Заузуети мушкарци vs слободни

fanstebre

Veoma poznat
Poruka
10.540
Даме, ко вас више привлачи ? Питање је реторичко само ме занима ваш субјективни разлог, а научни разлог каже да жене осете свеже феромоне друге жене на мушкарцу и да се ту прави хемијски коктел који заузете мушкарце чини привлачнијим. Такод да ето парадокс је да ће мушшкарци више шанси за секс код других жена добити тек кад имају секс са једном

Podsvesno mnoge žene vole ono što ne vole.
Možda one koje ne znaju šta žele. Kao i muškarci. Ja znam šta želim a šta ne želim. Šokira me to što kada žena kaže da je ne interesuju oženjeni muškarci odmah bude demantovana. Bože, gledajte svoje supruge, nemojte da vas pogađa što niste poželjni kod nekih slobodnih devojaka.

Možda one koje ne znaju šta žele. Kao i muškarci. Ja znam šta želim a šta ne želim. Šokira me to što kada žena kaže da je ne interesuju oženjeni muškarci odmah bude demantovana. Bože, gledajte svoje supruge, nemojte da vas pogađa što niste poželjni kod nekih slobodnih devojaka.
Nije stvar u tome sta zele... Podvesno ih radi nesto sasvim drugo.
Zene su emotivna bica.

Nase supruge ne idu na sex forume.
Zena kad se ostvari nista joj vise nije potrebno.
Zato udate zene skoro nikada ne varaju dok je kod muskaraca drugacije.

Nije stvar u tome sta zele... Podvesno ih radi nesto sasvim drugo.
Zene su emotivna bica.
Ne pričaš logično uopšte. A muškarci su takođe emotivni. Nisu roboti. Ljudska rasa je celokupno emotivna. Pored toga, neće ženu podsvest naterati da vara. Glupost. Ne ide to tako. Osoba će da vara svesno i zato što to želi. I onda kada bude uhvaćen ili uhvaćena u varanju će da se izvinjava partneru ne zato što im je žao. Već zato što su uhvaćeni. Ljudi koji varaju su posebna sorta. I muškarci i žene. Najgori ljudi. Varaju sami sebe a kamoli druge.

Даме, ко вас више привлачи ? Питање је реторичко само ме занима ваш субјективни разлог, а научни разлог каже да жене осете свеже феромоне друге жене на мушкарцу и да се ту прави хемијски коктел који заузете мушкарце чини привлачнијим. Такод да ето парадокс је да ће мушшкарци више шанси за секс код других жена добити тек кад имају секс са једном
Taj bi me hemijski koktel potpuno ohladio realno🥶💀

A to zauzetim ljudima na čelu piše da su zauzeti :lol: ?

Ne pričaš logično uopšte. A muškarci su takođe emotivni. Nisu roboti. Ljudska rasa je celokupno emotivna. Pored toga, neće ženu podsvest naterati da vara. Glupost. Ne ide to tako. Osoba će da vara svesno i zato što to želi. I onda kada bude uhvaćen ili uhvaćena u varanju će da se izvinjava partneru ne zato što im je žao. Već zato što su uhvaćeni. Ljudi koji varaju su posebna sorta. I muškarci i žene. Najgori ljudi. Varaju sami sebe a kamoli druge.
Ima logike. Samo kazem da su udate zene ili jako glupe da bi varale ili zadovoljne.
Zena i ako prevari, uskoro ce se razvesti. Cim je ona samosvesna da vara, gotovo je to.
Kod zena je prevara daleko komplikovanija. One sigurno mnogo teze varaju.
Kad to rade postoji debeli razlog. Ima izuzetaka naravno.

Tesko je naci zadovoljnu zenu koja ce prevariti muza. A muzevi 90% bi to uradili.

Da li su losi ljudi.. moguce. Medjutim ni jedan muz ne vara sa idejom da ce zena saznati. Ne vara on da povredi. Vec mucno trpi grizu savesti. Ne mora da znaci da je i los.

Ne pričaš logično uopšte. A muškarci su takođe emotivni.
Naravno ♥️🌹
Nisu roboti. Ljudska rasa je celokupno emotivna. Pored toga, neće ženu podsvest naterati da vara. Glupost. Ne ide to tako. Osoba će da vara svesno i zato što to želi. I onda kada bude uhvaćen ili uhvaćena u varanju će da se izvinjava partneru ne zato što im je žao. Već zato što su uhvaćeni. Ljudi koji varaju su posebna sorta. I muškarci i žene. Najgori ljudi. Varaju sami sebe a kamoli druge.
💪

Back