Zauzimaju prelaze na sjeveru Kosova!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nećeš, a neću ni ja .

Mislim da je besmislena dalja diskusija i na ovu i na slične teme...napravila bih paralelu i ovde kao i u realnom životu : ovde su sve teme preuzeli mnogobrojni klonjovi poremećene šolje isto kao i upravljanje državom poremećene ličnosti...tuga.

svuda me vidis. strefice te mozdani udar. i na ovoj temi progonis, ti si definitivno psihicki gotova,
ti ces biti prvi stvor na planeti, koji je zbog foruma i nevidljivih ljudi iza avatara i nickova presvisao .:bye:

Nasa prava opcija u ovom trenutku je upucivnaje specijalnih jedinica vojske i policije Srbije ALI U CIVILU U zubin potok i mitrovicu i u slucaju nove agresije potpuna eliminacija i unistenje siptarske specijalne jedinice ROSU.

Tadic da prica kako je za mir protiv rata a vojska i policija da roka siptarske teroriste.

Tako bih ja radio...

A mozda se to vec i desava, samo mi nismo inforimisani ;) ...

da, samo sto oni koji su se saglasili nisu to radili u nase ime..

Говорим о држави Србији, пошто се de facto сагласила са формирањем "државе" Косово, Срби на северу су испали одметници, шта сада?
И како ће им помоћи Тадић, Цветковић, стефановић и остали?
Зато и ћуте, зато се Тадић не оглашава, а ови што причају причају глупости, углавном само да треба остати миран... Па наравно, кад сте продали све, баш вас брига, они тамо нека мирно глуме глинене голубове...

Ovaj je bas nepristrasan. :roll:

Koliko li ga Albanic placaju?

Fejt pozdravio akciju
Međunarodni civilni posrednik za Kosovo Piter Fejt pozdravio je akciju zauzimanja prelaza Brnjak i Jarinje koju su izveli kosovski specijalci.
"Vlada Kosova, kao vlada jedne suverene međunarodno priznate države, ima pravo da preduzme mere kako bi uspostavila vlast na celoj teritoriji zemlje", rekao je Fejtov portparol Endi Mekgafi.

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/267993/Tadic-Srbija-nece-ratovati

Svidjalo se to nekima ili ne, u ovoj recenici se ne moze pronaci nista sto bi provociralo bilo koga. Zamislite samo da procitate ovo a da ne znate o kojoj se drzavi radi, niko se ne bi zacudio zbog te vesti.

svuda me vidis. strefice te mozdani udar. i na ovoj temi progonis, ti si definitivno psihicki gotova,
ti ces biti prvi stvor na planeti, koji je zbog foruma i nevidljivih ljudi iza avatara i nickova presvisao .:bye:

nema ko da te progoni ti si zaista psihicki poremecena bolesna osoba ja ti to iskreno govorim.

mrzis sve srpsko a volis sve antisrpsko .

malodusna si kukavica si jednostavno ja ne vidim nijednu kvalitetnu ljudsku osobinu u tebi.

zato i imam takvo misljenje o tebi da si psihicki bolesnik jer ne moze covek da bude uvek protiv sopstvenog naroda osim ako nije psihicki oboleo ili jako zao.

Da su hteli ozboljno da zastite Srbe sa severa Kosmeta imali su mali milion nacina .. Neko je pisao o merema prosle vlade .. ja o otvaranju Ruske baze u Nisu i na Kopaoniku ... Da je makar delic toga urdjen do ovoga danas ne bi ni doslo ...

siptari u oklopnim kolima ??? KFOR sa helikopterima ??

khost2011.jpg

helicopter-crash.jpg

nema ko da te progoni ti si zaista psihicki poremecena bolesna osoba ja ti to iskreno govorim.

malodusna si kukavica si jednostavno ja ne vidim nijednu kvalitetnu ljudsku osobinu u tebi.

zato i imam takvo misljenje o tebi da si psihicki bolesnik jer ne moze covek da bude uvek protiv sopstvenog naroda osim ako nije psihicki oboleo ili jako zao.

Generale,pa ne postoji Shojo na ovom forumu da bi se tebi dopadala ili ne.

O'ladi malo.

ma da, vristis kao neka poludela zenturacha, sa mora, nastavi da ladis jaja tamo i ne proseravaj se o srpstvu i o kretanju u boj, folirantu jedan.
sto ne krenes nazad u svoju Srbiju odmah sad da branis Kosovo? ja sam zena, moze mi se da budem kukavica, gde si ti, ybem li ti misha tog folirantskog?

psovka je gnusnija u stvari , ali nema smisla.da budem eksplicitna, .jasno ti je sta sam ti napisala. ;)

Poslednja izmena:
E ako treba fotelje da se zauzimaju tu ni NATO, Amerika, Rusija, Kina, Izrael da se udruže zajedno neće ih pobediti!:per::per::per::hahaha::hahaha::hahaha:

А и мора се признати да је ова екипа око Тадије увела Србију у политичку извесност и сигурност.
На пример, упркос овој ситуацији на КиМ извесно је да рата неће бити, из простог разлога што после акција Тадије и Шунатовца Србија и нема чиме да ратује.
И то је ето огроман допринос стабилности Балкана...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back