Завео ћеркину другарицу, па је терао на проституцију

Sensei

Master
Moderator
Poruka
81.872
Више јавно тужилаштво у Београду подигло је оптужницу против тројице мушкараца којом их терети да су злоупотребом поверења и тешких материјалних прилика, од фебруара до 10. јуна ове године, врбовали 20-годишњу девојку да се бави проституцијом. Оптужницом, која је предата Вишем суду у Београду на одлуку о потврђивању, Саша С. (46), Љубомир Ђ. (29) и Данијел П. (25) терете се за кривично дело трговина људима у саизвршилаштву, за које је запрећена казна затвора од три до 12 година.

https://www.politika.rs/scc/clanak/643020/Zaveo-cerkinu-drugaricu-pa-je-terao-na-prostituciju
1731194019670.png

Према наводима оптужнице, осумњичени су од фебруара до јуна ове године, по претходном договору, са јасно подељеним улогама, врбовали оштећену девојку, превозили је и предавали у циљу вршења проституције. Такође, користили су тешке услове у којима је живела и њено емоционално стање, а циљ им је био да на незаконит начин стекну новац.

– Саша С. је, како се сумња, најпре ступио у емотивну везу са оштећеном која је била другарица његове ћерке, а потом искористио њено емоционално стање и симулацију њихове везе. Применом силе и претњама код оштећене девојке је стварао осећање страха и емогућности самосталног одлучивања, па ју је са другом двојицом окривљених приморавао на проституцију – саопштило је Више јавно тужилаштво у Београду.

Окривљени Саша С. је, како се сумња, свог зета Љубомира Ђ. ангажовао да на интернету оглашава пружање сексуалних услуга, док је његов сестрић Данијел П. превозио оштећену и предавао је клијентима.

У случају неслагања или незадовољства оштећене са постављеним правилима понашања или уколико би помислио да их она избегава, а у циљу даље експлоатације, Саша С. је претио оштећеној и тукао је. На тај начин ју је, како се сумња, држао под контролом и у страху да се слободно креће и самостално доноси одлуке.

Новац од пружања сексуалних услуга оштећена је одмах предавала Саши С. који је један део давао члановима породице које је тим новцем издржавао, а остатак пара трошио је на коцкање. Део новца је предавао другој двојици окривљених, а оштећеној је давао само за егзистенцијалне потребе, често је остављајући и без новца.

Окривљени Саша С. је, како се сумња, свог зета Љубомира Ђ. ангажовао да на интернету оглашава пружање сексуалних услуга, док је његов сестрић Данијел П. превозио оштећену и предавао је клијентима.
porodičan biznis

Izvuce se cerka...

Jesam li ja vama pricao o tome sta rade srednjoskolke u BG?
Dodju one pozerke, mlade, ne znam tacno , ne mogu da procenim, ali mozda 1, 2 srednje..i sad su one velike, hoce da popiju pice sa nabildovanim momcima, ekipom krimosa , uteruju dugove po BG...
E sad ja slucajno prolazim pored Moskve, idem na probu hora, i zovnu me momci na pice , nisu me neki od njih odavno videli...Hajde imam 1h, ne moram stalno da pijem pice u klubu hora , jurim zenskice, mogu i za poznanike da odvojim vremena...

I sede njih 5,6, ili mozda i vise, bio je jos jedan sto...i dolaze klinkice, srednja skola , sve sretne sto ce neko da ih vidi kako piju pice u Moskvi, sa tim nabildovanim tipovima...mozda je samo moj poznanik tu bio ono nebilder nego razbijac, znate ono brz, zilav apolon,
Cucure tu klinkice, i ovi momci ih pozovu u stan da se malo provedu, one rado pristaju , moj drugar pita , da povedemo i njega...klinkice pita, ne pita drugare...one , i njega i njega..
I sve to izgleda kao male lujkice, ali uopste nije tako...

Posle nekog vremena sretnemo se opet i pitam ja dok sedimo , opet u Moskvi , opet slicno vreme, i prica on , naravno otisli , dve bile nevine, neckale se do prvih samara, posle mora , sta ce, doslo vreme..
Ali poenta je sta se desava to vece...prilaze tri drugarice nasem stolu , od kojih je jedna od one veceri ...napricala kako se super provela i podvodi drugarice iz odelenja, koje takodje hoce da budu vidjene sa momcima iz Moskve, i da se super provedu, ali ne znaju nista o samarima i o seksu...
Bukvalno ih navlaci , i izvuce se na kraju , a ostavi ove dve drugarice s nama u drustvu..
Verovatno obe nevine...Pita me poznanik, hocemo li ove, ali one pojma nemaju o cemu se radi , namestene su...
Neka...ostace dok ne dodju ostali , pa ce opet u stan kod nekog i tako svako vece...kad su slobodni od tog njihovog posla uterivanja dugova..

Malo ce da placu , tri dana im treba da se priberu i posle ce isto drugaricama iz odelenja da pricaju kako je bilo super i sad su one in , jake ribe pa im vise ne treba Moskva za promociju..

Skoro sam video na bus stanici kako klinkica nagovara drugu klinkicu dok cekaju tri momka u kolima da odu da se malo vacare i ljube sa njima, a ova nece i kaze jasno i glasno da je nevina i nece seks, a drugarica joj kaze, ma nece , dobri su momci , samo zezanje...i na kraju su usle u kola...

Back