Suzy
Iskusan
- Poruka
- 6.937
esperanca137:Ja drzim oci zatvorene,jer mi je to refleks.Prepustim se uzivanju.Nikad nisam sa osobom koja mi se malo svidja,pa zbog toga moram da zmurim.Sto bih to priredjivala sebi.Ljubim se ili sam s njim zato sto mi se puno svidja i zato sto me sex- ualno privlaci,a ne radi reda.Necu bre da mucim sebe.Zasto?Da se kaze da imam decka.Ne,definitivno ne.Radim samo ono sto meni prija.
Ponekad ih otvorim,za trenutak,ali ih ipak drzim zatvorene, - ma valjda je to navika.Ne znam.Ali me ipak tripuje kad neko drzi otvorene oci non stop.
Pitanje - kako ja to znam - znam jer sam se trgla kad sam otvorila oci i videla da zuri u mene,pa sam ga lepo pitala, a ne zato sto vas ovde kao foliram. Svasta.Hvala Bogu,pa moj sadasnji decko zmuri kao i ja - ili ne zmuri? Jer zmuris bre ili ces i ti da me tripujes? Ha,ha,ha.Nece da se javi,stidi se:wink:
Espera...espera ....

Ne vidim zasto vidis ista lose u tome sto su mu oci otvorene????(i Incu...i ostalima kao sto vidim to nije nista cudno...)
To su cak kod mene (nas) najlepsi i moze se reci -najzapaljiviji- momenti....A kad vidim onaj pozudni pogled u tom momentu ...mutan..jer mu se cakle oci....he,he...sve mi je jasno....(ili on kod mene , pa uhvati da me proziva zbog toga... :wink: )
To je stvarno jedan veliki stimulans.....i ne kaze se za badava - oci su prozor duse.... :wink: