kaznićemo ih....nećemo im više yugo izvozitiVrijeme da Srbije uvede sankcije Americi.
neo vi kad sklopite mir sa Japanom javite se
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kaznićemo ih....nećemo im više yugo izvozitiVrijeme da Srbije uvede sankcije Americi.
Neće biti potrebno. Uništavaju oni sami sebe, ne treba im nitko sa strane. Samo problem za Srbiju je u tome što Carstva padaju uglavnom sporo i rijetko uz tresak.Vrijeme da Srbije uvede sankcije Americi.
Ako me sjećanje ne vara, Crna Gora je potpisala mir s Japanom prije nekih +/- 10 godina.kaznićemo ih....nećemo im više yugo izvoziti
neo vi kad sklopite mir sa Japanom javite se
nije izbor koji vodi ekonomskom i društvenom napretku nego u prekidanje puita ka EU i tihu izoolaciju ali je jedini častan izbor... time bi Srbija rekla radite šta hoćete ali mi to ne priznajemo i nikad nećemo priznati... zamisli šta bi vi uradili po pitanju Krajine da je situacija potrajala a Srbija imala podršku NATO pakta...Sada je već pitanje ima li Srbija snage i vremena za održavanje statusa quo, jer Zapad gadno pritišće. Uvjeren sam da SAD/EU neće zavrnuti Srbiji pipu do kraja, jer bio to bilo kontraproduktivno, ali unatoč tome srpska ekonomija može pretrpjeti veliku štetu, bude li se odlagalo i dalje usvajanje sporazuma o normalizaciji odnosa između Srbije i Kosova. Ima li Srbija dovoljno resursa i energije za čekati potpunu promjenu geopolitičke situacije. Kako i sam znaš, trenutno je Srbija čvrsto u obruču EU/NATO zemalja i teritorijalno daleko od Rusije. Može li Srbija sebi priuštiti opciju 2 i je li ona uopće realan izbor?
ok...samo sto godina je taj rat trajao...Mir između Crne Gore i Japana sklopljen je 2006. godine. Mislio da je to bilo nešto kasnije.
http://hnn.us/roundup/entries/26860.html
Je li takav izbor u općem interesu građana Srbije? Nisam baš siguran da bi mnogi žrtvovali sigurnost i budućnost svoje djece radi Kosova koje još od 1999. godine nije pod nadzorom institucija srpske države.nije izbor koji vodi ekonomskom i društvenom napretku nego u prekidanje puita ka EU i tihu izoolaciju ali je jedini častan izbor... time bi Srbija rekla radite šta hoćete ali mi to ne priznajemo i nikad nećemo priznati... zamisli šta bi vi uradili po pitanju Krajine da je situacija potrajala a Srbija imala podršku NATO pakta...
Drugi stogodišnji rat.ok...samo sto godina je taj rat trajao...
nek sprovedu referendum pa nek narod odluči Kosovo ili ekonomski rast na način na koji se to radi sad i eventualno članstvo u EU...trenutno većina ne veruje da je realno članstvo u EU u neko dogledno vreme i smatra da nije vredno odricati se Kosova zbog te šargarepe..a ekonomija se može uzdizati i bez zapada....Je li takav izbor u općem interesu građana Srbije? Nisam baš siguran da bi mnogi žrtvovali sigurnost i budućnost svoje djece radi Kosova koje još od 1999. godine nije pod nadzorom institucija srpskih vlasti.
Ne znam što bi se dogodilo s Hrvatskom da HV nije uspio uništiti "Krajinu" unutar 4 godine. Upitno je bi li danas uopće postojala hrvatska država.
To si dobro napisao. Neka građani odluče sami na referendumu. Nakon toga ne mogu nikoga kriviti ne budu li stvari išle po njih kako su zamislili. To je najbolja opcija. Ako žele zadržati Kosovo, to automatski znači da su spremni na inflaciju, slabljenje životnog standarda pa čak i siromaštvo, izolaciju i sve ostalo. Tako bi bila mirna i vlast u Srbiji.nek sprovedu referendum pa nek narod odluči Kosovo ili ekonomski rast na način na koji se to radi sad i eventualno članstvo u EU...trenutno većina ne veruje da je realno članstvo u EU u neko dogledno vreme i smatra da nije vredno odricati se Kosova zbog te šargarepe..a ekonomija se može uzdizati i bez zapada....
vidi biće to udar na ekonomiju jer će verovatno doći do povlačenja zapadnog kapitala koji je doveden za vreme AV...ali neće to biti izolacija kakvu smo imali devedesetih..više neki tihi bojkot.....nešto što se može preživeti i izaći iz toga posle par godina ekonomski jači to jest nezavisniji ako se pametno upravlja zemljom...ovaj trenutni model ekonomskog rasta ionako nije održiv jer se zasniva na zaduživanju i davanju ogromnih subvencija zapadnim firmama da otvaraju fabrike za motanje kablova...To si dobro napisao. Neka građani odluče sami na referendumu. Nakon toga ne mogu nikoga kriviti ne budu li stvari išle po njih kako su zamislili. To je najbolja opcija. Ako žele zadržati Kosovo, to automatski znači da su spremni na inflaciju, slabljenje životnog standarda pa čak i siromaštvo, izolaciju i sve ostalo. Tako bi bila mirna i vlast u Srbiji.
