AleksaJ
Buduća legenda
- Poruka
- 35.982
Ало бре теби само Вучић у глави иди преврћи канте ја овде водим вишу политику![]()
Преврћем теме као контејнере и бацам на ђубриште Крстарице
Ало бре теби само Вучић у глави иди преврћи канте ја овде водим вишу политику![]()
Магарећу
Фале возачи фале мајстори фале лекари који чим заврше специјализацију добију понуду да запале преко. Треба бити велики патриота да одбијеш те понуде, људе одлазе а ми се овде бринемо о глумцима...
О каквом патриотизму ти мељеш и дробиш у Капитализму
У капитализму је битан профит
Фале возачи фале мајстори фале лекари који чим заврше специјализацију добију понуду да запале преко. Треба бити велики патриота да одбијеш те понуде, људе одлазе а ми се овде бринемо о глумцима...
Зашто одлазе ?
Мала им наднице.
Целике цене....
Глумице и глумци су се прилагодили тамо где раднице/радници нису успели да опстану
Sigurno, pa ne bi bio prosek studiranja 15 godina da je sistem normalan. Visoko obrazovanje je blokirano pola veka unazad.
bas vidimo kako se obrazuju.
iz prve ruke
Kakve ce to da budu diplomate , ti ljudi koji se dice da su privredi svoje drzave naneli stetu od 5.5 milijardi evra , i jos kazu ,da je to malo i da treba jos.
'Државу' воде правници и економисти
А не свршене/и студенткиње/и ФакултетДрамскихУметности
Опако сте побркали лончиће
ne treba paliti knjige vec izvrsiti reformu obrazovnog sistema
al tu nema nade dok god nam zapad kroj kapu a nemacki Klett pise udzbenike deci
Ти си Пол Пот Балкана ...
Већ ти је речено где је твоја сеоска недостајуча радна снага
Стотине хињаде навијача и њихове кобиле напумпаних уста
Тих необразованих се ниси досетио ?
Ако им затворе то окупљалиште могу да покрену узгој пчела.
Бар они храбрији.
Можда боље стршљенове.... Па их продају Митровићу за еко био дронове ..
О патриотизму у смислу да волим мој град моје село моју породицу кумове ортаке и да нема тих пара због којих бих отишао...замисли такви постоје јер да не постоје не би имали по болницама кога да мењају катетере бабама и дедама а камоли нешто озбиљније...све што им долази из Србије одједном им ваља после најезде Турака Индуса Непалаца...њих би нама да увале...немам ништа против само примећујем, не продају се сви за паре...остало је још људи у Србији!
Немооој да си смешан
Па ти и сви агитатори добро знате да Вучић и СНС
за паре од Кинеских кредита доводи 'странце'
https://www.021.rs/story/Info/Srbij...ic-kupuje-glasove-za-svoju-izbornu-listu.html
баш да би депресирао цене надница ....
..а сада одједном 'ајмо патриоте '!!!!
Е па буразерска економија финкционише док има будала да вам купује и на рачун будала да кредите узимате