Kad bi ti stvarno nešto mislio onda ti tako nešto ne bi palo na pamet.
Зар досад није показао, бар неколико пута, да боље и разумније мисли од тебе?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad bi ti stvarno nešto mislio onda ti tako nešto ne bi palo na pamet.
Нека их радиће за мање гаже многи већ сада конобаришу додатно.Не знам да ли ти је познато, али у Србији сваке године дипломира 100 глумаца и глумица.Србија нема тржиште за толико глумаца, јер овде не постоји ни Холивуд ни Боливуд.У целој СФРЈ , која је тада имала 23.5 милиона становника, је дипломирало око 100 глумаца годишње, а сада у Србији са 6 и нешто милиона дипломира исто толико глумаца.И у СФРЈ, није било толико посла за 100 нових глумаца сваке године, и већину која је дипломирала глуму никада нисмо гледали на ТВ и филмовима, таворили су у неким локалним позориштима, или били "слободни уметници" који су ангажовани 1- или 2 у пет година.
Треба тај ФДУ свести на разумну меру, више година не треба нико да уписује тај факултет.ФДУ треба да буде на тржишту, нека наплаћују школарине и нека се од тога издржава факултет, Србија као заједница нема никакав јавни интерес да финансира хиперпродукцију глумаца.
Nema vece zadruge od BU, koliko puta smo to ponovili. Problem koji moze da se resi samo smanjenjem broja upisanih provincijalaca i onlajn nastavom.Joj bre, Aca reko da su profesori bagra i ološ. I u pravu je, vama treba samo pinmk i zadruge ,može Karleuša ,vrhunac kulture i obrazovanja![]()
odohNeće te primuu na FDU![]()
Ih to nešto čudno da nam fakultetski obrazovani ljudi konobarišu, taxiraju dok polupismen SNS kadrovi na važnim funkcijama, vode švalerke na ZlatiborНека их радиће за мање гаже многи већ сада конобаришу додатно.
Фале возачи фале мајстори фале лекари који чим заврше специјализацију добију понуду да запале преко. Треба бити велики патриота да одбијеш те понуде, људе одлазе а ми се овде бринемо о глумцима...Trebalo bi obrazovanje voditi tako da se narod usmerava ka deficitarnim zanimanjima gde posla ima i gde radnici fale.
A to su poljoprivreda i gradjevina.
Srbiji fale fizikalci na gradilistima, radnici na njivama i livadama
Tu smo deficitarni. Zamisli kad moj drug u citavom Kraljevu na 100.000 ljudi jedva nadje 2 radnika kakva je situacija?
A istoricara umetnosti, blokadera, dzabalebarosa, politikologa, glumaca - puni kafici .
Sve to treba motkom po ledjima i pravac njiva ako mene pitas.
Na FPN-u se obrazuju budući novinari, diplomate, političari.
To što je vama normalno da bilo koja politički podobna šuša, dete ili švalerka šefova vašeg vođe- uđe u diplomatiju- je problem duboko ukorenjene ćacijevštine.
Koje rešenje imaš? Znaš koliko ljudi u Srbiji ima koji bi se složili da njim? Pa pogleda ovaj mali uzorak na osnovu koga možeš zaključiti mentalni sastav takvih..narod ne možeš menjati al bar pokušaj menjanja svesti ne bi bilo loše. To nećemo uspeti povlačenjem..odoh
za ove dileje je prekrsaj kad napises istinu sta se desavalo u gradjanskom ratu
gde smes da kazes da bosanski srbi nisu bili male mace, preposteni i divni ni mrava ne bi zgazili.
moz da gasite nik
nek vam ovaj debil agituje za zatvaranje visoskoskolskih institucija jer je glup ko q
bem ti forum gde neskolovani debili vode kolo.
![]()
...тo što smatraš biti obrazovan...
I opet mi pominješ.poslednjih desetak godina a ja kažem da mi nemamo kvalitet poslednjih nekoliko decenija. Ako glumac nešto od toga ne zna, manje je zlo od toga da neki inžinjer nema pojma nešto iz svoje oblasti. U drugom slučaju, pada ti nešto na glavu. I znaš li ko dobija uloge najčešće i zašto baš ti glumci a i nisu neki kvalitet?Бити образован или квазиобразован? Тихи је питао за име и презиме великог нашег вожда па не би било лоше да проведете анкету са тим питањем међу глимцима који су завршили факултете у задњих десетак година.
