Zatvaranje FDU je neminovnost

Da li podržavate ukidanje ovog fakulteta?

• Apsolutno

glasova: 10 38,5%
  • Naravno, a istu sudbinu treba da podeli i Filozofski

glasova: 1 3,8%
  • Ne

glasova: 15 57,7%
  • Morao/labih da razmislim

glasova: 0 0,0%

• Ukupno glasova
    26
Ало бре теби само Вучић у глави иди преврћи канте ја овде водим вишу политику :mrgreen:

Преврћем теме као контејнере и бацам на ђубриште Крстарице

Ало бре теби само Вучић у глави иди преврћи канте ја овде водим вишу политику :mrgreen:

Магарећу

Фале возачи фале мајстори фале лекари који чим заврше специјализацију добију понуду да запале преко. Треба бити велики патриота да одбијеш те понуде, људе одлазе а ми се овде бринемо о глумцима...

О каквом патриотизму ти мељеш и дробиш у Капитализму

У капитализму је битан профит

Фале возачи фале мајстори фале лекари који чим заврше специјализацију добију понуду да запале преко. Треба бити велики патриота да одбијеш те понуде, људе одлазе а ми се овде бринемо о глумцима...

Зашто одлазе ?

Мала им наднице.

Целике цене....

Глумице и глумци су се прилагодили тамо где раднице/радници нису успели да опстану

Sigurno, pa ne bi bio prosek studiranja 15 godina da je sistem normalan. Visoko obrazovanje je blokirano pola veka unazad.
bas vidimo kako se obrazuju.

iz prve ruke

Kakve ce to da budu diplomate , ti ljudi koji se dice da su privredi svoje drzave naneli stetu od 5.5 milijardi evra , i jos kazu ,da je to malo i da treba jos.

'Државу' воде правници и економисти

А не свршене/и студенткиње/и ФакултетДрамскихУметности

Опако сте побркали лончиће

ne treba paliti knjige vec izvrsiti reformu obrazovnog sistema

al tu nema nade dok god nam zapad kroj kapu a nemacki Klett pise udzbenike deci

Ти си Пол Пот Балкана ...

Већ ти је речено где је твоја сеоска недостајуча радна снага

Стотине хињаде навијача и њихове кобиле напумпаних уста

Тих необразованих се ниси досетио ?

Ако им затворе то окупљалиште могу да покрену узгој пчела.
Бар они храбрији.

Можда боље стршљенове.... Па их продају Митровићу за еко био дронове ..

О патриотизму у смислу да волим мој град моје село моју породицу кумове ортаке и да нема тих пара због којих бих отишао...замисли такви постоје јер да не постоје не би имали по болницама кога да мењају катетере бабама и дедама а камоли нешто озбиљније...све што им долази из Србије одједном им ваља после најезде Турака Индуса Непалаца...њих би нама да увале...немам ништа против само примећујем, не продају се сви за паре...остало је још људи у Србији!

Немооој да си смешан

Па ти и сви агитатори добро знате да Вучић и СНС

за паре од Кинеских кредита доводи 'странце'

https://www.021.rs/story/Info/Srbij...ic-kupuje-glasove-za-svoju-izbornu-listu.html

баш да би депресирао цене надница ....

..а сада одједном 'ајмо патриоте '!!!!

Е па буразерска економија финкционише док има будала да вам купује и на рачун будала да кредите узимате

Nekad ne plaćaju ni put kolegama :( al ajde da ne kažu kako kmečimo :mrgreen:

dodji kod mene u sektor, imaces topli obrok i 2 besplatne kafe. :lol:

inace da, necu vise...ali u nekim restoranima, mogu jedan i da navedem za koji pouzdano znam, iako nisam tamo radila, ne daju topli obrok pomocnim randicima, smao kuvarima i valjda pomocnim kuvarima. pa eto ti srpskog gazde. necu vise. odoh s atemne, rekoh sta imam i sta je cilj ove zahebancije sa fakultetima. vucicu odgovaraju neobrazovani.

Када ти неки смер упише 2 студента, држави је јевтиније да стипендира студије та 2 студента у иностранству, него да овде дајемо плате за 50 професора и асистената.
Dobra ideja, da smo znali da posaljemo 100.000 SNS-ovaca u inostranstvo pre 15-ak godina, nista od ovoga nam se ne bi desilo.

