opsceni općitelj
Domaćin
- Poruka
- 4.090
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
pa on ce da se detonira, takav je plan...
Udatrit će traktorom u Istočnu kapiju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
pa on ce da se detonira, takav je plan...
Nećeš, a neću ni ja .
Mislim da je besmislena dalja diskusija i na ovu i na slične teme...napravila bih paralelu i ovde kao i u realnom životu : ovde su sve teme preuzeli mnogobrojni klonjovi poremećene šolje isto kao i upravljanje državom poremećene ličnosti...tuga.

Nasa prava opcija u ovom trenutku je upucivnaje specijalnih jedinica vojske i policije Srbije ALI U CIVILU U zubin potok i mitrovicu i u slucaju nove agresije potpuna eliminacija i unistenje siptarske specijalne jedinice ROSU.
Tadic da prica kako je za mir protiv rata a vojska i policija da roka siptarske teroriste.
Tako bih ja radio...
Где где?

da, samo sto oni koji su se saglasili nisu to radili u nase ime..
:LOL:
Potukao si ih, Tihi moj dragi!![]()
![]()
Mislim da te vec treba odlikovati.

Ovaj je bas nepristrasan.
Koliko li ga Albanic placaju?
Fejt pozdravio akciju
Međunarodni civilni posrednik za Kosovo Piter Fejt pozdravio je akciju zauzimanja prelaza Brnjak i Jarinje koju su izveli kosovski specijalci.
"Vlada Kosova, kao vlada jedne suverene međunarodno priznate države, ima pravo da preduzme mere kako bi uspostavila vlast na celoj teritoriji zemlje", rekao je Fejtov portparol Endi Mekgafi.
http://www.blic.rs/Vesti/Politika/267993/Tadic-Srbija-nece-ratovati
rodi mu milijardu jugovića, zajedno možete vladati galaksijom!![]()
Svidjalo se to nekima ili ne, u ovoj recenici se ne moze pronaci nista sto bi provociralo bilo koga. Zamislite samo da procitate ovo a da ne znate o kojoj se drzavi radi, niko se ne bi zacudio zbog te vesti.
svuda me vidis. strefice te mozdani udar. i na ovoj temi progonis, ti si definitivno psihicki gotova,
ti ces biti prvi stvor na planeti, koji je zbog foruma i nevidljivih ljudi iza avatara i nickova presvisao .![]()
trebalo je iskoristiti priliku i zauzeti nesto sto je njima vazno
pa posle neka kukaju

Проблем је што ово није у складу са резолуцијом 1244Svidjalo se to nekima ili ne, u ovoj recenici se ne moze pronaci nista sto bi provociralo bilo koga. Zamislite samo da procitate ovo a da ne znate o kojoj se drzavi radi, niko se ne bi zacudio zbog te vesti.
)))))))ima nesto na teletekstu...
Čekaj, ti misliš Šutanovac nešto da zauzima, Tadić naređuje...![]()
nema ko da te progoni ti si zaista psihicki poremecena bolesna osoba ja ti to iskreno govorim.
mrzis sve srpsko a volis sve antisrpsko .
malodusna si kukavica si jednostavno ja ne vidim nijednu kvalitetnu ljudsku osobinu u tebi.
Немој тако, показали су се врло успешним у заузимању фотеља...

nema ko da te progoni ti si zaista psihicki poremecena bolesna osoba ja ti to iskreno govorim.
malodusna si kukavica si jednostavno ja ne vidim nijednu kvalitetnu ljudsku osobinu u tebi.
zato i imam takvo misljenje o tebi da si psihicki bolesnik jer ne moze covek da bude uvek protiv sopstvenog naroda osim ako nije psihicki oboleo ili jako zao.
Ali znam o cemu se radi.
E ako treba fotelje da se zauzimaju tu ni NATO, Amerika, Rusija, Kina, Izrael da se udruže zajedno neće ih pobediti!![]()