spavach
Poznat
- Poruka
- 8.452
za zene preko 45 god..dal ste zavidne ko ova baba il ste se pomirile da dolaze mladje ljepse seksipilnije..dal vas nervira kad vidite mladju zgodniju, dal vas nervira sto je vase vrijeme proslo..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To da su žene zavidne je smislio neki muškarac i to impotentni...za zene preko 45 god..dal ste zavidne ko ova baba il ste se pomirile da dolaze mladje ljepse seksipilnije..dal vas nervira kad vidite mladju zgodniju, dal vas nervira sto je vase vrijeme proslo..
Čemu ovakva pitanja kad svi znamo odgovor.za zene preko 45 god..dal ste zavidne ko ova baba il ste se pomirile da dolaze mladje ljepse seksipilnije..dal vas nervira kad vidite mladju zgodniju, dal vas nervira sto je vase vrijeme proslo..
uopste me ne nervira..mada mi je drago da te podsjecam na muza..A da li tebe nervira što si postao smežuran, mlohav, dosadan, ćelav, ćorav, nemaštovit...
![]()
Seksualnog objekta ?To da su žene zavidne je smislio neki muškarac i to impotentni...
I da znaš: mi žene, kada pogledamo jedna drugu, tačno znamo od kakvog je materijala umešena ona druga i šta koja ima u glavi...Tačno znamo da procenimo koja žena koliko vredi...
e, to muškarci ne umeju, jer nemaju dar apotekarskog merenja u sebi...
Znači, kad žena ženu gleda, ona je procenjuje... ne zato što je ljubomorna, nego zato što njen mental ume to da radi...
Postoji samo jedan momenat u životu žena, a to je momenat kada silazi sa scene seksualnih objekata... ne zato što su došle mlađe, nego zato što se njoj
silazi sa te glupe scene gde se greškom našla...
kapiiiiišššš?
Muškarci uglavnom gledaju koliko neka žena može da ih uzbudi seksualno... posle dolazi sve ostalomuskarci gledaju koliko koja zena vrijedi...i tako vas mjerkamo..cisto ako nisi znala...meni je drago da ti nisi zavidna..sve ok..
Tako zamišljaš muževe?uopste me ne nervira..mada mi je drago da te podsjecam na muza..
Kako li ih ti zamišljaš kada sebe kategorišeš kao seksualni objekat ?Muškarci uglavnom gledaju koliko neka žena može da ih uzbudi seksualno... posle dolazi sve ostalo
Jasno je da žena ženu ne gleda tim očima... tako da ti ni ne razumeš zašto žena ženu gleda.
Tako zamišljaš muževe?
Baba u sebi komentariše " Bolje da si na leđa okačila tablu : TREBA MI HURAC, HITNO JE !za zene preko 45 god..dal ste zavidne ko ova baba il ste se pomirile da dolaze mladje ljepse seksipilnije..dal vas nervira kad vidite mladju zgodniju, dal vas nervira sto je vase vrijeme proslo..
Где долазе?dolaze mladje ljepse seksipilnije
Povraćalo mi se od njihovih porama izbušenih lica koja se keze na meneЊих не занимају млохави, полупани маторци као што ни нас нису занимали у њиховим годинама.
mnogo vam je lakse nego nama, tako da tišina, sva prava ste dobile, privilegije izgubile nistePostoje žene koje drže korak sa svojim godinama, samouverene i sigurne, bilo koja vrsta ljubomore za njih je strana...postoje i one druge, ali ih ne treba pominjati....postoje i muškarci kojima žene smetaju, iz milion razloga...kao i otvaraču ove teme...
Da me neko ovako uništi sa komentarom ugasio bih profil odmah.A da li tebe nervira što si postao smežuran, mlohav, dosadan, ćelav, ćorav, nemaštovit...
![]()
da, stvarno si dobar psiholog..mrzim zene ko onaj strumf Mrgud..Postoje žene koje drže korak sa svojim godinama, samouverene i sigurne, bilo koja vrsta ljubomore za njih je strana...postoje i one druge, ali ih ne treba pominjati....postoje i muškarci kojima žene smetaju, iz milion razloga...kao i otvaraču ove teme...
tako ona zamislja muskarce..kontam udata je za muskarca, ako nije sve ok..Tako zamišljaš muževe?