Zavestanje

ma uskrsnuce i reinkarnacija je jedno te isto , samo drugacije upakovano.
Definitivno postoji taj trip, ali sta ako ja dam nekom srce mozda posle ne mogu ponovo da se rodim.

one4me:
Za tu E-mail razmenu ja prilazem, dobrovoljno, najzdravije sto imam. Unutasnje polne organe, rabljene doduse, 2x po 9 meseci i malo kad se omaklo. Mozak znam da niko nece hteti, makar i platila da ga nose, a ostalo.....sta kome treba, nek se javi.

Salim se. Ideja zavestanja uopste nije losa. Gde se to radi? I kako? A krvcu dajem redovito. Jednom u 4 meseca. Al oni vise ne daju sendvice. Neke bonzite i sl, a sendvici su im bili najbolji na svetu.

ja mislim da jedan prosečan srbin to sazna tek kad umre - a možda ni tad :lol:

da to je prava stvar....i mislio se ja da uradim...al nem pojma ni gde ni kako...chuo sam da postoji al ne znam neke detalje...dal tu neq karticu morash da nosish sa sobom il neshto...ako morash onda trt...mislim ne bi je nosio...i ovako ima previshe tako nekih obaveznih sr.anja koja uvek zaboravljam...godine majq mu...izlapi chovek...e al vrh je chin...mislim imal shta plemenitije?...dobro ima da recimo dash sad organ...al to ne dolazi u obzir....

loop:
Sta mislite o tome da zavestate svoje organe u slucaju da ne daj boze izgubite zivot mlad i pravi.
Jeste gloopa (citaj morbidna) tema ali da li ste ikad o tome razmisljali, da li je to po vama ispravno?

Nisam nešto razmišljala o tome,ali zaveštala bih organe,što ne bih,mislim isto mi je,ono ako mi se nešto desi,svejedno će propasti,a ovako bi bar nekome pomogli................:roll:

Upravo tako..Nisam ni ja razmishljao o tome, ali why not, ionako mi nece trebati posle...

Interesantno koliko samozivih i gnevnih ljudi ima na ovom forumu...Chitam odgovore i ne verujem da u odrichnom nisu mogli da napishu samo "Ne bih" i sl., nego je odgovor morao da bude:"Nedam", "Bezi bre" i dr.... Bedak detinjstvo?

verovatno, i to rezultiralo za mozak paralisucim strahom od smrti.

Evo, kako se to zove na psiholoskom? Ima li neka-fobija za to? (mora da ima...thiii, sto sam neobrazovana... bruka!)

Back