod suknju... nekom kariranom macanu.