ZATRUDNI, NIJE TVOJE BRNABA: Sergej Trifunovic i Delije napali Anu Brnabic

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Тихи

Starosedelac
Poruka
168.482
ZATRUDNI, NIJE TVOJE! Sergej Trifunović SRAMOTNO napao Anu Brnabić, pale su teške reči

Lider PSG Sergej Trifunović nastavio je sa vređanjem žena, a ovoga puta udario je ponovo na predsednicu Vlade Srbije Anu Brnabić.

Naime on je na svom Tviteru postavio uvredljivu pesmu koju navijači pevaju predsednici Vlade Srbije Ani Brnabić, a glasi: "Zatrudni, nije tvoje - primi ga Ana Brnaba".

Aaaaa i nije tvoje Brnabaaaaaaaaa

Aaaaaaaaaaaaa

:rotf:

Primi gaaaaa Anaa Brnabaaaaa

Aaaaaaa

:gace: :gace: :gace:

:klap:

Не примај се Тихи..

Ово само значи да је Ненад Ковач ,познатији као Неша Роминг или Никола Петровић
преузели неки посао од -Ултра-Клана- па ће се тако прозивају док Вођа не успостави ред.

Свако мора да узме свој део колача :D

ZATRUDNI, NIJE TVOJE! Sergej Trifunović SRAMOTNO napao Anu Brnabić, pale su teške reči

Lider PSG Sergej Trifunović nastavio je sa vređanjem žena, a ovoga puta udario je ponovo na predsednicu Vlade Srbije Anu Brnabić.

Naime on je na svom Tviteru postavio uvredljivu pesmu koju navijači pevaju predsednici Vlade Srbije Ani Brnabić, a glasi: "Zatrudni, nije tvoje - primi ga Ana Brnaba".

Aaaaa i nije tvoje Brnabaaaaaaaaa

Aaaaaaaaaaaaa

:rotf:

Primi gaaaaa Anaa Brnabaaaaa

Aaaaaaa

:gace: :gace: :gace:

:klap:
Aaaaaaaa aaaaaaa smijesno aaaaaaaaa

bez-zubi.jpg

Prilozi

• bez-zubi.jpg
    bez-zubi.jpg
    27,3 KB · Pregleda: 4
Delije nikad nisu bile Vuciceve.

Mislim da je Vucic gotov, kao i svaki srpski politicki diktator koji se odrodio od naroda i okrenuo protiv istog.

Ali on je mukica mislio da jeste njihov

Ovo je veliko iznenađenje, ovakvo brutalno i javno vređanje Vučićevog kućnog ljubimca zaista nije bilo očekivano

U svemu je najjače što prozivaju Sergeja, koji je kao Grobar, samo preneo prozivanje Delija

Ma super, deri se na stadionu i to oko nebitne Ane Brnabić koja je samo saksija ali zato kada je DS bio vlast a SNS opozicija išli su na proteste i zbog gej parada a i zbog drugih stvari žutog režima. Sada imamo dve parade u BG godišnje i to sa trandžama a njih nigde. Ipak to služba kontroliše, onako kako u vreme DS nije mogla.

Ma super, deri se na stadionu i to oko nebitne Ane Brnabić koja je samo saksija ali zato kada je DS bio vlast a SNS opozicija išli su na proteste i zbog gej parada a i zbog drugih stvari žutog režima. Sada imamo dve parade u BG godišnje i to sa trandžama a njih nigde. Ipak to služba kontroliše, onako kako u vreme DS nije mogla.

Nije ti palo na pamet da u vreme DS gej parada nije bilo oklopnih vozila na ulicama Beograda? Nisu ni cigani Supermeni pa da mogu da stignu na sve strane, ali su do sada bili apsolutno protiv svakog režima, što je meni znak da su ispravni.

Nije ti palo na pamet da u vreme DS gej parada nije bilo oklopnih vozila na ulicama Beograda? Nisu ni cigani Supermeni pa da mogu da stignu na sve strane, ali su do sada bili apsolutno protiv svakog režima, što je meni znak da su ispravni.

Koliko znam 2010 je isto bilo pandura na sve strane ali je svakako izbila tuča.

Koliko znam 2010 je isto bilo pandura na sve strane ali je svakako izbila tuča.

Jedno su panduri, a drugo kad skoro pa tenkove izvuče na ulice. Ti u takvoj situaciji nemaš gde ni da se skupiš, a kamoli da organizovano kreneš negde. Vučićev brat je svojevremeno testirao Vučićeve mere zaštite i nije mu bilo dobro...

ma sve to pada u vodu kada teletabisi cuju "primi ga ana brnaba".Verujem da Tihomir ovo pevusi i dok sapunja zube

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back