Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Obicno idu u zatvor.
Prvo istrazni pa posle ako je presudjeno u standardni ili strogi,zavisi od sudije kako resi.
Uslovi u Ruskim zatvorima su prilicno zeznuti,pogotovo ako je stranac u pitanju.A oko Novosibirska imas mnogo zatvora,tako da je nemoguce reci gde ce biti smesten.
Obicno idu u zatvor.
Prvo istrazni pa posle ako je presudjeno u standardni ili strogi,zavisi od sudije kako resi.
Uslovi u Ruskim zatvorima su prilicno zeznuti,pogotovo ako je stranac u pitanju.A oko Novosibirska imas mnogo zatvora,tako da je nemoguce reci gde ce biti smesten.
Ja te volim. Mnogo ti hvala. Ali kako da saznam? Mnogo si dobar.
A sto zeznuti? Kako da sazna, veoma mi je bitno...Ruski muskarac u koga sam zaljubljena je dopao u njega. Veoma mi je vazno, zaljubljena sam.
Imajte milosti. Sto se tice koliko zatvora ima tu, to bih nekako i mogla da sredim...Samo mi je bitna ta procedura, koliko traje kad ga i gde smeste? A nije stranac, Rus je. Kako si pametan, kako znas? Hvala ti puno :Heart: Mnogo si dobar. Ovo mi je veoma vazno.
Ma nista,nisam mnogo ni pomogao..Jedino preko advokata ili poznanika koji tamo zive,ne verujem da takve podatke mozes da dobijes online.A da se javi oz istraznog jako tesko,to znas i sama.
Radim u Rusiji,prakticno zivim zadnjih 12 god tako da znam ponesto...
Zeznuti su zbog uslova,nisu bas kao u Svedskoj...A i kao i u svim zatvorima imas bande i klanove.Ako ima tamo nekog poznatog,moze i da prodje bez nekih problema...Mada,ja ako se dobro secam dok su pod istragom ne salju u klasicne zatvore,izolovani su od zatvorenika.
Ma nista,nisam mnogo ni pomogao..Jedino preko advokata ili poznanika koji tamo zive,ne verujem da takve podatke mozes da dobijes online.A da se javi oz istraznog jako tesko,to znas i sama.