Slusaj, nemoj da vredjas, jer cemo drugacije da razgovaramo! Ja tebe nisam uvredio, vec izneo svoje misljenje, a to ocekujem i od tebe isto.
Ja nisam moderator na politici, ali me to ne sprecava da iznosim svoje misljenje, a ne treba ni tebe, ali bez vredjanja, vulgarizama i slicnih gluposti...
Odraz smo sopstvenog vaspitanja, ako ne, podseti se makar o kakvoj temi se ovde govori i uskladi svoj ton ka tome, valjda imas barem toliko svesti u sebi...?
Rodjace, ja ne znam dal si ti svestan sta govoris, pitam, a vec znam odgovor, jer kao i vecina nemislecih danas, izlazes neke deklamacije, proklamacije, bas kao svaka ovca u zalutalom stadu danasnjice.. Ako kazem da je geopolitika odnela primat nad pijetetom prema stvarnim zrtvama istorije - da: to su igre danasnjih politicara demagoga, a ti veruj u sta god hoces. Moje je da skinem veo sa ociju, da li ces nakon toga progledati - na tebi je.
To sto ti govoris je kao kad bi danas iz citog mira napali Hrvatsku, gadjali Zagreb, sravnili ga sa zemljom, stvorili reku izbeglica i rekli kao opravdanje: "Ovo vam je danas za Jasenovac"...Ili, recimo, bacili takticke nuklearke na "nase i njihovo" Kosovo uz reci: "Ovo vam je za pogrom Srba 2004." Da ne trosim reci vise, iz primera je sve jasno...Etoo, nema magle vise, nema smoga po gradovima, zagadjenja nema uopste, ma slobodno moze da se dise, od toga se danas najvise ne umire...

Al vaznije je "ratovati" s imaginarnim nacistima dok se prave zrtve minulih ratova prevrcu u grobu nad time kako danas njima manipulisu kurte i murte..