Poljakromantik1995
Zainteresovan član
- Poruka
- 385
23 годишња ,ранљива ,словенска душа ,која сваке године све више и више мрзи модерни свет .Није увек било тако,али негативна искустава научиле су мене ,да овај свет је лош .Од компликованих и тешких породичних односа ,преко разочарања у лепши пол ,који је само знао да искористи моју наивност и ово ,да тражим љубав ,коју никада нисам пре у животу осетио .Ратови на три /четири фронта истовремено у детињству .Све ово довео је мене овде где тренутно јесам .Ноћима сањам да сам с неком женом негде далеко .Све даље од овог дегенерисаног ,модерног и проклетог света .Са женом којој могу веровати на реч ,да неће мене варати и да ће да буде лојална пре свега .Неки парк ,шуме ,језеро а усред свега онога моја кућа .И Ми . Ја и нека моја будућа вољена .Далеко од мржиње,свакаквих преваранта ,лажова ,лажних пријатеља и болесних сећања .Ово би било мој идеал .Јер немогу дуже да живим осамљен као вук међу тупавим овцама ,а можда и лисицама .Да лисице је одговорнија реч ,јер ова животиња је лукава ,иако кукавица у конфронтацији 1 вс 1 ,али увек може да те нападне иза-леђа .Исто тако и људи овде . Тупави,јер знају само за материјалне вредности ,али исто и лукави ,јер желе да те униште,иако глуме добронамерне људе ,који ти желе свако добро .
Зато најрадије ,да имам мало више унутрашње снаге преселио би се на српско село .Да напокон живим мирно и да нађем неку сељанку ,моји виртуелни пријатељи из Србије су ми рекли,да су код Вас сељанке поштене.Зато сањам овакав живот. Можда не би био богат ,али барем неби више имао толико стреса и живео биx мирно и срећно . Ово је све што сам хтео да кажем.
Зато најрадије ,да имам мало више унутрашње снаге преселио би се на српско село .Да напокон живим мирно и да нађем неку сељанку ,моји виртуелни пријатељи из Србије су ми рекли,да су код Вас сељанке поштене.Зато сањам овакав живот. Можда не би био богат ,али барем неби више имао толико стреса и живео биx мирно и срећно . Ово је све што сам хтео да кажем.