О патриотизму у смислу да волим мој град моје село моју породицу кумове ортаке и да нема тих пара због којих бих отишао...замисли такви постоје јер да не постоје не би имали по болницама кога да мењају катетере бабама и дедама а камоли нешто озбиљније...све што им долази из Србије одједном им ваља после најезде Турака Индуса Непалаца...њих би нама да увале...немам ништа против само примећујем, не продају се сви за паре...остало је још људи у Србији!О каквом патриотизму ти мењеш и дробиш у Капитализму
У капитализму је битан профит
A je li znaš da nama umanjuju platu za nekoliko hiljada kada smo na godišnjem odmoru? Ja ne znam šta znači reč regres ... I znaš li ko je to privatnim gazdama dozvolio da se tako bahate, ko im je pokazao da zakon ne postoji pa ti možeš možda da se žališ sve.petru? Znaš koliko traje proces kada tužiš privatnika gazdu, pod uslovom da on odmah ne potplati sudiju da presudi u njegovu korist? I u pravu si, nije to tema...moj doprinos ovoj temismatram da svi ljudi imaju pravo na besplatno obrazovanje i besplatnu zdravstvenu zastitu, koja sad ovde nije tema.
a ne ja da radim sa ljudima kojima kada kazem da pravo na godisnji odmor imamo posle mesec dana neprekidnog rada, oni meni odgovore - ovde kod nas je tako, posle 6 meseci ili cak godinu dana...znaci ljudima je ok da nemaju placen godisnji odmor prvih godinu dana rada. ili kada kazem da za drzvane praznike moraju da idu uvecane dnevnice dobijem odgovor- ali to su praznici samo za one koji rade u drzavnim firmama. ispada da ovo nije drzava za sve, jer ako se dan drzavnosti npr. ne odnosi na sve ljude, onda ovo nije drzava svih ljudi.
i vi blokadama i elitizmom hocete da skidate vucica, pa hebem li vam sve po spisku i van spiska. nemate pojma, zato vucic i pobedjuje.
О каквом патриотизму ти мељеш и дробиш у Капитализму
У капитализму је битан профит
Зашто одлазе ?
Мала им наднице.
Целике цене....
Глумице и глумци су се прилагодили тамо где раднице/радници нису успели да опстану
'Државу' воде правници и економисти
А не свршене/и студенткиње/и ФакултетДрамскихУметности
Опако сте побркали лончиће
Ти си Пол Пот Балкана ...
Већ ти је речено где је твоја сеоска недостајуча радна снага
Стотине хињаде навијача и њихове кобиле напумпаних уста
Тих необразованих се ниси досетио ?
Ало бре теби само Вучић у глави иди преврћи канте ја овде водим вишу политикуНемооој да си смешан
Па ти и сви агитатори добро знате да Вучић и СНС
за паре од Кинеских кредита доводи 'странце'
https://www.021.rs/story/Info/Srbij...ic-kupuje-glasove-za-svoju-izbornu-listu.html
баш да би депресирао цене надница ....
..а сада одједном 'ајмо патриоте '!!!!
Е па буразерска економија финкционише док има будала да вам купује и на рачун будала да кредите узимате
A je li znaš da nama umanjuju platu za nekoliko hiljada kada smo na godišnjem odmoru? Ja ne znam šta znači reč regres ... I znaš li ko je to privatnim gazdama dozvolio da se tako bahate, ko im je pokazao da zakon ne postoji pa ti možeš možda da se žališ sve.petru? Znaš koliko traje proces kada tužiš privatnika gazdu, pod uslovom da on odmah ne potplati sudiju da presudi u njegovu korist? I u pravu si, nije to tema...
О патриотизму у смислу да волим мој град моје село моју породицу кумове ортаке и да нема тих пара због којих бих отишао...замисли такви постоје јер да не постоје не би имали по болницама кога да мењају катетере бабама и дедама а камоли нешто озбиљније...све што им долази из Србије одједном им ваља после најезде Турака Индуса Непалаца...њих би нама да увале...немам ништа против само примећујем, не продају се сви за паре...остало је још људи у Србији!
Легенда каже да си ти некад био опозицијаRealno, zatvaranje fdu bi bilo višestruko korisno.
Drzavni budzet bi bio relaksiran, spektar autošovinizma i drugosbijanstva redukovan a i NSZ znatno rasterećena.
Isto tako i FPN bi mogao da pauzira par godina
Meni je bitno da Medicinski fakultet, ETF, Mašinski, Matematički , ... inženjerski fakulteti ... da to radi
Ostali mogu da pauziraju par godina ... nikakav problem
FDU i FPN bez problema par godina da ih nema ... nikakva šteta
Nekad ne plaćaju ni put kolegamaNi topli obrok
Koleginice![]()
Ja sam i sada opozicija, ali patriotska.Легенда каже да си ти некад био опозиција