Neki novi Veljko Ćaci Bulajić
Uz dužno poštovanje rahmetli Veljku, neka mi oprosti na šali, više je u kontekstu cele priče

Mada Gaga Antonijević nekako deluje najpodobnije. pošto je rektora BU nazvao rektalnim Đokom (dostojno jednog kulturnog radnika) 🤔
Pa da, Caci zavrse ubrzani jednomesecni kurs rezije, montaze i glume kod Gage Antonijevica, i evo nam 10 novih SNS filmova koje prave SNS strucnjaci za film.

Ja sam i sada opozicija, ali patriotska.
Значи не смеш против Вучића ништа да кажеш.
Baš zato tvrdim da FDU i FPN mogu da pauziraju par godina.

Šta bi se desilo? Kakve bi bile posledice?
Samo pozitivne ... nabrojao sam ih ...
Да поновим.
За оне без школе, све је вишак.
Таквом политиком долазимо до јутјуб школе, јер шта ће неком факултет кад има цео курс на јутјубу.

pa vi "skolovani" se pitate ovde vec 70 godina zato su ova drzava i narod otisli u tri lepe

Vreme je da vi "skolovani" malo sjasete pa da na celo Srbije opet vratimo pravog srpskog seljaka koji je i pametniji od vas a i bolji covek

.
Шта фали Ани Брнабић?

Нешколована, неука, необразована... сад дал уме да музе не знам, кажу да постоје индиције...

Премијер Србије у три мандата. Сада председник Скупштине...

Негде мислим да задовољава твој идеал који си описао.

.

moj doprinos ovoj temi:mrgreen: smatram da svi ljudi imaju pravo na besplatno obrazovanje i besplatnu zdravstvenu zastitu, koja sad ovde nije tema.
a ne ja da radim sa ljudima kojima kada kazem da pravo na godisnji odmor imamo posle mesec dana neprekidnog rada, oni meni odgovore - ovde kod nas je tako, posle 6 meseci ili cak godinu dana...znaci ljudima je ok da nemaju placen godisnji odmor prvih godinu dana rada. ili kada kazem da za drzvane praznike moraju da idu uvecane dnevnice dobijem odgovor- ali to su praznici samo za one koji rade u drzavnim firmama. ispada da ovo nije drzava za sve, jer ako se dan drzavnosti npr. ne odnosi na sve ljude, onda ovo nije drzava svih ljudi.
i vi blokadama i elitizmom hocete da skidate vucica, pa hebem li vam sve po spisku i van spiska. nemate pojma, zato vucic i pobedjuje.
E ovo!
Drzavni i privatni sektor su kao nebo i zemlja. Prava radnika u privatnom sektoru su na papiru mrtvo slovo. Ne postoje.
Nema nikad slobodnih dana, radi se za sve drzavne praznike, ne moze bolovanje, ne moze godisnji odmor. I na kraju nema dovoljno radnika, jer ko ne mora nece to da radi. I kao velim, logicno je da se kod nedostatka radne snage poboljsaju uslovi i plate...ali ne kapitalisticka klika se dosetila da uvoze ove jos obespravljenije iz belog sveta, pa pun Beograd Sri lanke, Bangladesa, Filipina.
I tako dok se vraca iz druge smene, posle 8 sati na nogama i pesaci jos 2h.
Ma sta nam tesko za nase anarho-sindikaliste i el komadantoe i ostale leve, setice se oni zasto su ovo sve pokrenuli.
I niko da se seti i niko da spomene ''uvredjene i ponizene'', sve neke patriote i nesrbi i udbe i srbije do tokija i klinci palci.
E tako cemo i da glasamo! Nikako! Kao i dosad.
A hteli smo, nije da nismo
:mrgreen:

I da napomenem. Pola mojih trenutnih kolega ima zavrsen neki fakultet, dok vecina sefova nema.
A kad smo kod glumaca ima i njih. Zickaju za cigare i ostale opijate, odrede ponesto.
Rece mi jedna glumica da joj je casnije prostituisati se par puta mesecno za pristojne pare i imati svoje slobodno vreme, nego 8h svaki dan za nikakve pare

Back