Zavetnici o akcizama, Dveri o neradnoj nedelji....dok se izdaje Srbija...Slučaj lažne tzv "srpske", a ustvari UdBiA-ške desnice...

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
26.464
...

Jedna autorska...

Dakle vec je simptomaticno i sad vec odavno vidljivo da i tzv Zavetnici i tzv Dveri prerastaju u sindrom Šešelja...lazni desnicari i lazni nacionalisti...
Jasno kao dan da ih je kreirala sluzba...UDB(I)A koja je podruznica CIA-e i Mi6-a

U danima kad AV oberucke predaje Kosovo, kad potpisuje deklaracije protivu Rusije, proglasava Ruse zlocincima, salje oruzje NATO Ukrima, kad izdaje Srbe u BiH, one na Kosovu davno otpisao i prepisao Velikoj Albaniji...

Sta radi tzv "stpska" desnica?

Zavetnici trkeljaju o akcizama...
Dveri o neradnoj nedelji...

Jad i beda tzv "patriotske" scene...
UDBA je pregazila patriotizam u Srba..

...

Poslednja izmena od moderatora:
...

Jedna autorska...

Dakle vec je simptomaticno i sad vec odavno vidljivo da i tzv Zavetnici i tzv Dveri prerastaju u sindrom Šešelja...lazni desnicari i lazni nacionalisti...
Jasno kao dan da ih je kreirala sluzba...UDB(I)A koja je podruznica CIA-e i Mi6-a

U danima kad AVtihrist oberucke predaje Kosovo, kad potpisuje deklaracije protivu Rusije, proglasava Ruse zlocincima, salje oruzje NATO Ukrima, kad izdaje Srbe u BiH, one na Kosovu davno otpisao i prepisao Velikoj Albaniji...

...
Za 30 godina ostace udba, a onda ce da ih pregaze

...

Jedna autorska...

Ti si to tek sad shvatio? Jedino si promašio finansijere. Finansiraju ih Rusi. Zavetnici to i sami priznaju.

Ako neces da se nerviras onda ces da budes takva kulirana tzv opozicija.
Ja licno mislim da nije fer da se glupost I debilizam naroda koji nerviraju svakog entuzijastu pretvaraju u razlog za kuliranje , a za to je najvise krivo vaspitanje.
Umesto da su ovde normalni , prosecni , iskreni I nelopovi treba biti otvoren prema objektivnosti I onda nema velikih ocekivanja I kuliranja..

Sta ce debil nego da se pravi da je genije I sakriva svoju debilnost a I ostali hendikepi , kad je srpsko drustvo netolerantno pa se gleda da se nadje bilo koji argument za ruganje I omalovazavanje drugog.

Treba biti spreman za pljuvacinu od kad se rodis , gangovanje , ali onda nece nestati razumevanja prema glupim zlim , alavim pacovima koji su istovremeno postenjacine heroji I ljudine.....
Sve je to igra razlicitih nivoa svesnosti a spremnih na lazi I nasilje.
Lider to mora da prebrodi.

...

Jedna autorska...

U danima kad AVtihrist oberucke predaje Kosovo, kad potpisuje deklaracije protivu Rusije, proglasava Ruse zlocincima, salje oruzje NATO Ukrima, kad izdaje Srbe u BiH, one na Kosovu davno otpisao i prepisao Velikoj Albaniji...

...

Da, između levih pozicija i još levljih, prave desne pozicije su ove najlevlje... Genijalnost srpskog patriote.

Ti si to tek sad shvatio? Jedino si promašio finansijere. Finansiraju ih Rusi. Zavetnici to i sami priznaju.

Ma to je maskarada...kojom se kite jer znaju da je stanovnistvo tj glasacko telo prorusko..

To isto kao sto je Vucic dovodio Dugina, a svo vreme je i tad i sada Vucic igrac Zapada tj Mi6-a i CIA-e...
Isto tako Šešelj i slicni šatro rusofili...

Pa zasto su onda svi oni precutali Vucicevu epizodu iz Atine...gde je prozvao Rusiju...

Dakle SVI I POZICIJA I TZV OPOZICIJA KOD NAS SU POD KONTROLOM ZAPADA !!!

Sve ostalo je maskarada jer svi oni pa i Hil znaju da je Srbija 85% proruska...i da otvorena antiruska prica nema sanse...
Pa onda kao sve te udbaske stranke šatro Srbuju i Rusuju a rade za Zapad...

...

Stvari sa Dverima i Zavetnicima stoje tako da su skontali kako mnogo ljudi baš i ne zanima mnogo priča o Kosovu, ali ih itekako zanima recimo kako će i s kojim parama sad spremiti decu za školu. Razumeli su i da je mnogima jasno da od rusovanja nema neke vajde, ustvari od ruskih vojnih avantura sve više imamo štetu jer je sve poskupelo u poslednje dve godine.
Izbori se bliže i ako se ne budu bavili životnim problemima neće preći cenzus, a onda džaba ruska lova u partijskoj kasi. Ako ne uđu u skupštinu presahnuće i to jer zašto bi ih Rus plaćao kad ne mogu ništa da proguraju.
Zato će se u budućnosti više baviti narodnim mukama, a ne zbog Cia i MI6 koje baš zabole za naš standard.

Zavetnica nakon porodiljskog bira lagane teme a i Kosovo je donekle utihnulo. Dverjani su nakon što je Rusija više puta podržala Vučića a ispljuvala proteste baš spustili loptu. Suština je da cela opozicija ima šanse samo na beogradskim izborima pa očekujte da će gradjanisti i nacionalisti više da se bave lokalom i ekonomijom. Pitanja spoljne politike su teren gde će Vučić još dugo dominirati i tu je realno maher u poredjenju sa opozicijom. Dok bukvalno zapad i Rusija ratuju Vučić je održao podršku obe strane. To Boško i Pavle Grbović ne bi umeli.

Back