snoshaj efendija
Elita
- Poruka
- 19.457
hanibaI77:pa sinoc sam se uclanila,novi nalog sam otvorila
Uradila si generalnu i resetovala sat za kilometrazu?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hanibaI77:pa sinoc sam se uclanila,novi nalog sam otvorila
Ima u tome necega naravno...Poneke znaju da pokazu i koliko su ocajnicki same pa se namecu a da toga nisu ni svesne...Mada mislim da kadgod sam sama zaista delujem kao "ne prilazi ujedam" valjda jer sam povredjena...E kad to prodje i dopustim nekom da mi se udvara znam da i zbog jedne Sms poruke idem ulicom kao da sam zena od gradonacelnika...I onda prosto takvim zadovoljstvom privlacim...Ne kaze se dzabe u jednoj knjizi..."Izadjite na ulicu nasmejani svi ce se zaljubiti u vas"VesticaBG:Zasto nas uvek vise tipova startuje kada smo zauzete, a kada smo same nigde nikoga...
E ovo je moja situacija...
Sada kada sam tako usamljena nikako da sretnem nekoga da razbije moju monotoniju.
Kada sam bila zauzeta, nisam mogla da se odbranim...
Mozda su srecno zauzete devojke samouverene i zadovoljne pa zrace pozitivnom energijom, a same deluju nezadovoljno...
A valjda i te same moraju nekad da nadju deckica, mislim, i ove zauzete su nekad bile same...
???
one4me:Ebote, Sindi, ti ko da si bila udata za mog muza. Samo, ja sam to gajila koju godinu vise. Sad mi bas prija to sto sam sama. Decu gajim cele godine, a cvece cu da pocnem na prolece. Kad ozeleni dvoriste.
Gazdarica:Posto je vec ispisano ono sto bih i ja rekla, samo da kazem da moj bivsi ima druga koji iskljucivo startuje trudnice... :shock:
Svakakvih nas ima..
sada sam se i ja rastužila, mada to naravno nije bitnoSINDI:u stvari , takve mi stvari kaze, kakve ja ne bih mogla ni da smislim...posle se stidim, zbog njega:-(
one4me:Nama je sad ok. 10 godina smo bili zajedno. Poslednje dve su bile katastrofalne. Sad kad nas vide zajedno (a cesto smo zajedno) pitaju sto smo uopste razilazili. E da sam znala, ranije bih ja to. Lepo se druzimo sa sve decom, pricamo kako nikad nismo, izlazimo jedno drugom u susret za mnoge stvari. Nekako smo se precutno sporaumeli da ne pricamo ko je kome sta i kad uradio ili rekao. Bi sta bi, ajmo dalje.
VesticaBG:Zasto nas uvek vise tipova startuje kada smo zauzete, a kada smo same nigde nikoga...
Mozda su srecno zauzete devojke samouverene i zadovoljne pa zrace pozitivnom energijom, a same deluju nezadovoljno...
Mila, to ne znaci da ne mozes ponekad da se pocastis porcijom pasulja... 8-)SINDI:ja cu da gajim decu i cvece
do daljnjeg8-)
Gazdarica:Posto je vec ispisano ono sto bih i ja rekla, samo da kazem da moj bivsi ima druga koji iskljucivo startuje trudnice... :shock:
Svakakvih nas ima..
Gazdarica:Mila, to ne znaci da ne mozes ponekad da se pocastis porcijom pasulja... 8-)
Znas zasto?Zato sto kada si sama vise paznje obracas na to koliko ti se nenabacuju a kad si zauzeta nije ti bitno jer imas sta ti treba.VesticaBG:Zasto nas uvek vise tipova startuje kada smo zauzete, a kada smo same nigde nikoga...
Sada kada sam tako usamljena nikako da sretnem nekoga da razbije moju monotoniju.
A valjda i te same moraju nekad da nadju deckica, mislim, i ove zauzete su nekad bile same...
???
Posmatraj to iz drugog ugla. Razmišljaj kako je lijepo biti slobodan i solo... sve dok ne naiđe prava prilika koja će te zainteresovati.VesticaBG:Zasto nas uvek vise tipova startuje kada smo zauzete, a kada smo same nigde nikoga...
???