Nije ni to problem ali molio bih vas da zaštitite hrvatsku manjinu u Crnoj Gori ! https://likemetkovic.hr/portal/zani...i-pravoslavci-u-crnogorskome-dijelu-sandzaka/Kad bude Srbija opet bude izolovana pod svjetskim sankcijama, mi Crna Gora ćemo bit tu da primimo sve dobronamjerne Srbijance crnogorskog porijekla koji žele da žive slobodni u CG.
Ovakva srbijanska politika ne može da opstane bez trvenja i sukoba!ne vjerujem baš zbog tog razloga,da Politika želi organizirati referendum o takvom pitanjunek sprovedu referendum pa nek narod odluči Kosovo ili ekonomski rast na način na koji se to radi sad i eventualno članstvo u EU...trenutno većina ne veruje da je realno članstvo u EU u neko dogledno vreme i smatra da nije vredno odricati se Kosova zbog te šargarepe..a ekonomija se može uzdizati i bez zapada....
Kad bude Srbija opet bude izolovana pod svjetskim sankcijama, mi Crna Gora ćemo bit tu da primimo sve dobronamjerne Srbijance crnogorskog porijekla koji žele da žive slobodni u CG.
“Najveća amreička vojna baza”. Veća od Ramštajna?Ako bi država Srbija proglasila okupaciju Kosova to bi značilo da se politika države i svake nove vlade menja u smislu da oslobađanje okupirane teritorije postaje državni prioritet sve ostalo treba da bude podređeno tom cilju.To bi možda i imalo nekog smisla da se na tom Kosovu ne nalazi najveća američka vojna baza u Evropi Bondstil a ovako nema nekog preteranog smisla novi rat sa NATO paktom to znaju i Zavetnici ali njihovo glasačko telo uglavnom nema veze sa mozgom pa im prodaju te jeftine populističke forice samo zbog glasova jer lepo zvuči uzvišen cilj oslobađanje okupirane teritorije i još svete srpske zemlje Obilić,car Laraz i ceo taj rad...
Šta je to “srbijanska politika”? Ko su ti “Srbijanci”?Ovakva srbijanska politika ne može da opstane bez trvenja i sukoba!ne vjerujem baš zbog tog razloga,da Politika želi organizirati referendum o takvom pitanju
Šta je to “srbijanska politika”? Ko su ti “Srbijanci”?
To je "igrala se deca" politika. Neozbiljni političari koji pričaju bajke koje lepo zvuče kako bi se naivni ljudi ložili a bez ikakvog konkretnog pokrića. Cilj je pretpostavljam da se vruć krompir nemoguće situacije ostavi deci i njihovoj deci kao teret?Zanima me - kako bi proglašenje okupacije Kosova, promijenilo rečenu situaciju. Taj mi dio nije jasan. Znači, srpske vlasti izglasaju okupaciju i onda odjednom nema više albanske vlasti na Kosovu??! Taj dio zbunjuje, osobito dio gdje rečena stranka tvrdi da je proglašenje okupacije jedini način da se zaštite državni i nacionalni interesi, uključujući tu i sigurnost srpskog naroda na Kosovu. Kako to politički proglas Beograda štiti Srbe na Kosovu? Ima li netko objašnjenje? Baš me zanima. Hvala.
Pa takvih je u Srbiji najmanje 5 miliona.
Nema mesta za sve nas u CG a ako bi i dosli Crna Gora bi postala momentalno vecinski totalno srpska drzava.
Tu smo sansu ispustili 1999. A bilo bi kul da se desilo.Mica da trazi da se odigra novi boj na Kosovu iz 1389.
Ekonomski razvoj ili odbrana Kosova je zapravo lažna dilema koja se, nažalost, često plasira u svim medijima bili oni Vučićevi ili opozicioni. U stvarnosti, situacija je zapravo potpuno obrnuta. Vidi na primer, susednu Bugarsku ili Rumunju. Oni već duže od 30 godina vode potpunu pro zapadnu politiku, pri tome nisu imali ni rat ni sankcije, a od 2007 su članice EU. I standard im je neznatno bolji od srpskog. Bosna je još gora od Srbije iako je gotovo pod direktnom kontrolom EU birokrata. Tako da nema razloga da mislimo da bi Srbija bilo kakav ekonomski napredak učinila kad bi se potpuno pokorila svim zahtevima zapada, čak i da uđemo u EU. U koju, inače, nema apsolutno nikakve šanse da uđemo sve i da priznamo Kosovo.nek sprovedu referendum pa nek narod odluči Kosovo ili ekonomski rast na način na koji se to radi sad i eventualno članstvo u EU...trenutno većina ne veruje da je realno članstvo u EU u neko dogledno vreme i smatra da nije vredno odricati se Kosova zbog te šargarepe..a ekonomija se može uzdizati i bez zapada....