Zatvorena radnja, ostao PIO dug

sinisakuz111

Početnik
Poruka
1
2003. zatvorio sam STR za komisionu prodaju i mislio da je drzavi sve isplaceno ne sumnjajuci u nazovi knjigovodju,medjutim pred novu 2011. dobio sam cestitku od poreske uprave sa dugovanjem po osnovu PIO sa glavnicom od 50000,00 i kamatom od 1800000,oo.Ima li neko ovakvo iskustvo i postoji li nacin da se sto bezbolnije izvucem iz ove situacije ???Napominjem da me nisu obavestavali o dugu i da nema dugovanja za porez samo za PIO.HVALA!!!

2003. zatvorio sam STR za komisionu prodaju i mislio da je drzavi sve isplaceno ne sumnjajuci u nazovi knjigovodju,medjutim pred novu 2011. dobio sam cestitku od poreske uprave sa dugovanjem po osnovu PIO sa glavnicom od 50000,00 i kamatom od 1800000,oo.Ima li neko ovakvo iskustvo i postoji li nacin da se sto bezbolnije izvucem iz ove situacije ???Napominjem da me nisu obavestavali o dugu i da nema dugovanja za porez samo za PIO.HVALA!!!
Znam coioveka koji duguje 400000 vec 4 god .i ne razmslja da plati.verovatno si placao akontacije a kasnije po resenju za tu godinu je dosao dug na koji su natovarili kamatu.Nesto slicno je imala problem moja sestra mislim da je u isto vreme zatvorila radnju i isto joj slali opmenu posle 5-6 godina ali mislim da je iskulirala to. Mnogo je to para pitaj njih zasto te nisu obavestili za 7 godina,advokata, knigovodju...

Back