geisha
Aktivan član
- Poruka
- 1.976
Zene ovde u Britaniji gledaju muskarcu pod suknju (kad nose one skotske karirane kiltove). Da li bi ste i vi, kad bi nasi muskarci na Balkanu poceli da nose suknje? 

Mrzim kad mi se zavuce u nogavicu...Psihologue:@ WORM
Ja ih ni ovako ne nosim...
Naravno... u svakom slucaju cu uvek imati mesto gde cu moci okaciti ceger sa pijace.Psihologue:@ worm
Onda je suknjica pravo reshenje za tebe...
A, jeli Psihologue ti se sekiras da kad vide koliko si nadaren da ces imati previse obozavateljki? :wink:Psihologue:@ GEISHA
Nego neznam kako bi reshio drugi problem?....
Ma ne, placace kaznu za nepropisno parkiranje.geisha:A, jeli Psihologue ti se sekiras da kad vide koliko si nadaren da ces imati previse obozavateljki? :wink:
worm:Naravno... u svakom slucaju cu uvek imati mesto gde cu moci okaciti ceger sa pijace.
geisha:Zene ovde u Britaniji gledaju muskarcu pod suknju (kad nose one skotske karirane kiltove). Da li bi ste i vi, kad bi nasi muskarci na Balkanu poceli da nose suknje?![]()
pa to se pere bwe, ne luftira seGryphon:Kiltovi su odlicni, sve se luftira.
a di ti je to?HeBePoBaTaH_:Pa i ovde u Bg-u u Silicijumskoj postoji škotski kafić u kojem konobari nose kiltove, i to bez obzira na godišnje doba, tako da...otiđite i, koga interesuje neka viri kelnerima pod suknju, i javite kakve su bile reakcije. Uzajamne....
Pa to ne mozes znati ako nisi dosla u takvu situaciju.chokolada:Mislim da ne bih dosla u iskusenje da muskarcu zavirim pod suknju jer mi smesno izgledaju u istoj. A i pogled na polni organ nekog levog tipa me uopste ne privlaci.![]()
![]()
Vise mi je seksi lep muski glas, ruke, pogled... Na to mogu da se napalim ali na sam neciji visuljak ispod suknje, ne!![]()
Ovde kod mene je letos doputovalo puno skota na neku fudbalsku utakmicu i razmileli su se po gradu u sve tim suknjama.Gryphon:Pa to ne mozes znati ako nisi dosla u takvu situaciju.
Kao u filmu "What women want's"
heheheh..e sad, da je bio mel gibson, ko znachokolada:Ovde kod mene je letos doputovalo puno skota na neku fudbalsku utakmicu i razmileli su se po gradu u sve tim suknjama.Meni je to bilo smesno i nijednog trenutka nisam pozelela da im zavirim pod suknju.
![]()